- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Tölts be egy régi mentést, aztán töltsd be a legutóbbit, és menni fog a játék. Persze lehet, hogy több régebbit is ki kell próbálnod. Nekem volt egy mentésem az emlékmű csúcsán, az stabil volt, kilépegetés esetén mindig onnan töltöttem vissza, aztán elég bemenni valahova, és ott menteni (vagy kijönni).
Szupermarketben voltam úgy 1x, hogy kb. 20X töltöttem be stabil mentést, mire 1X ki tudtam jönni úgy, hogy ne lépjen ki a játék, mert a programnak azon a részén volt valami gebasz. És akkor még modok nélkül játszottam. Asszem olyat csináltam, hogy visszamentem, és feltörtem a computert (előtte kulccsal nyitottam az ajtót), vagy valami hasonlót. Ilyen esetben az a lényeg, hogy valamit másképp kell csinálni, vagy még egyszer csinálni valamit, kísérletező kedv kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Béta iOS-t használók topikja
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest