- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
-
SteeWe
aktív tag
válasz
sasa134 #1420 üzenetére
Egyetértek, jó cuccot nem vásárolni kell. Sztem én pl fegyvert, armort nem vettem még eddig egyet sem. Lőszerrel eddig nem volt gondom, ha fogytán van az egyikből váltasz egy másik fetyóra átmenetileg. Amióta megvan rivet-city nincs gondom a töltényekkel és eladással sem.
Amikor összeszedek egy adag cuccost, ha Moria nem tud fizetni, akkor irány rivet-city ott el lehet adni a maradék cuccost. Pl sniper-be való töltényem állt. 80-100 db között mozog, pedig gyakran használom.
Ha az elején jársz még, akkor tényleg lehet probléma, használd a hunting rifle-t, ahhoz mindig van sok töltény, Moriánál is. Érdemes lesni a kereskedőket is. ha nincs megaton előtt alszol egy kicsit és ott lesznek. Már nem emléxem, de 2-3 nap alatt frissül a kereskedők repertoárja, alszol azt már van is mit venni. -
katt777
félisten
válasz
sasa134 #1415 üzenetére
Kereskedhetsz (pl. a bárban) olyanokkal, akik mondjuk csak kaját adnak a párbeszéd szerint, de aztán úgyis bármit eladhatsz nekik. Én minden szart rá szoktam sózni Megatonban Moirára, a dokira, a báros srácra lent, a ghoulnak sajna nem nagyon van pénze.
Egzee: Ami lő, az big gun, amit leraksz/dobsz az explosive.
-
Gregorius
őstag
válasz
sasa134 #1415 üzenetére
Megatonban? A két nagyobb vendor Moira a Craterside Supplyban és Doc Church nagyjából alatta a földszinten. Esetleg még a helyi facility-kben (etető, itató, stb) lehet kereskedni.
Ezen túl a wastelanden kóboról négy karaván: Crazy Wolfgang, Crow, Doc Hoff és Lucky Harith. Ők is néha időznek kicsit Megaton bejáratánál (nem biztos, hogy mindegyik jár arra). -
katt777
félisten
válasz
sasa134 #1313 üzenetére
Ez nem Oblivion, semmire nem tudsz tápolni. Csak szintlépéskor fejleszthetsz, és nem azt, amit használsz, hanem amit akarsz.
Milerurkokat pofán kell lőni. Ahogy meglátod, VATS, és pofára lősz valami erőssel.
Légy kicsit kreatív; a rádió előtt bent maradsz a szemben lévő épületben, ahonnan érkezel, ott nem fér hozzád a behemót, és meghajigálod gránátokkal. Szakad neki keze lába, esetleg még néhány "testvér", akik büszkék rá, hogy harcban hallhatnak meg, ráadásul összeszedheted, és egymásba foltozhatod a páncéljaikat.Gregorius: Nem haszontalan. Az első játékban nem fogadtam el a barátnőmtől (Amata) a stukkert, bementem a suliba, és baseball-ütővel gyaktam le az összes banditát. Hiába lőnek, ha odarohansz hozzájuk, és fejbe vágod őket párszor. Persze vigyáztam, hogy 1szerre ne sokan vegyenek észre, de még így is volt egy 3-as ütközetem (emeleten, ahol a kutya is volt). Lementem a hangyákat is elkalapálni. És akkor még modok sem voltak fent, persze közben szükségem volt némi gyógyírre, no meg nem hátrafelé mentem ki, ahol messziről lőttek rám.
-
Gregorius
őstag
válasz
sasa134 #1313 üzenetére
Ne engedd közel magadhoz semmilyen esetben sem. Ha nem vett észre, bújj el és kerese valamilyen jó magas helyet, ahonnan "bűntetlenül" tudsz rálőni. (A heti kedvenc sportom a mirelurkvadászat rakétavetővel a völgyhíd tetejéről
) Ha jól emlékszem a Seneca barlangban van egy szikla, ahova fel tudsz mászni és legalább az első kettőt ki tudod végezni onnan. Ha észrevesz, és elkezd feléd rohanni, akkor az arcára célozz. Végszükség esetén a lábára is lőhetsz: ha sikerül ellőnöd, akkor lassabban fog megközelíteni, és több időd lesz arcba lőni.
A melee skillt szerintem felejtsd el. Teljesen haszontalan. Nem csak mirelurk de úgy általában bármi ellen.
-
katt777
félisten
válasz
sasa134 #1284 üzenetére
Én is elindultam főszálon, csak az elém kerülő mellékküldetéseket elvégezve, és hip-hop vége is volt a játéknak. Ez persze egyrészt jó, hiszen nem kell tovább kínlódni, másrészt viszont nem jó, mert nem azért vesz az ember egy játékot, hogy pár óra múlva kidobja. Egyébként valahol a topicba beírtam egy ajánlott modlistát, keress rá a hsz-aimra, biztos meglesz. Azóta még került föl 1-2 jó a már említett oldalra, mindezekkel ha nem is valóság-közeli, de sokkal reálisabb lesz a játék.
Na pl. Oblivionban, amelyhez szoktam volt viszonyítani, lehet gyíkot is indítani...
Ebben még ezt sem, de ez tényleg nem komoly kritika, mielőtt valaki annak venné, mert még megköveznek...
-
katt777
félisten
válasz
sasa134 #1282 üzenetére
A játék szemét (biztosan feltűnt, hogy több fejlövés is kell egy csupasz koponyára az ellenfél kimúlásához) és kiegyensúlyozatlan, fegyverkezni meg kell, egy 10mm-es pisztollyal semmire nem mész. A kézikönyv megtekintése sem árthat, vagy az odafigyelés a szövegekre, és a Notes, Quests bejegyzések átnézése, meghallgatása.
Addig is ajánlom figyelmedbe a fallout3nexus.com-ot, ahol számos hasznos modot találsz, amelyek félig-meddig helyrepofozzák a totál elcseszett játékmenetet, harc- és fejlődési rendszert.A fan-ektől meg majd megkapom én a magamét.
Egyébként azért szerepjáték, mert szabad, így azt teszel amit akarsz (már amennyire ez a játék konkrétan hagyja), és az utakat is neked kell megtalálni. ne másoktól kérd, mert úgy még az előre beállítottnál is élvezhetetlenebb lesz.
Ha csak a főküldit csinálod, max 3-4 órás a játék.
Lehet gyík karaktert is indítani?
Asztem, csak embert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest