- Telekom mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
magi20
senior tag
persze nem hát....ez szar everest szerinti,,csak poén.felraktam amúgy topicba már a kérdést.de nem igen válaszolt senki,hogy mitől is lehet..valamit valami biztos elmér..viszont a biosban ott 23fokot mutat,ami még mindig jó eredmény.
Macka vízzel hűtőtte,,lehet benne maradt a prociban.-))) -
Padree
senior tag
Ott azaz alap. Ha kibújok a domb mögül az első dolog hogy leszedem a lőszeres kempert - az esetek 90%-ában van ott valami noob. Jobban utálom ha felmászik hátra a sziklára a gyerek a partíciós stukkerral: még távcsővel is nehéz megtalálni - énmeg még nemtudom holkell keresni pontosan. Asztis utálom ha az oldalsó magasabb sziklákra ülnek fel. Írjátok le léci holkell felmenni ezekre - had kempejjek énis.
Amúgy a pisztoj sztem jó a deadwoodon: azzal spawnolsz asztán lootolni kell egy ASP-t (minden bokor alatt találni), avval elcserkészed magad a bázis oldaláig, majd pisztojjal a kézben berusholsz a zászlóér - avval gyorsabb vagy és mégis tucc reagálni a spawnoló ellenségekre (középtávra még pontos is), majd hátrafelé (háttal előre) futás közbe tudod még valamejest fedezni magadat ha úgyhozza szükség.
-
Padree
senior tag
Navégre hogy ráébredeztek - nemcsak a TDM a világ. Control, Conquer = faxa kis lájtos, objektíves játékmódok, kellbenne taktikázni kicsit, ez színesebbé teszi a játékot.
Nekem a CTF a favorit - deaz csak 10 fő fölött válik igazán élvezetessé.
Szoktam mindig kukkolni ha gépközelbe vagyok hogy vane PH!-s game. Szal ha látom felmegyek énis. -
dunc
nagyúr
Nálam múltkor az volt ,hogy követtem az arcot egy egyenes folyóson és bekanyarodott 1 méterre elöttem útolértem és nem volt sehol eltünt ! nem volt disconnected semmi átcsússzant a falon. Lelöttem a szervert nem volt senki este indittom remélem meglesz az 5-ös torony!!!! Melyik mappon lehetne?
-
-
cor
őstag
azért nem szoktam irni mert probálok jáccani,a játékra figyelni...
kösz de mivel élek valszin nem vagyok hülye...
s hiba csavarod/tekered/forgarod a szavakat, tudom h te jobb vagy...
viszont azt se láttam h te beirnad,h bocs fiuk igy nem jo a csapat erösek,vagyunk...
szal
ez igy nem az én játékom,ennyi
bye -
dunc
nagyúr
Igazad van nem vagyunk az Oviba úgy értettem,hogy lelöttelek ''noob'' fegyverrel és egyből nem teszett neked egyből lámáztál!pedig 1000 millio pontal vezetetttek azért írtam,hogy''elég furcsák az ellenfelék vagy csakpattársak'' már nem emléxek ennyi erre írtad hogy persze csalók vagy ilyesmi!!! Nincs benne semmi csavar
Senki nem csalozott.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Most megy a szeró punk on, és jó nem dobál ki senkit
Initializing the server...
Server is running.
Loading world: Worlds\ReleaseMultiplayer\Asylum
World loaded.
Player 'rollins' connected.
Player 'AK47' connected.
Player 'Gab' connected.
Player 'Corben_HUN' connected.
Player 'Arma(hun)-Arni' connected.
Loading world: Worlds\ReleaseMultiplayer\Factory
World loaded.
rollins: tobbiek?
AK47: em
AK47: jönnek sztem
rollins: ah
Corben_HUN: hali
rollins: gali
AK47: hi
rollins: dm -et annyira nem szeretem
Player 'XFF-Tupacamaru' connected.
Corben_HUN: én sem
Gab: hali
Corben_HUN: ráadásul ez túl nagy pálya
rollins: hi
Arma(hun)-Arni: szia
<< Server >> say srácok_szoljatok_ha_váltsunk_tdm-re
<< Server >> say egyeztek+
Corben_HUN: TDM
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Probáld meg azért mert idegesit ha akár egy valakinek nem jó
csalás nem szerintem de az eröviszonyok nem voltak egyenlöek de engem az eredmény nem nagyon mozgatén csak egy jót szeretek játszani......
Viszont mint önkéntes hostnak az a dolgom,hogy ha szólnak akkor probálok megoldást találni,többen panaszkodtak....,hogy valami nem ok...ezért probálom a punk bustert mint megoldást bevetni mert akkor nincsenek kétségek mert tudod,hogy én sokxor nem is játszok csak szervert csinálok oszt megyek a dolgomra .....
-
cor
őstag
nem szeretek (egyik)játék közben sem irni..s azt sem mondtam h egyböl nyerni fogok,de ha már akkora ''mester'' vagy feltünhetett volna még 3v5(vtalán6)ban is ugyanugy vezetettek tovább...
medkit:lenoymod az adott gombot piszok bonyolut,a pajzsot meg felveszedde egyáltalán minek van benne? + granyok meg stb
igy arrol szol(nekem ez jött le) h aki ismeri a páját az felkapkod mindent,aztán megy a csodálkozás h 100 hps kezdö v 100-100as pro csatában ki a jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest