- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
köszi mindenkinek. akkor megnézem ezeket a lehetőségeket is, mert Megatonban rendben, hogy el tudok adni minden szart, de a vásárlási lehetőségek, a kínálat elég gyér. egy jó armor, vagy spka, esetleg fegyver, de még alap lőszerek is sokszor hiánycikkek....
-
sasa134
addikt
nah végre eljött nekem is a várva-várt szabadság szóval most ezerrel F3-lesz...
Megcsináltam a Blood Ties-t és most a wasteland survival guide missionöket csinálom Moirának. Valami irtó idegesítő és természetellenes a csaj hangja, pfffúúú Azért hangok terén nincs a topon a játék...Meg még jópár dologban, de azért már végigtolom. Egy kérdés: kereskedni csak Moriarty bárjában a Ghoul-al ill. Moirával lehet?
-
sasa134
addikt
válasz
katt777 #1345 üzenetére
azért nem érzem ennyire kritikusnak a helyzetet.
Nem ez alapján nyomom hanem megnéztem mit csesztem el, mert már kb 1 órája keresgéltem - ezek szerint a figyelmetlenségem miatt. ez uaz mintha vki beírja ide (spoilerként) a fórumba hogy: hüle, az alagútban van egy elágazás, arra keresgélj... Amúgy próbálta vki lezúzni Robertet? csábító cuccok vannak idelennt...
-
sasa134
addikt
válasz
katt777 #1343 üzenetére
óó bassz, most találtam meg Robertet a metróban...innen már sima lesz remélem. én hülye felmentem a Trainyardnál , elkerülte a figyelmemet egy elágazás... Amúgy találtam egy frankó részletes bégigjátszást, ha vkivégigtolta már, lehet talál benne érdekes részleteket. Side questek is le vannak írva:
http://guides.ign.com/guides/568806/page_3.html
-
sasa134
addikt
válasz
Pitterix #1338 üzenetére
oks semmi gond, remélem másvki tudja hol lelem a FAMILY-t, mert már végigjártam a föld alatti labirintust, meg a felszínen a Seneca - mozi- Trainyard 3szöget 86szor... Amúgy vannak benne weird dolgok, Lezúzok egy skorpiót (sorry ha nem ez a neve), átkutatom és mivan benne? na mi? Cigaretta bazz...
-
sasa134
addikt
üdv! nah, túlvagyok a Mirelurkokon (kinyírtam a két ghoul, elvettem az armort és a shotgunt) így már ment a dolog...Szépen a Seneca stationtől elgyalogoltam a Trainyardig az aknákat/medvecsapdákat kerülgetve, onnan a mozihoz, majd le a föld alá, végigjártam a Hamilton's hideout-ot is...Legalábbis azt hiszem..A Family meg sehol.. segítenétek? próbáltam utánaolvasni itt de vki csak annyit írt hogy a 2 ghoulnál kell lemenni a föld alá...ez oké de onnan még sokat kell mászkálni.
-
sasa134
addikt
kösz srácok! nem adom fel!
azért érdekes nekem ez az egész, nagyon vártam az f3-at, de az elmúlt 2 nap csak bosszúsággal telt.. Na , nem nyavajgok, hanem re-load aztán megnézzük mire jutok. Jó amúgy ez a fórum, itt értelmes emberek vannak , ritka az ilyen (még a ph!-n is). még1x thx!
-
sasa134
addikt
üdv! a Mirelurkok ellen mi a legjobb módszer? most épp Ian West-et keresem (Seneca Station föld alatti barlangja) , de amint lemegyek ez a két dög nekemront, semmi esély (próbáltam gránáttal, pisztolyokkal, elloptam a sörétest a Ghouloktól stb..) Egyszerűen nem értem, hogy a karakterfejlődés miért ilyen szar kiegyensúlyozatlan..Azért kezdtem bele ebbe a missionbe mert gondoltam tápolok a Galaxy news radio előtt (ott is lezúztak mint a szart..) de hát nem tudom mit kéne csinálni.. Ilyen szar felrobbantom-nemrobbantom fel a bombát questekkel nem lehet tápolni melee-re, lehet hogy én is katt777 kollega javaslatára leszedek vmi modot mert ez nagyon kiábrándító így...
-
sasa134
addikt
válasz
katt777 #1283 üzenetére
köszi a helpet. én próbáltam a fő szálat követni, hiszen végig arra felé "tol" a játék, az apámról szól szinte minden kérdés stb Amúgy elolvasok mindent (notes, quests), sok emberrel beszélek, gondoltam akkor go Galaxy radio, de hát ezek szerint ez nem mukodik. asszem tápolok előtte side questekkel mer ez így nem fog menni.. thx és sorry a serious playerektől
ja és a gyíkos poén 10/10 volt
-
sasa134
addikt
sziasztok, még az elején vagyok a játéknak, épp a Galaxy news radio quest-et csinálnám... de egy &#>@- os .10mm-es pisztolyom van, amivel nagyon simán lezúznak a raiderek, amint átmegyek a hídon a folyó felett (metró megálló után). vagy a metróban kell továbbmenni? tök gyík a karakterem, az első questek is ilyen rohadt nehezek lennének??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest