- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
válasz
Dr.Burn #3263 üzenetére
Esetleg nem lehet hogy másra is használod azt a szervert, pl web, ftp, smtp, vagy mitom én esetleg nem tom más is csatlakozik a hálozatodhoz aki esetleg torrentezik, vagy dczik. vagy nem adtál a fear szerver kimenő kapcsolatának elég prioritást, bár ezt nem tom mert a haver linuxán ezt is lehet állitani, de én magam nem értek a linuxhoz. Viszont eben az esetben a ping nem mond semit mert az jó attol még, ezt is a havertol tudom.
-
Nimrod
addikt
válasz
Dr.Burn #3256 üzenetére
Én arra tudok még gondolni, hogy amikor valaki felcsatlakozik akkor annak átmenetileg nagyobb a pingje, lehet itt is ez áll fent, tehát amikor valaki bejön akkor egy pillanatra megfogja a rendszert és ha már eleve sokan vagyunk, akkor ez így jelentkezik. De én csak vaktában tapogatózom.
-
Battleaxe
tag
válasz
Dr.Burn #3249 üzenetére
Nem jártam a szervereden és nem is tervezem ,hogy fogok ezért nem tudom milyen munkát emlegetsz.Én is hostoltam szervert de nem hülyéztem le senkit mert nem tetszett neki a szerver.Valoszinüleg ha más szerveren nem laggol a srác a te gépeddel v internet kapcsolatoddal van probléma.Részemröl a téma lezárva.
-
Dr.Burn
őstag
-
Armahun
addikt
válasz
Dr.Burn #3026 üzenetére
mOST GARÁZDÁLKODTAM KICSIT A SZERVEREDEN. nAGYON FAXA
.
pINGEM 17- 21 KÖZÖTT VÁLTOZOTT 10-12 EMBERNÉL, EZ EDDIG A LEGJOBB PINGÜ SZEVER AMIN JÁTSZOTTAM.
bEÁLLÍTÁSNÁL A FUTÁST EGY PICIT TEHETNÉD GYORSABBRA, A SZUPERFEGYÓK NEKEM NEM HIÁNYOZNÁNAK
uI MÁR MEGINT CAPS LOCK SRY -
RockHaRD
addikt
válasz
Dr.Burn #2998 üzenetére
Első ránézésre a pingek nagyon jók, bár nemtudni kitart-e sok embernél is, (reméljük), a run speed lassu picit. Sztem felrakhatod 1,5-re, vagy 1,4-re, a medkitet le lehetne venni 3-ra, a super wepeket OFF-ra kapcsolni, és néha egy kis TK-t is lehetne (team kill) hogy ne dobáljuk a gránátokat olyan eszeveszettül. Tudom, h köcsög vok, meg minden hogy bele szólok, de ez csak az én véleményem. Sztem többieknek sem lenne sok ellenvetése. Ha vmi beállítást esetleg nem tudsz, akkor keress meg msn-en juvenorbee@freemail.hu bármiben segítek szivesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest