- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
Hát én nagyon sokat slowmoztam az is jó mód. A TDM-re mostanában kezdek ráállni komolyabban igazából kezd jobban tetszeni mint a slowmo, mert itt a teknika/taktika kerül előtérbe. Ezt is létszámmal élvezet játszani.
Meg csipázom a conquer all módot, na az szinte ordít az összeszokott csapatjáték után.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Ne bassz, és mi jót
? Múltkor én is nekiálltam sékszpír Othellojának, de rájöttem hogy ahhoz idő és tiszta fej kell hogy frankón megértsem
Aztán kis hangulatváltás és inkább az SMK seron partiztam egy nem gyengét. (a képzeletem nincs olyan fejlett mint a számítástechnika
)
szerk.: a Dögkeselyűk rágják ki a másik szemedet is, ha ecce csítre vetemedsz
szerk2.: FEAR Combat Serial lolé
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
-
Armahun
addikt
Teljesen egyetértek veled.
Többször végigvinni? Majdnem mindet félbehagytam! Utolsó játék amit végigvittem és élveztem is az a hl2-volt.
Ha egy játékban nincs meg a jó történrt, és hangulat, a grafikába legyen akármilyen jó bele lehet sz@....
Most még a bioshock-ban bízom, hátha. Csakhát megint költeni kéne a gépre, vagy 50k-t , hogy fusson is rendesen
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Wii teljesen más tészta , nem mondanám ,hogy szabvány konzol , gyenge HW , viszont ügyes ötlet, míg egy PS3-ban egy iszonyu durva HW van, jóval erősebb mint a 160k-s gépben , szóval akkor mi értelme lenne nem kihasználni minden porcikáját?Nem értem ,hogy mi a bajod a grafikával
jo grafika /= rossz játékélmény
U.i.: PS3 táv-ban is van motion sense
Hogy on legyen, itt a Fear, igaz, PC. Szép grafika, játékélmény úgy-ahogy (társaság függvénye), de bugos mint a win95. Ja, hogy ezért van 160k-s gépem?
Ezt nem egészen értem ,hogy mire irtad!? Ki vitatta ,hogy a fear nem bugos? vagy mi? egy multi játékot nem a grafika visz a hátán (bár a fearnek elég erős SP része van ami ma is megállja a helyét grafikailag) , szóval 160k-s gépen is lehet vele játszogatni nagy élménnyel.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
-
Armahun
addikt
-
Nimrod
addikt
Úgy tűnik, hogy ma diliház van. PB-s szerók kilőve, találok egyet, amin le kell tölteni. 5 file, első le is megy gyorsan, total time 200 perc, gondolom hogy csak elszámolta. Második file, 89 perc, 2 k-val. Jó, ezt hagyjuk. Másik szeró, Xfire kivág. Harmadik próba, Fear kivág, tegyem be a lemezt.
Negyedik próba, szerver keresésnél gép kifagy, bár egér mozog. Reset. Előbbi megismétlése, majd kikapcs.
-
tupacamaru
veterán
Nem panaszkodás képpen írtam, csupán ténymegállapítást tettem.
Az hogy neked vagy akárki másnak milyen gépe van, számomra tökéletesen érdektelen.
Én úgy érzem hogy ezt a konfigot már kinőttem és ha meglesz a dudva kis fejlesztésbe kezdek.
#4414: Van egy állandó szerverünk csontváz kolléga jóvoltából ez prohardver #2 címen fut, valamint dunc kolléga jóvoltából este 7-8 óra tájban szokott indítani egy Prohardver.hu (dunc) nevezetű ideiglenes szerót kb 22-ig. -
Detox!
senior tag
Pedig kötelező map, és szigorúan campelni kell! Olyan távolságok vannak hogy az ASP optikájában is eltörpülnek az emberek.. Ha ott megszerzed a lézert+feltápolod magad ASP skullókkal, akkor le lehet zavarni a 20percet death nélkül
Este leszek, sőt most is játszódok kicsikét, Te Dög mé nem vettél még fel xfirendetoxn1
-
tzimash
őstag
á dehogyis! de azért kösz! mindig azt nézem, van-e jel, vagy nincs a fejek fölött
legalábbis közeli találkozáskor nem mindig látom meg időben hogy barát vagy ellen a szemből jövő és mire tudatosul bennem szitává lőnek vagy felszögeznek a falra. szóval lassu a reakcióidőm, vagy nem tudom. deathmatch-nél nincs ilyen problémám. te ki voltál?
-
CJ3
senior tag
hát a prohardver 2 öt pont megtaláltam de ott tényleg nem volt senki a prohardver.hu t meg nem is találtam pedig v 5x végignéztem a 700 servert
beléptem a FEAR Serverbe 2 embert kinyirtam kezdésnek nem is rossz sztem csak az volt zavaro h nem irta h hanyan vagyunk vagy valami koboroltam egyszer csak már jött a csávó és ugrabugrált én meg szitává löttem
a másik az ablakba sasolt leszedtem aztán jött a 3. és rájöttem h kifogytam löszerböl mert addig szorakozgattam az elején falat lövöldöztem meg ilyenek -
-
GC-EvElyN-
senior tag
Ott is megy aveszekedés. Gonzo ott is megnyilvánult egy teljesen normális hszre. Na mindegy, lealább nem itt csinálja
Végre van egy ember, aki anniyra ''friss''mint én.. Vag ynetán dolgozol?
Nem tudom, hogy a hsz írójának igaza van-e, de kultúrember módjára nyilvánult meg...
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Ölni vagy meghalni, ez nem lehet kérdés
aki miatt habazna a ravasz az már nem él.
Látom a gránátot, hallom a gyutacsot
bassza meg az élet, még gyújtok egy dzsot.
Tele a tár bennt figyel a 30 gyilkos,
köpök mindenre ezt még beszopod.
Bele döglök én is de egy tárat lövök beléd,
megyek Júliám a repesz engem is elért. -
Detox!
senior tag
b+ lesem a fórumot de F5öt véletlenül se nyomtam
Júliám skilles mondtam is neki,
csak azé nyáladzok hogy bevédje a Detit.
Vigyorgok a íves granyón én dobtam hehe
De Júliám nem lő hátba, őis röhög hehe.
Vonyítok, nyüszítek de ő mégis az én Júliám
Ha együtt leszünk reszkess, odabasz a Shakespeare-i pár
Tupa: miről maradtam le
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Ne kergesdd őket, basszd oda a granyót,
hidd el pusztul minden amin nincs 100as armor.
Aknám nyoma a feledés homályába vész,
de jön még Detox után RoMeO, egy halálosabb vész
Puskatus felejtős emelkedj fel Neó
Egy rugás többet ér mint 30 ólommagos golyó.
Ha segged füstöl, láma voltál fatter
pottyancsdd el a fragged ajándéknak jólesz
Piát sose adj nő kezébe, ''szűzkurva'' az összes
hangoztatják hogy káros de megisszák az összest
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
De együtt mentek a gyönyörű halálba
Tudták jól, egy heccsát nem állhat a szenvedély útjába,
Vérük szerződést írt az office mocskos kövére,
Így odaveszett a test, de összeforrt a lélek!
Nélküled nem vagyok csak egy nyughatatlan szellem,
A szívem neked adom, másom már nincsen.
Karolj belém hitvesem, nem kell a gyűrű,
Ha a szemembe nézel látnod kell, mindenem Tehozzád hű.
A földi lét csak egy állomás, hosszú még az út,
Szökjünk a holnap hajnalba, ahol nem kísért minket a múlt.
Meghaltak most mégis élnek, a halál el választ,
de csak ha a testi örömöknek éltek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged