- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #6851 üzenetére
Én még élvezem is, a pénz már megvan, az árak is nemkicsit szemtelenek (140K lesz össz), mégis várni akarok még picit, hátha valami durvát alkot az NV a 9-es szériával, bár a 88GT ennél már nemigen lehet jobb árú, szal nem is tudom mire várok
. De még várok amíg bírok, persze azér nemigen akarom elszalasztani a mostani ajánlatot.
A köv képpen állok most:ház: Thermaltake Swing + 2x12CM Papst ventik
táp: FSP Bluestrom II 400W
lap: Asus P5B-E (kis vdrop moddal, a stabíl fesz. értékek érdekében)
Procc: C2D E4300 @ 3,2 Ghz
Ram: 4*1Gb Supertalent 800Mhz @ 890 || cl4-4-4-10
vinyó: Samsung SATA II 400Gb
ODD: Pio DVD-RW
Ez így össz 80KÉs ehhez kellene nekem egy VGA max 50K körül. (vacilálok hogy 3850 256Mb (35K) vagy 88GT 512 (55K) vagy esetleg egy 256-512 Bites 2900Pro/XT (45K) ). Nekem elég lenne bőven a 3850 is (1024x768-ban játszok...), de egyrészt illene a géphez a 88GT, másrészt meg az az egyik ár/teljesítmény bajnok.. ----és ilyenkor legyek okos
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #6842 üzenetére
többek közt az is esélyes befutó (volt)
, de mostmár fixálódni látszik a helyzet, az szinte biztos hogy lesz egy eladó, jóárasított 7800GTX-em, de lehet hogy kettő.. A helyére/helyükre pedig vagy 3850, vagy 88GT-egyelőre az utóbbi felé vonzódom
Puki.: asszem belátod hogy lesz 400fps, igaz nem quad de egy rommáhúzott E6300 vagy E4500 lesz alatta, laza 4*1Gb Supertalentel
ĐĐ-t lehet lelőtték, elfelejtettem írni a hostnak xDD
Richter: nem, de had vagizzak máá
-
Detox!
senior tag
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
tzimash #6775 üzenetére
Nah ha már mindenkit elkapott a videokészitési láz nem maradok ki a sorból!!
Elsőnek itt 1 régi darab a kollekciómból, minimális sztorivonallal, amolyan szingli multi killmix! Ezt még nem is Vegassal csináltam ha jól emléxem!
WARNING!!! a jelentekben a jó másfél évvel ezelőtti "skill"emet csillogtatom..
[link]Szar ez a 100mb feltöltési limit, van belőle HD verzióm is, az vizuálisan kicsivel többet nyújt.
-
magi20
senior tag
válasz
tzimash #6783 üzenetére
velem is játszhatnátok ha akartok du-tán,me ki szeretnék próbálni 1-2 dolgot..
BILL kiosztásról:::::::::::: Most razer Tarantulával nyomom-és a kihajlással én is küszködök,mert
kb 10 éves korom óta-bármilyen játékról volt szó A kurzor billekel nyomtam,nem a w-a-s-d-vel.
Csak mert ha találsz akár 990ft-os billt,amilyen nekem is volt.
és a up-down,vagyis kurzor billek fölötti sorban rögtön legyen a delete meg a többi-akkor arra nagyon zsírúl betudod állítani.figy:--tehát
up -fel
down-le többifölötte lévő sorban legyen a balra jobbra kihajlás,elvileg arra rááll a kezed.-csak olyan bill kell,ahol nincs sorkihagyás az up fölött.
Enter--use
shift--ugrás
ctrl--gugolásű-----holster weapon--vagy á
0--reload
1-2-3-4 granyok..
Egér:-görgők előre---gránátot dob
visszafele --medkit use
görgő lenyomása --zoom weapon
bal oldali click---------- next weapon,többi ugysem kellna?
-
Richter36
őstag
válasz
tzimash #6767 üzenetére
Igazán jó meccs volt, köszönöm
Nem bíztam abban az utolsó partiban,hogy megnyerem,de aztán csak sikerült kemény három ponttal hozni
Érdekes volt így, hogy tényleg egy szinten vagyunk kb és nagyon szoros volt végig mind a négy parti.De az a két döntetlen egymás után az nem semmi
Remélem máskor is játszunk még.
Revans -
Dexar007
veterán
válasz
tzimash #6652 üzenetére
Jah télleg azt nem is írtam oda áááh...hogy "ilyen nem nagyon szokott előfordulni''...ami még igaz is mert fraps nélkül 97%-ban sikerül, amikor túl gyorsan futok és úgy ugrok fel akkor általában nem szokott összejönni..jah és az hogy nem olyan rég csinálom az azért nem teljesen igaz mert kb 1éve.
.Gundalf hmm nemtom szerintem olyan középmezőnyben van.Attól függ h kikhez hasonlítjuk pl ha a MIA-hoz akkor erősen low.
-
Nimrod
addikt
válasz
tzimash #6250 üzenetére
Nem mai videó ahogy látom. De a lényeg kimaradt (vagy nem tudok olvasni), lehet benne csak botok ellen is menni? Nézegettem a leírását, de egyértelmű válasz nem volt. Vagy azok a robotok minden pályán vannak és azok lőnek mindenkire?
Egyébként egész jónak néz ki, tömegnyomor HT-n... és egy véletlenül eldobott gránát... hmmm
Megbolondítani már csak azzal lehetne, ha ötvöznék a Portallal, na akkor lenne izgalom. -
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #6203 üzenetére
Nézőpont kérdése, én depressziós realista vok ^^.
Grt, de olyasvalakitől sztem soha ne fogadj el clanba való meghívás aki gyengébb nálad, mert könnyen találhatod magad waron 3n00b-al körbevéveengem is hívtak már párba de említésre méltó csak a {DAK} meg a KGB ^^
Soak: Majd meglátjuk mi lesz, kár jóslatokba bocsájtkozni (ĐĐ seron nem lesz cheater az biztos). Egyébként meg már nem sokat kell kihúzni a Project Originig
, ha nem szabják el a dudék akkor sztem képes lesz elcsábítani sokat bizonyított kedvenc ribancomtól
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #6195 üzenetére
Háát ha ennyien mondjátok akkor lehet hogy kellett volna hang, de az első részbe tényleg gázos lett volna. Az a hely annyira azért nem védhető (a lézeres terem az etalon
), és hozzá kell tennem hogy a lassú részben (JuL haláláig) Arni, Slade, Richter, Rob (ha kihagytam vki akkor sry
) segédkezett, vagyis meg volt beszélve h felváltva jönnek kétoldalról, és lőnek ugyan de nem találnak
Ezért kicsit mű is lett, sokkal jobban örültem volna ha real tudjuk ezt megjátszani, de JuL alig játszik meg a többiek idejét sem akartam sokáig rabolni. A rush viszont only skill, kár hogy a 20-25fps miatt sok helyen gyalázat az aimom
Ne higyj Soaknak, Razer powa ütni fog meglásd, qck mini
biztos vok bennt hogy az első meccs utána érezni fogod a különbséget
Arni thx, kellettetek nagyon
, bár én örültem volna a legjobban ha van idő real felvenni
Jahh azt elfelejtettem mondani hogy nyugodtan nevet válthattatok volna, néhány helyen brutál h a plafont lövik a veteránok xDDD -
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #5973 üzenetére
köszi, mindjárt rákeresek erre a sony vegasra
a beállítások segítenek, és meg is örültem amikor megláttam hogy 14perc 52mega de aztán a felbontásnál elszomorodtam, asszem ahhoz hogy ne legyen nagyon pixeles a kép pl. YouTube-on kell a 640*480. De mindjárt csinálok egy rövid vidit 320*240 és felrakom vhova. Kiváncsi vok, ha nem esik szét a kép akkor naggyon sokat segítettél (meg amúgyis
)
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #5970 üzenetére
érzékem van az ilyenekhez
Sony Vegas? van az magyarba? ^^
De most megin kibaszott velem a rendszer, eddig a két kisebb felbontású avisba (xvid) nem akarta átalakítani, 99%-nál a program hibát észlelt blabla. Restart PC és láss csodát lementette (512*384; 128kbs) xvidbe is. Boldogan nézem h mennyi lett amikor megláttam hogy 248Mb-be tömörítette a 158megás wmvből -
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #5851 üzenetére
igen az ilyen extreme rövidítések általában a n00bok ismertetőjele
kis fejtágítás
lol= hangosan felnevet
rofl= a lol fokozása (padlón vagyok a röhögéstől)
omg= istenem felsóhajtás. döbbenetet fejez ki
omfg= lásd előbb csak egy fuckingal megtoldva
lmao= szétröhögöm a seggem
roflmao= padlón fentrengve szétröhögöm a seggem
ns= szép lövés
ownz= az a személy aki vkit lealáz, sokkal jobb nála
owned=akit lealáztak
brb=mindjárt jövök vissza
haxor= hacker
gl, hf= sok szerencsét, jó szórakozást! (jellemzően warok, funwarok elején hangzik el)
imba= imbalansz, kiegyensúlyozatlanság, nagy erőkülönbség
gg= jó játék!
kkthxb= rendben, köszi, viszlát
ty/ thx= köszi
btw= egyébként
ftw= A győzelemért! (bíztatás)
n00b= abszolút kezdő, fogalmatlan. (a legnagyobb sértés)
lamer= összemosódik az előbbivel
rush= elsöprő erejű támadás, pörgés
rusher= olyan személy aki közelharcban több embert is képes egymaga lezúzni.
tank rusher= az előbbi fokozva
aim= célzás
bb= viszlát
flame/flamelés= provokatív üzenet/ -írása
kakn00b= a n00b fokozott verziója (faszláma)
stfu= pofa be
damn= káromkodás -
-
stikyo
tag
válasz
tzimash #5376 üzenetére
Én meg mikor jácctam a az extraction pointtal, aszittem majd átgyalogolok rajtuk, mint tank a kispolszkin.. -bízva a multiban szerzett tudásomban- de nem.. kaptam a pofámba, mert azt elfelejtettem, hogy belőlük nem potyog szívmasszázs... HP szuri.. de mondjuk könnyebb volt jóval.. igaz ott max grafon játszottam, és azért nem mindegy, hogy látod-e honnan lőnek, avagy nem.. elégy sötétek a pályák.. ehe. És a feeling tényleg jó volt. Jobb, mint a Jericho-ban, aminek a grafikája überkirály, de ... nem modok semmit. csak a demoval játszottam..
-
stikyo
tag
válasz
tzimash #5315 üzenetére
olyan cheat, ami a célkeresztet automatikusan a legközelebbi ellenfél buksijára teszi, hogy neked jó legyen
Legalábbis valami ilyesmi, az a lényeg, hogy helyetted céloz. Egyszer láttam videón, az nagyon beteg volt... igaz Call of Duty vid volt, de itt is úgy működik, gondolom.
-
rollins
őstag
válasz
tzimash #5102 üzenetére
Lehet akkor már kiléptél. A Cafetriánál lett elegem. Volt repülő superman, fegyverrel a kezében gyors mozgású Neo. A tetejében még pocskondiázták is egymást.
1 hónapja kb Detox! megjegyezte, hogy gyanús vagyok neki.Sajnos azóta nem sikerült ilyen feltünést keltenem.
Nem megy a szekér annyira.
Detox! Hát ja, lehet még kb. 5 "jó" évem hátra.(omg) Ez van.
-
haxy27
aktív tag
válasz
tzimash #5054 üzenetére
Az biztos nem én vagyok! Mert már ugy 2 hete nem jácotam és ugynéz ki, hogy nem is fogok egyenlöre az átkozott PB miatt. Na meg kihalt az egyik ram modul a gépemben
Vista alól elég nehézkes lesz igy. Aztán mivel vista alól nem ment a net megosztás igy kellet venem egy routert, ezmiat megnőtek a pingjeim tehát egy csomó szeró kizárva amin edig jácotam.
A PBt meg nem tom átnevezni mert fent van az AA is és abban találtam ijen filét de az jóval kissebb mint ami a Fearban van B változatban. A másik meg hogy XP alat akkor is ment az a kis szar ha nem jácotam itt meg játék alat sem indul. Ja mert nincs is a gépen? na majd megprobálom újra telepiteni a Feart hátha elnéztem és kérni kell a telepitését, Bár csak a gameSpy re mondtam nemet, ha jól emlékszem. de légyszi valaki néze má meg hogy fut e egy ijen progi a memoriában játékon kivűl is aki Vistával jácik. PnkBstrA.exe
-
Nimrod
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest