- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
katt777 #1690 üzenetére
Erről informálhatnád a készítőket is.
Szerintük az első kiegészítő az Operation: Anchorage lesz, hozzávetőlegesen 4-5 óra játékidővel. (Aztán a The Pitt, majd a Broken Steel) Ezt azért nem lehet SI játékidejéhez hasonlítani azért, de még a harmadához sem igazán, mivel SI-re alapból 40 óra játékidőt írtak anno. Mondjuk nem mértem, de szentem sokkal tovább maszatoltam ott, mert nagyon tetszett.
-
szabod
senior tag
válasz
katt777 #1656 üzenetére
Tegnap, mikor megnéztem jó volt még ,de idő szűkében csak kb 2 percig játszottam vele. Most viszont azt kell hogy mondjam, hogy ugyanúgy kilép/kifagy. Próbálkoztam több mindennnel, kikapcsoltam a HDR-t és az élsimitást is, de ugyanúgy kifagy, viszont épületekben nem, lehetek órákig is. Mihelyt kimegyek a világba, 5-10 perc után hurka. Engedélyeztem tűzfalban is a játékot. Konfiggal nem hiszem, hogy gond lenne (megtekinthető profilomban), videókártya driver a legfrisseb, SP1-es Vistám van.
-
-
attyspocak
aktív tag
-
priti
addikt
válasz
katt777 #1483 üzenetére
...de ez egy játék folytatása, még így is idő volt, mire átjött nekem, hogy mi a szitu. Aki Fallout fan, de nem elég türelmes az elején az simán beleesik abba a hibába, hogy "ennek már semmi köze a jóöreg Fallout-hoz". Olvastam pár ilyen kommentet nem egy fórumban és az elején majdnem én is ezt mondtam, nem sokon múlott, de mostanra már gyökeresen megváltozott a véleményem. Szerintem zseniális folytatás. Remekül sikerült a riltájm és a körökre osztás vegyítése. Sikerült elérni, hogy a körök domináljanak. Én örülök, hogy a karakterépítést, fejlesztést meghagyták. Régen is bejött, most is bejön.
Értem amit írsz, de ahogy egy Diablo-ban sem változtatnak, úgy egy Fallout-ban se fognak. Ami jó, ahhoz kár hozzányúlni. Az Oblivion az teljesen más játék.
Ott kötetlenül lehet kitalálni mindent, mert ami nem logikus az mágikus, aztán szevasz. Itt akármit kitalálsz az ezer feladatot generál. Már a meglévő játékmenetet se lehetett kis meló áthozni.
...és azért még egy COD5-ben is egy csőben mész kvázi még mindig, itt meg ... szóval kalap le.
Gondoljunk bele milyen lenne, ha egy COD szintű multis Vh. ekkora szabadon bejárható terepen lenne és lehetne utazgatni a klánok területei között saját felelőségre és lennének klánháborúk? Asszem be is szarnékTöbb játék nem is kéne. Belépnék egy amcsi szeróra ahol vannak 300-an, fognám a kar98-at, aztán útrakelnék a haverokkal úgy egy 20 emberes csoportban. Lineage-ben már lehet ilyet régen. Csak idő kérdése mikor jutunk el ide. Nem a karakterfejlesztés kell ide, hanem a jó multi.
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1486 üzenetére
Én meg most leszek lejjebb, mert a térkép nyugati fele felderítve!!! Hatolok már lefelé.
De találtam egy helyet robotokkal tele, ahova 100as lockpick kell. Sajna még csak 75...Az egyik helyszínen a réjderek elég könnyen kinyírtak pár poweres serácot....., én meg a réjdereket talon armorban
-
priti
addikt
válasz
katt777 #1479 üzenetére
Nincs benne semmi vérlázító, csak más az alap tényállás, ugyanis a fejlődést is lehet variálni és nem úgy van, hogy egyformán fejlődik minden. Meg gondolkodni is lehet.
Ott van például az a "város", ahol ilyen kósza réjderek vannak. Még nem mertem, mert az angol miatt bizonytalan vagyok néha, de a kettő tapasztalatai alapján bármibe lefogadom, hogy azt a várost csontra ki kell írtani a csába, mert az csak XP tápolásra van. Azok akik ott vannak, ahogy levettem ilyen sehonnai portyázók, puszuljanak erősebb kutya ugat alapon.Végig lehet vinni jó karmával is, csak akkor sokkal többet kell állatozni, hogy rendesen fejlődj és emiatt unalmasabb, de jó karmával se indítanék gyenge karaktert. Hülyeség, abból csak a szívás van. Akárhogy variálod mindig rá leszel úgy utalva valamire.
Jó sok akciópontod, életed legyen, elbírj elég cuccot, kezeld jól a fegyvered és sok pontot kapj szintlépéskor. Fallout-ban ez az alap, minden más utána jön, az összes többit befojásoló képességet a fejlődéskor kell tápolni és nem igaz amit mondasz, mert jó a karakterfejlesztés, csak jó karaktert kell indítani és ez a különbség, hogy a fejlődést is meghatározza a karakter részben. Mondjuk a szerencse szerintem ugyanolyan hülyeség maradt, mint a kettőben. Arra sose adok, nemtom miért kerül bele minden részbe, szerintem simán szivatás.
Próbáld végig a variációkat a karakterépítéstől az első szintlépésig, látni fogod , hogy óriási különbség van karakter és karakter között. Nagyon nem mindegy, hogy hány pontot tudsz szétosztani szintenként pölö, ha ilyen egyszámjegyűt osztogatsz el, az már totál gáz, soha nem lesz abból jó karakter, ha megfeszülsz se. -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1467 üzenetére
Azt én is.
De, hogy kattnak legyen igaza: tegnap este jártam így: Látok egy szép kis templomot, gondoltam besétálok.Na mit ad Isten, fejbelő valaki, hát nem egy fránya lesitávcsövespuskás (biztos azért lőtt rám, mert nem fizettem perselypénzt), lelövöm szegényt, a puskája fennmarad, szegény pára leesik.Na gondoltam, ebből sem lesz távcsöves.Kimegyek és lássanak csodát ott van az ürgénél minden, még a fennmaradt puska is.....Nos erre aludnom is kellett egyet a templomban lévő matracokon. Reggel felkelek és kimegyek az ajtón, hát nem egy rohadt robot jön, de ez már egy másik történet....
-
priti
addikt
válasz
katt777 #1444 üzenetére
Ki csövezik és milyen hídon?
Van egy leszakadt híd, amire csak egy irányból lehet felmenni. Áll ott egy öreg faszi, megkér hogy nézz utána hogy minden okés e a többiekkel. Be kell kopogni a házakba. Mondod hogy a faszi küldött, beengednek. Na ott az utcsó házban van két tag, az ajtó nyitva, simán be tudsz menni, na őket lehet meggyógyítani. Nemtod eltéveszteni, mert máshová nem is lehet ott menni, mivel a híd leszakadt. Nemtom mi van ha sikerül, de majd ha meg lesz a képességem visszanézek oda. -
priti
addikt
válasz
katt777 #1444 üzenetére
Ja értem, de ahhoz kérdezősködni kell vagy hogy megy? Csak mert mindenki mond valamit a témában szinte, nem lehet valahogy átugrani a kérdezősködést? Nekem ez elég körülményes. Lehet, hogy pont átsiklanék valami érdemi infó fölött szövegértési problémák miatt.
Azt vágom, hogy újra el lehet mondatni vele amúgy, de engem az zavar, hogy legtöbbször nem fér ki egy feliratban amit mond és mire megfejteném elveszi és írja a következő feliratot, mert nem fér ki . Ez nekem így túl gyors, kábé 3szor kéne elmondatnom vele, hogy leessen, mert én nem gyakorolom az angolt és először beugrik, hogy a szó mit jelent, aztán nézem a nyelvtant és utána értem meg, hogy mit jelent a mondat, ennyi idő meg nincs és az, hogy mindig ugyanazokat választva odajutni megint, hogy újra láthassam az adott félmondatot meg, vááá bazi körülményes. Nem értem, hogy miért nem tudták egy normális cset ablakba betenni az egészet megint, miért kellett ez a feliratozás, ez így nagyon szar. oké, hogy minden nyelvre fordítják a gémet és aki nem tud elég jól angolul az vegye meg a saját nyelvén, de most meddig tartott volna egy ilyen csetablakot csinálni és abba betenni az elejétől a végéig a kérdéseket, válaszokat...pont azt szeretem, a szerepjátékokban, hogy legalább gyakorolom egy kicsit az angolt, de nem hogy szépen nyugiban végigolvashatná mindenki a dialógust nem, így tisztára olyan, mint egy hallás utáni szövegértés gyakorlat. Teljesen felesleges a felirat, mert csak az élőbeszéd idejéig látható, szinte minimális amit segít... A semminél több, de ha valaki beszél úgy angolul, hogy neki már elég ennyi annak szerintem fülre is menne már, akkor meg tényleg minek a felirat... az pont azért lenne jó, hogy akinek lassabban jut még el az agyáig hogy mit is mondott, mint nekem az is képben legyen, ne adj Isten akár egy szót is kikereshetne a szótárból adott esetben ha nem ugrik be, hogy mit jelent.
Olyan nehéz lett volna úgy megcsinálni, hogy egy válasz az elejétől a végéig látható legyen egészben egészen addig, amíg újat nem kérdezel? -
priti
addikt
válasz
katt777 #1442 üzenetére
A dialógusok felét nem értem, mert elveszi a szöveget mire elolvasom az első mondatot. Angolul lassan jut el az agyamig, mert nem használom a nyelvet amúgy sehol. Úgy meg, hogy mindig csak a válaszokat értem meg rendesen elég nehéz, de azért ahhoz elég az ami leesik, hogy tudjam csinálgatni a küldiket.
A papi az az a papi aki a lerombolt hídon csövezik? Ott te meggyógyítottad amúgy azt a két lúzert? Nekem nem volt meg hozzá a képességem annó, amikor ott jártam. Arra nem adtam, annyira nem tartottam fontosnak, hogy a sztimpek többet adjon a HP-hez. Más érdemi hasznát meg nem láttam. -
priti
addikt
válasz
katt777 #1437 üzenetére
Jaja, arról jöttem a lövészárkokon át, csak én bementem az épületbe mészárolni a mutánsokat. Ezek a nagytestű mutánsok a legjobb felhozó karakterek. Közelről sotival nyomok egy testrészválasztót, az 3 jó lövés, de tízből hétszer már a másodiknál szétszakad a tag, a maradék három esetben meg a harmadiknál, teljesen stresszmentes, pedig még meg se csináltam rendesen a fegyót, csak ilyen 40-et sebez.
Na mondta itt valaki, hogy a power-es cuccok viselését a főszálon haladva lehet megtanulni, úgyhogy most miután kellően megerősödtem elkezdtem csinálni a küldiket. Visszamentem megatonba, elmentem a szuplis csajszinak az aknamezőre mint zsákos frodó oda és vissza a játszótérre, ritka idióta küldi volt. Az volt a mázlim, hogy pont volt nálam egy lézerpisztoly 130 egységgel, nem is emlékszem hol vettem fel, tuti hogy véletlenül, na mindegy, abból nem sajnáltam a lőszert aztán szépen kilövöldöztem az aknákat. Az volt csak meglepő, hogy egy kettő magától robbant fel, aztán kiszúrtam az ipsét a romtetőn, hogy távcsövessel lövöldözi ki őket, előszedtem én is a csövest aztán leszedtem, de még ezzel együtt is egy seholsemmi volt ez a küldi, így meg hogy mindegyik házban ott a hálószoba ahol ledőlhetsz egy órára meg pláne, na mindegy. A kérdésem, hogy ez a fő szál? Korábban voltam feljebb egy félbeszakadt hídon csövezett faszinak néztem meg, hogy hogy vannak a tagok. Lövésem sincs melyik küldiket kell megcsinálni, de amit lehet kihagynám, mert elég gyenguszok.
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1408 üzenetére
Jóvanna, mondtam, ma nem vagyok 100as!!!
Biztos gyári beállítás, hogy egy idő után kompatibilitási hiba lépjen fel.....Most néztem a galaxisban, de csak a kieget találtam...
Most már pedig mindenképpen kéne, esetleg 576 üzletben meglelem....
Nemsoká megyünk "bólingozni", úgyhogy ma este sem leszek aktív..... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1397 üzenetére
Ne aggódj, fogok, de még nem láttam sehol vehető példányt......
Letölteni meg nem akarom, mert egyszer, amit leszedtem sz*r volt.....
Gondolom 5000 jó magyar Forintért lehet megvenni köbö...De addig marad az F3, na nem a gomb....
Nálam is ez volt, hogy 3DMarkba jó a kártya, de nálam nem.Mondjuk igazuk volt és a tápom volt szar....IPonnál legalább van olyan lehetőség, hogy bevidd a géped és megmutasd a hibát.Ezt nem tudod megcsinálni?Akkor legalább látnák az okosok....
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1388 üzenetére
Ez úgy utálom, hogy mindig szemétkednek az emberrel, de azt kívánom, történjen meg velük is ez!!!!!
Mennyivel egyszerűbb és gyorsabb lenne, ha rögtön mindent helyesen tennének!De minek, a jól működő rendszer sz*r, csináljuk rosszul....
Hülye barmok!!!!!
Ez az én véleményem!!!!
Mikor enyém bekakált én is agresszíven beszéltem telefonba, de normálisak voltak és még szállítási díjat sem kértek..: (iPon)Basszus, már olyan régen F3-aztam, hogy azt sem tudom hogy kell....
De az biztos, hogy kimegyek a gyerekektől és úgy döntöttem felkutatom az egész "világot", addig is fejlődök... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1378 üzenetére
Lehet bejönne az ára, de most nincs pénzem...
Pont idén újítottam be mindent.Ha előbb találkozok veled......, de már mind1. Amíg megy így, addig hagyom.De, ha még szóba állsz velem később is, kikérem megint a tanácsod.Amúgy ha frissítenék BIOSt, és belemenne egy Phenom, akkor annak lenne értelme, vagy akkor inkább egy új konfig?
Ha idegesít a sok hülye kérdésem, nyugodtan add tudtomra, bár ahogy "megismertelek", biztos megtennéd.....Most (nem kiforgatva!!) a szavaidból azt veszem ki, ne húzogassam a procit, főleg, ha nem akarok borsos villanyszámlát egy füstös 6000+ mellé.
Eszembe jutott még egy hülyeség:sok értelme van Catalyst drivert frissíteni, ha semmi új játékot, programot nem használsz?Ahogy észrevettem most majd minden hónapban dobnak ki újat, hát ki bírja ezt?!
Köszönöm a gyors válaszokat!!!
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1376 üzenetére
Nos, mivel még nem vagyok táppénzen nincs időm.Jövő héttől, vagyis 7végétől elviekben már lesz, ha semmi sem jön közbe....
Ha felhúztam a procim 3150-re, akkor gondolom már jobban hajtja a kártyát.Egyszer láttam a blogodon, hogy tesztelted azt, ami nekem is van, meddig lehet ezt húzni alap ventivel? Mert ahogy nézem így már néha sárgában van a hőfoka, 55fok körül mozog estére.Amúgy ASUS Boosterrel húztam, nemtom az jó -e...Azért kérdezlek téged, mert te egy "agy" vagy az ilyenekben, ahogy néztem a hsz-eidet.
Tudom-tudom, most jön, miért nem teszem fel e kérdést az aktuális topicban, de ott lesz*rták a buksim...
Sajnos teljesen láma vagyok a gép tuninghoz, a BIOSba sem nagyon mertem sokáig még csak belemenni sem, de végül is, ha elcseszek vmit, akkor egy új win talán segít....Szegény F3 topicot, hogy átalakítottam már....
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1373 üzenetére
Nos, akkor nincs problémám, mert a monitor csak 1280*1024-et bír.Akkor legalább kuhozza a procim belőle a maxot....
Utánanézek mindenképpen, mert kíváncsivá tettél!
Lassan megint táppénzen leszek, úgyhogy lesz időm elméletileg...
Tényleg nem tudod végül is kijött tegnap az új Catalyst? Nem sok időm volt tegnap gépezni és ma sem lesz több elméletileg...
F3-al játszani meg végképp nincs időm! -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1369 üzenetére
Szép lista! Ezek szerint nem nagyon fogsz unatkozni karácsonyi szünetben.Persze, ha nem dolgozol, mert gondolom Te már dolgozol....
Én maradok egyenlőre az F3-nál, már ideje lenne végigjátszanom!
Bár csábít a Red Alert három, meg a King's Bounty is.....
Csak hát ugye idő.....
A Space Rangersről még nem hallottam asszem...
Ma jött meg a GS-m és érdekes, azt írták elég sokszor a 4870 fölé kerekedik a GF260, pedig azt hittem erősebb a mienk.....Különben már nagyon várok egy jó kis igazi, kemény fantáziadús stratégiára! Csak lenne már kész a magyarok által készített King Arthur!!!
De szívesen venném mondjuk az Obliviont is, talán nálam is elmenne full garfikával. -
kisho
senior tag
válasz
katt777 #1358 üzenetére
Pedig csak olyan van.
Ezek vannak:
Army Power Armor
Power Armor
Brotherhood Power Armor
Lyons' Pride Power Armor
Outcast Power Armor
Linden's Outcast Power Armor
Prototype Medic Power Armor
Enclave Power Armor
Tesla Power Armor
T-51b Power ArmorTegnap megnéztem a Fallout 1-2-t. Hát, nagyon gáz mindegyik!
Ezt inkább nem kommentálom...
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #1368 üzenetére
Tényleg, a Space Rangers-t még egy GalaxyNet-es rendeléshez kaptam ajándékba, iszonyatállat egy program, pedig alig kezdtem el, és amikor megláttam a boltban a 2. részét, rögtön meg is vettem. Totál szívathatod az ellenségeket, kereskedhetsz, harcolhatsz, azt csinálsz, amit akarsz. Haverom pl. azt szokta csinálni, hogy két másik kalózt vagy kereskedőt (tök mindegy) egymásnak ugraszt az űr közepén, aztán amikor szétlőtték egymást, összeszedi a rengeteg nyersanyagot, hülyére kereste már magát, és van egy atomerős űrhajója.
A 2. részben meg már mehetsz felszínre, robotokat építhetsz harcra, stb.
Szerepféle ez is, csak ajánlani tudom minden szerepjáték-kedvelőnek, egészen egyedi. -
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1356 üzenetére
Jóvanna!!!
Mindenre én sem figyelhetek!
Viszont nem vagyok kíváncsi a V82-re, inkább megyek, azt írtok még vkiket vmerre.....
Szépen haladok a 14szint felé!!!
Van Ghoul maszkom és power sitykám, de még nincs hozzá használati jogom.
Remélem mihamarabb tudok én is szerezni olyan power armourt!!!
Csak ne olyan csúnyát, mint a Broterhoodosokon van.
Na szép napot! -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1341 üzenetére
Jó reggelt!!!Ma már én is munkára virradok......
Ja, hogy azok a nagydarab marha rákfejű óriás rákok azok, akik szeretnek vörösre izzani a lángszórótól......
Na ezt nem tudtam, most már okosabb vagyok!Általában én csak ölök, azt nem nézek, persze aki aranyos kedves, azt nem....
Okés, majd, ha időm engedi küldök képet mindenképpen, de nem vagyok egy bombanő, pasival játszok ,de néha mikor elfelejtem felvenni a páncélt, nagyon gagyin néz ki, hogy alsóneműben, nagy üveges elejű sisakban rohangálok. De érdekes senki sem teszi szóvá....Azért ezt szerintem berakhatták volna, hogy ha ilyen módon nézel ki, akkor ne álljanak veled szóba, vagy botránkozzanak meg.Kicsit életszagúbb lenne talán.....
Azt a rucit még nem volt merszem felvenni, de a Te kedvedért....
Tényleg Moira azért küld oda le, hogy azokat a rákokat megöljem?Basszus akkor azért nem ért véget az a küldetésem...affene!sasa134:Látod már a skorpiók is a káros szenvedélynek hódolnak!
-
sasa134
addikt
válasz
katt777 #1345 üzenetére
azért nem érzem ennyire kritikusnak a helyzetet.
Nem ez alapján nyomom hanem megnéztem mit csesztem el, mert már kb 1 órája keresgéltem - ezek szerint a figyelmetlenségem miatt. ez uaz mintha vki beírja ide (spoilerként) a fórumba hogy: hüle, az alagútban van egy elágazás, arra keresgélj... Amúgy próbálta vki lezúzni Robertet? csábító cuccok vannak idelennt...
-
sasa134
addikt
válasz
katt777 #1343 üzenetére
óó bassz, most találtam meg Robertet a metróban...innen már sima lesz remélem. én hülye felmentem a Trainyardnál , elkerülte a figyelmemet egy elágazás... Amúgy találtam egy frankó részletes bégigjátszást, ha vkivégigtolta már, lehet talál benne érdekes részleteket. Side questek is le vannak írva:
http://guides.ign.com/guides/568806/page_3.html
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1336 üzenetére
A papival foglalkozzon a rosseb!!!!
Beszéltem már annyit, mint állat! Még beszélgetőemelő ruhám is van, sőt loptam egyet egy csajról, mikor aludt, de lássanak csodát szürke alsónemű van rajt..
Viszont olyan miremicsodával még sehol sem találkoztam, az mi a szösz???Na majd jövő héten megkuksizom, kíváncsi vagyok rá, millen okosságot osztasz a jó népnek....
Talán tényleg van, ahol tiszta az akció........Senki sem hiszi el nekem ezt, hogy az akció átverés, pedig már nem egyszer tapasztaltam.Sőt munkatársam karácsonykor vett gépet pár éve, nem hallgatott rám.....
sasa134:sajna elég sokat kell mászkálni mindenért....
Ebben viszont asszem nem tudok neked segíteni, sok helyen csak mentem, nem azt néztem milyen küldetés, aztán ami meglett, meglett, ami meg nem az majd később..... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1332 üzenetére
Alakul a molekula. Már beszéltem mindenkivel, most kell visszamennem a Ghoulokhoz, de az a hülye Torres, vagy mi a neve, még mindig ki akarja nyiratni velem a Ghoul vezért.....De majd kiderül mi lesz.....
Amúgy melyik a fő küldetés szál??? Azt nem tudom ,mert csak megyek benn mint bogár fej nélkül.
De legalább már 13-as szintű vagyok!!!!Oké, ha megmondod melyik csatornán van a műsor, belekukkantok, ja meg mikor?
És miről ismerlek fel, ha benne vagy????
Az igaz, hogy olcsóbb a játék, de sok időt kell várni addig, míg az lesz....
Nemrég megvettünk egy játékot, olyan jó kis fejtörőset: Art of Murder. Olcsón hozzájutottonk, de a nagy karácsonyi leárazásba felvitték az árát.....érdekes nem -
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #1332 üzenetére
És a fallout 3 al mi lesz, az is egy év míg kerek lesz történet, mod-ok peccsek terén?
Amúgy most olyan bajom van, hogy lehet e valami lámpát használni?
meg hogy a szerves loot-nak van e valami funkciója a cserén/eladáson/megevésen kívül?
Kvázi lehet e kotyvasztani?
...stimpack drága...
raidóaktív víz ivása mikor üt ki? -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1330 üzenetére
Milyen volt a tv ügyvédje???
Nos az olyan havertól kölcsönkapott dvd volt...
Megvennék én sok játékot, ha lenne rá elég pénzem, de sajna.....
Most majd a Crysis kiegje jön februárban, arra azért kíváncsi vagyok, bár lehet ezt már írtam ide.
A GTAIV-et én sem fogom feltenni, az biztos.Egyik ismerősöm szegény kétkezi munkás, sosincs pénze, de azt mondta kénytelen gépet fejleszteni pont a GTAIV miatt.....Mondtam is neki bolond vagy.De hát kinek ez, kinek az.....Honnan a pokolból vetted Te amúgy a kártyádat, hogy még mindig nem kaptad vissza???
Nekem is meglett a tápom asszem 3hét alatt az iPontól.Na, hogy a Falloutról is beszéljek kicsit, megyek azt én is próbálok békét kötni a Ghoulok és az emberek közt, a tegnapi próbálkozásom sok halált szült..
Ugye, ha az ember tökéletes kezdő angolból....
Ráadásul nem is mentettem. -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1324 üzenetére
Tudom, tudom!!!
Én elkezdtem a S.T.A.L.K.E.R.-t, de aztán behalt a gépem,miután behalt a tápom is, jött az új winfos, aztán a mentések úsztak, újrakezdeni meg nem volt kedvem.
FC2 itt volt nálam, de én hülye letöröltem a dvd-ről......Mondjuk újság szerint annak nem adtak túl jó százalékot.Azért kipróbálnám!!!
Holnaptól megint dolgozok, úgyhogy nem lesz túl sok időm gépezni, de legalább lesz pízem....
Most olvastam a GTAIV- et és ez azért hülyeség, nem normálisak, a francnak kellett ilyen szarul optimalizálni nekik?!Jó mondjuk nem próbálnám ki, mert nem vagyok oda érte, de, hogy majdhogynem kevés neki 512memó............
Az ember örül, hogy tud venni magának egy 4870-et, erre kiderül, amiről azt hitte jó, kevés egy sz*r játékhoz!Ez nem tartozik ide, de megyek azt reggelizek tojásba töltött husikát .....
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1322 üzenetére
Huh szép hosszú litániát írtál ismét!
Nem forgattam ki a szavaidat, eszemben sincs, csak próbálom értelmezni! Teljesen tiszteletben tartom a véleményed, sőt örülök neki, hogy találkoztam egy igazi kritikussal!
Te legalább nem csak azt írod le, hogy sz*r , hanem meg is indoklod miért gondolod ezt.Sok mindenben egyet is értek veled!!!Azzal tisztában vagyok, hogy alap, gyík karakterrel tényleg nem lehet mindent megcsinálni, még annak sem, aki ügyes.Amit írtál, hogy sokat kínlódtál pár perc helyett, hogy többet fejlődj, na ezzel egyetértek.Mert pl én a Sacreddel voltam így.Ott is nekimentem az erősebb ellenfeleknek, persze nem alapszintű szeráffal és sokkal jobban fejlődtem.Falloutban tényleg úgy van, hiába mész neki raidernek, patkánynak, vagy akár mutánsnak, ugyanannyi xp-t kapsz ( ha nem murdelsz meg....), persze az azért befolyásolja, hol is találod el...de ahogy tapasztaltam, max 20 xp üti az ember markát.
Ha jól tudom a rajongók többségének tetszett a Fallout, teljesen elégedettek vele.Végül is a régiek hangulatát visszaadja és sokaknak ez elég! Mondjuk én csak a Tacticshoz tudok viszonyítani, mert az igazat megvallva annak idején elkezdtem az elsőt, de nem tetszett....Hogy ebbe mi fogott meg, azt nem tudom, lehet az, hogy ha este játszok majd besz*rok a hangoktól....nem tudom, vagy esetleg, az hogy szép a látvány...
Végül is mind1, nem életem játéka, de agyon tudom ütni vele az időt.Az Oblivionon kívül mi az, amivel szívesen nyomulsz, persze, ha meglesz a kártyád?
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1318 üzenetére
Ha jól tudom a Gothic2-ről sem vagy túl jó véleménnyel, ugye?? Nos abba is ha belementem vmi kemény küldetésbe, ott sem sikerült, akármit próbáltam is, csak később sikerült, már magasabb szinten....De az a játék nagyon tetszett megint.
Na asszem nekem az volt az első ilyen "mászkálós", küzdős játékom, ha a F.E.A.R.-t nem számítjuk annak....Érdekes, előtte rá sem bírtam nézni az ilyen gémekre, most meg izzik a tenyerem alatt az egér, meg a billentyűzet!De az miért jó, ha minden ellenfelet, küldetést meg tudsz csinálni, akár gyík karakterrel is??
Akkor mi visz rá a fejlődésre?? Ezzel azért lehet sarkallni az embereket, hogy menjenek másfelé, csináljanak meg mindent. Én ezt gondolom...sasa134:Nincs mit, HAJRÁ, azt majd informálj minket hogy állsz!!!
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1285 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ki lenne olyan bátor, hogy téged megkövezzen??!! Neked nem jött be a Fallout3, de ezt már tudjuk, viszont sok hasznos tanáccsal szolgáltál már és ezért én is hálás vagyok!!!!
Jó fej vagy Te katt777 papa!!!!
Szerintem egész jól elírogattunk eddig az F3-ról.....persze javíts ki, ha tévedek....Gregorius, egész véletlenül nem játszol Te a gépednek nem megfelelő beállításokon???
-
Gregorius
őstag
válasz
katt777 #1281 üzenetére
Azzal nincs baj, elérem a frigót, csak a közelben rendszeresen összeomlik a F3. Pedig általában teljesen stabil. Azóta a kedvenc fegyverem a Reservist's rifle. Igaz, hogy csak 3 lövés egy tár, de ezzel gyakorlatilag minden lövés critical.
Az MDPL-05 Power Stationnál nálatok is van egy Giant Radscorp, ami barátságos? Igaz, kommunikálni nem lehet vele...
Szerk: biztos bug. Kinyitottam a kaput és úgy gondolta, hogy mégis inkább ebéd vagyok.
-
sasa134
addikt
válasz
katt777 #1283 üzenetére
köszi a helpet. én próbáltam a fő szálat követni, hiszen végig arra felé "tol" a játék, az apámról szól szinte minden kérdés stb Amúgy elolvasok mindent (notes, quests), sok emberrel beszélek, gondoltam akkor go Galaxy radio, de hát ezek szerint ez nem mukodik. asszem tápolok előtte side questekkel mer ez így nem fog menni.. thx és sorry a serious playerektől
ja és a gyíkos poén 10/10 volt
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1263 üzenetére
Mivel úgy vezették be, mint körökre osztott stratégia....És szerintem a legjobb!!!! Általában csak ilyenekkel játszok.
Fallouttal azért kezdtem el nyomulni, mert volt szerencsém a Tacticshoz és az nagyon megtetszett, vagy 5*nyomtam végig, vagy ki tudja hányszor...
Állítólag az is stratégia volt.... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1261 üzenetére
Basszus, te aztán igazi játékkritikus vagy!!!!
Mindegy, mert már megcsinálok mindent amit tudok, de leütöttem kíváncsiságból, mert beszélt férfihangon is, aztán áramütés ért....Különben a Heroes of Might and Magic sorozatot nem említetted a stratégiák közül....
A legnagyobb kedvencem!!! -
Gregorius
őstag
válasz
katt777 #1248 üzenetére
Ha 1x még nekiállok, majd igyexem mindenre figyelni, bár én könyveket legtöbben asszem Minefield-ben találtam
Ott ha jól emlékszem négy darab is van.Viszont felhívom 1 dologra a figyelmedet: a program 100 pontig jelzi a képzettségeket, viszont 255-ig számolja, ezt fallout3nexus-on olvastam. Azaz ha van valamilyen +x erősítésed, és amellett 100-ra növelsz egy skill-t, akkor 100+x lesz annak az értéke, noha csak 100-ig látod. Viszont amikor a skill használatára kerül sor, akkor a valódi értékkel számol a program, nem a megjelenítettel
Ebben nem vagyok ilyen biztos. Oblivionban is ritka kivételtől eltekintve 100-ban volt maximálva az effective skill. Itt meg nem is nagyon érdemes 100 fölé menni bizonyosokkal (pl. lockpick vagy science), esetleg csak weapon skillel, de én a 100-as Small Gunsommal meg vagyok elégedve. A tereptárgyak sokkal nagyobb faktorral szerepelnek a célzási pontosságomban, mint az "alacsonyabb" skill.A 2.-at a 2. játékban találtam (ezt töröltem le, amikor berágtam a hülyeségeire), de be volt zárva a kólagyár mellett.
Azaz, Evergreen Mills. Az nem a kólagyár, de ugyanabban a régióban van. -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1251 üzenetére
Annyit "beszélünk" itt a Falloutról, ha sikerül végre gariztatnod a kártyádat, vissza fogod rakni.....
Sajna én ilyen jólelkű emberke vagyok, még a játékokban sem nyírok ki mindenkit...
Ha stratégiával játszok is, inkább hulljon minél kevesebb ember, de tartson tovább a játék!!!
Jó hadvezér lennék, én mennék a csatatérre...
Na annyit írkálok ide, ma már nem is játszok, pedig Bettyke bitzos vár már. Most valami kést kért tőlem, asszem.... -
Gregorius
őstag
válasz
katt777 #1242 üzenetére
Nos nézzük csak: ha mindened maxon van, az 1300 skill point.
Az alap karaktered (minden stat 5) kábé 170 skill pontot kap szétosztva, plusz 45 három tagged skill.
Voltam olyan botor, hogy magas INT-tel kezdtem, az +30 skill pont szétosztva (vagyis 245 skill pointtal kezdtem), valamint 20 skill pont per level, utóbbi összesen 380 skill pont, de az Educated perkkel ez még tovább növelhető (+3 skill pont minden szinten, ha ez az első perked, akkor az igen jelentős +60).
Az Intense Training perk megfelelő skillbe helyezve (nálam perception és luck) az adott stat növelésén túl +2-6 skill point, luck esetén ez akár +13 is lehet. Ezt a perket 10-szer lehet felvenni. Néhány perk további +10-zel növeli a különféle skilljeid (pl. Cyborg: +10 energy weapons).
Aztán jönnek a bobbleheadek. Ezekből a skill BH-k mind garantált +10-et adnak, összesen van 13 darab, vagyis összesen +130-at. A stat BH-k típustól függően a fenti +2-6 illetve +13-at adják ki, ezek vannak heten.
A Comprehension perknek hála minden egyes skill book után 2 skill pontot kapsz. Namost skill bookból annyi van a környéken, mint a szemét, csak némelyik elég gennyes helyre van elrejtve. A többséget akkor találtam, amikor a DC alatti metróban bolyongtam, de pl. a RobCo facilityben, ahová Moira küld kapásból négy van, és a Mall minden második épületében is lehet találni párat-párat. A hivatalos guidebook szerint minden skillhez van 25 book, az összesen 50 pont per skill, vagyis igen grandiózus 650 pont lapul a könyvecskékben, nem csoda, ha a Comprehension perk egy must have. Természetesen ebből a 25-ből nem mindig szerezhető meg az összes, vagyis a teljes 650 helyett ennél kevesebb pontra számíthatunk ebből, de ez még így is nagyon sok, figyelembe véve, hogy 20 levelupból összesen nem tudsz ennyit összeszedni.
És akkor még ott vannak a quest rewardok illetve különféle equipmentek, például a Ranger Battle Armor az +10 small gun illetve +1 luck, vagyis potenciálisan +23 skill point csak azzal, hogy felvettél egy páncélt. De szerintem ha ezt mind összeadod, akkor már jócskán túl vagyunk a maximális 1300 ponton, úgyhogy nem is számolom tovább.Persze egy skillt sem lehet 100 fölé növelni, úgyhogy a hatékony elhelyezéshez kell egy kicsit mikrózni, de még így is bőven elég pont van, amit el lehet vesztegetni. Nem tűnik vészesen nehéznek a kulcsskillek kimaxolása.
Ha a kevésbé fontosakat kiveszed:
- Barter: egy-egy guberálás alatt annyi cuccot találsz, hogy aprópénzért sem tudod eladni. Az ammónak ráadásul nincs is súlya, vagyis annyit szedhetsz össze, amennyit nem szégyellsz. Nem mintha olyan nagy szükség lenne rá, hogy sokat költs.
- Big Guns: ízlések és pofonok, én nem szeretek súlyos fegyvert hordani magammal, amikor egy kisebbel elkövetett criticallal is elérem ugyanazt a hatást. Ha pedig tűzerő kell, akkor előveszek egy Nuka Grenade-et, de erre is legfeljebb Behemoth ellen van szükségem. A háromból, akikkel eddig összeakadtam (összesen öt létezik) csak egy tudott a közelembe jönni, a másik kettőt biztonságos távolságból kispisztollyal szét lehetett szedni.
- Medicine: szép dolog, hogy a stimpak jóval nagyobbat gyógyít, de stimpakból is annyi van a környéken, mint a szemét. (Egy-két skill checkhez esetleg kellhet)
- Melee: próbálj meg Mirelukkal ökölre menni, akkor majd rájösz, hogy mennyire hasznos.
- Unarmed: lásd fent.
- Sneak: nem kell észveszejtően növelni a sneak skillt, hogy az embernek sikerélménye legyen. Végszükség esetén meg Stealth Boyból is annyi van, mint a szemét.Vagy mindenkit egy lövéssel szedett le és akkor kap elég sok xp-t!
Bár nekem ez csak 10-ből 1* sikerült...
Érdekes módon elsősorban a lockpickingből illetve hackingből lehet nagy XP-t szakítani. Pl. egy hard lockért a végefelé olyan 50 XP-t kaptam. Bizonyos ellenfelekből is adott esetben sok XP jön vissza, pl. egy jobban felszerelt Talon Company Merc egyszer 60 XP-t hozott a konyhára. Érdekes módon utóbbit akkor szedtem le, amikor egy Behemoth-tal verekedett és a Behemoth kinyírásáért kevesebbet kaptam. Nem tudom, mi a képlet, befolyásolja-e a halálnem az XP-t. -
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1226 üzenetére
Na még a végén felizgatom a játék iránti elbújtatott szunnyadó vágyadat......
A hülye banditáknál, csak pisztoly van mostanában, vagy ütőcucc...Gregorius:köszi, akkor azt teszem!!!Csak ne lenne annyira idegesítő az a pálya.....
De arrafelé sok az olyan ajtó, miegymás, amihez kevés vagyok mind lockpick, mind science tulban....
Most vagy ennyire elől járok, vagy ennyire nem fejlődök ( ezt már asszem írtam 1*....)
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1224 üzenetére
Hehe, jó taktika!!!
Tegnap jutottam el a VAULT 102-be, de ez egy idegőrlés!!! Hülye zene, vakítóan világos kép.....Egy hülye kislánynak csinálni feladatokat.....Ráadásul pont ott lépett ki megitn és el sem mentettem, most kezdhetem elöről azt a részt....
Nagy levegőt kell vennem, hogy folytassam onnan.....
Erről tudsz valamit?
Viszont jó hír, hogy találtam egy csomó ganét a lángszóróhoz!!! Amihez kevés és venni sem tudok, az a Shotgun, pedgi jó cucc.... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1222 üzenetére
A csapdákat a jó öreg Hunting Riflevel szoktam hatástalanítani.....
Azt hiszem ott voltam én is, de majdnem megmurdeltem, mert alig volt ott már életem.
Azt bírom, mikor elmegyek aludni, gyorsutazással a bolthoz, kirak és tele van minden rám lövő banditákkal, persze nekem meg alig van lifem....
most sajna egészen dél-keletre kéne mennem, lehet ma este megcsinálom, de most találtam megint egy metrót is, de útálom azokat!!!
Az jó, hogy kispisztollyal könnyű kinyírni a mutánsokat messziről, ez legalább tetszik!!! De azok a hülye hányások, amik kakit lőnek rád......... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1219 üzenetére
Azért adtam el, mert azt hittem nem használok majd lángszórót...De már tanultam belőle!!!
Az a baj lőszert alig tudok vásárolni, szinte senkinek nincs, legalábbis amerre most járok, délnyugaton.
Csak mutáns, meg Ghoul hegyek.
Van ott egy küldetés, amit Moira vagy ki adott, valami Rat-tal kapcsolatos.
Meg jött utánam egy ribanc, mert ugye megkértem rá, erre a marha belerohant egy aknába, a medvecsapdát még kikerülte, de az akna letépte a lábát....
Arra is jó a lángszóró, hogy "sok" xp-t kapjak, ha azzal ölök, kapok átlag 20-at. Tudom nem sok, de valami a 4, meg a 8 mellett. -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1216 üzenetére
Ezeddig egy szem Gholullal találkoztam, aki nem támadott, hanem beszélt velem. Még nem találtam másmilyen maszkot, csak hülyr raideres sz*rt!
De most jöttem rá, hogy az egyik legjobb (legalábbis szerintem) fegyver, a lángszóró!!!
Csak hülye fejemmel eladtam vagy 400fuelt hozzá.....
Pont most van, amit írtál, hogy egyik sarokból átmenni a másikba, de egyenlőre nincs hozzá kedvem.... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1214 üzenetére
Manapság talán nincs is olyan játék, amihez ne adnának ki javítást...A kiadók az urak sajna, nem a "játék gyárosok".
Most, hogy többet játszok vele eljutok 1-2 olyan helyre, ahova kell 100-as tudomány és zárnyitás, de ha mindent arra raktam volna se lenne annyim, talán túl messzire mentem....
De néha tetszik, néha nem.
Kipróbáltam este fejhallgatóval és majdnem besz*rtam....Abba is hagytam, ezek a hülye ghoulok mindig rámkrákogták a szívbajt!!! -
fiATHaLON
őstag
válasz
katt777 #1207 üzenetére
Igen, de titkon abban reménykedem, hogy lesz hozzá teljesen
körökre osztottá varázsoló mod.
Igazság szerint még el sem kezdtem a játékot, de mivel januárban
jön a toolkit, jó esetben 1-2 hét múlva lenne valami, alighanem
a magyar feliratost már megveszem, és elkezdem idén. -
kisho
senior tag
válasz
katt777 #1185 üzenetére
Nem tudom melyik az a CO headquarters, de pár hozzászólással korábban linkeltem egy oldalt, ott szerintem mindent leírtak a Fallout 3-ról, amit érdemes.
A Halálkarmokkal teli városnak (Old Olney-nak) meg a tányérantennáknak viszont semmi közük nincs a mellékküldetésekhez.
A kereskedők a főbb városokhoz járnak, amolyan "körpályán": [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest