Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Megy prohardver......
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Jó, de mit szólnál egy olyan felálláshoz, hogy te egyedül és mindenki ellened?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dunc
nagyúr
Ma 19-30 kor inditom a szervert addig még használom a netet.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Detoxal már nagyon várjuk a szervert
-
GC-EvElyN-
senior tag
DUNC mester mesterek mestere, szerverek indítójának istene, miskor lesz szerevr?
sjáccunk már egy jót pb nélkül, jelszóval, egy igazi jó kis 1 csaj sok pasival lövöldözős vicelődős hedsátos gamét
pápá -
NandApc
csendes tag
Jó rég nem voltam itt,de azért,ha volt időm beleolvasgattam a topikba.
Látom vannak új arcok is,+ néha kicsit elszabadulnak az indulatok is.
-
NandApc
csendes tag
Sziasztok.

Újra itt vagyok.
1.07-en fut a sero,vagy már kell a 1.08-as patch?
Most jön lefele az exe,csak rohadt lassan,remélem már estére tudok jönni 1kis hentelésre!
-
GC-EvElyN-
senior tag
Amúgy a fear mér kiemelt téma?
De kár hogy itt nem lehet csörgetni
unatkozok
jáccunk
NImrod: a nyócvan3 az nem a köröm

[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Vénlány.

-
GC-EvElyN-
senior tag
ja igen: evelyn83
-
GC-EvElyN-
senior tag
Meghalt a topic. KELJ FEL LÁZÁR!!!!
Go trabi go! How high!
Xfire is on... -
Hasek
Közösségépítő
Ha valaki találkozik Jay Way nevezetű taggal, akkor az én vagyok

Most kezdtem a játékot, még a sima FEAR-rel sem játszottam, úgy hogy még van mit tanulnom... -
Detox!
senior tag
érdekemes megnézni InverterPacker statjait
[link]
eVelIn: befogoda pofád, apofád befogod! ((
))
JuL1EtT: 3körül leszek, sőt émmár most is vok

-
rollins
őstag
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Tanuld már meg helyesen leírni a nevemet!!!!!!!!!

EvElyN ez a nevem jó?: EvElyN ennyi! Nem olyan nehéz ezt megjegyezni ugye????!!!!!!!!!
Szóljatok már EvElyN-re léccciiiiiii

-
dunc
nagyúr
Sziasztok gyakorláshoz ideális....
[link] -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Csssssss..... Szép nem vagy, hülye ne legyél!!
-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Össze vagyok rakva, bár a mozgásom még darabos egy kicsit, az illesztéseknél pedig lötyögnek a testrészeim, de élek, hála a tervezőmnek. Na csak azt szerettem volna kérdezni a tisztelt gyilkolós brigádtól, hogy nincs-e kedvetek ma játszani. Délután 3 körül már otthon lezsek, reszkető ujjaimmal a ravaszon(egér balgombnaaa) és várom az ellent. Érzem, ma olyan ''nagyon'' nap lezs. Vagy nagyon szar, vagy nagyon jó leszek, de ez biztos.
Jelezzetek már vissza, hogyx ki az akire lehet számítzani, jó lenne, lesz időm
pááááááááááá
EveLyN FEJEZD MÁ BEEEEEEEEE.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Battleaxe egyszerű vagy mint a szorzótábla : egyszerű mint a faszeg....

[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Csak egy apróság, ha már kritizáltátok hogy elég kicsi a gamma amivel játszom... PH!>>Konyhatündér egyszer linkelt egy videót, azon meg olyan sötét volt a Fear pályákon, hogy az valami iszonyat (legalábbis AvP marine-al ahhoz képest díszkivilágítás). És úgy hogy lehet játszani?
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
Köszönom mindenkinek a mai játékot.
Iszonyat béna voltam ma, ráadásul beleakadtam mindenbe
Dög: te hogy tudsz hang nelkül játszani? HA nem hallom a játék zaját nekem olyan mintha kívülról nézném ahogy más nyomja -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én igen. Kapcsold ki.
Én hang nélkül nyomom már elég régóta és csak 1vs1-ben kellemetlen picit. -
tzimash
őstag
á dehogyis! de azért kösz! mindig azt nézem, van-e jel, vagy nincs a fejek fölött
legalábbis közeli találkozáskor nem mindig látom meg időben hogy barát vagy ellen a szemből jövő és mire tudatosul bennem szitává lőnek vagy felszögeznek a falra. szóval lassu a reakcióidőm, vagy nem tudom. deathmatch-nél nincs ilyen problémám. te ki voltál? -
tzimash
őstag
köszi a szerót! egyszerüen képtelen vagyok tdm-t játszani

-
Mozso26
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nagyon köszönöm.Azt véletlenül nem tudod vagy tujátok h a hang miért rosz a játék alatt x-fi vel??????? -
Padree
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Jah, faxa kis zombit lehetne gyártani EvElyNből a műtéttel. Az ürge nóbel dijjat kapott az eljárásér - azóta persze betiltották ...
Utánna feltalált vmi értelmeset: MR vagy CT orvosi használata úgyemléxem, azt már nem díjazták annyira
.
Kérdezd meg kezelőorvosod, gyóccerészed, vagy a fírget - szakember b+. -
Diego!
senior tag
Induljon a játék. Név: prohardver.hu TDM DUNC
Jó szórakozást!
-
haxy27
aktív tag
miko lesz szeró? Amig nem lesz addig megyek kersek ehgy jo kics pályát -
Detox!
senior tag
Azért az egy kicsit más volt

Killerre talán jobban emléxel ha azt mondom ő volt Crusader. Aztán volt AK-47 is, ő akart mindig DM-et. Egyszer vártam a többieket a PH!-s seron és bejött ő is, aszongya 1v1-ezzünk mondom ok. Nagyképűen kezdte a dolgot, aztán kicsit letörtem a szarvát: [link] akkor nekem is magyarázta hogy ha nem ismerne azt mondaná csalok..
Azért ennyire ne szidjuk szép Hungáriánkat
, de tényleg nevetséges/siralmas a dolog.
Lényeg: Mikor leszel újra???, szervezkedni kéne
JuL1EtT-em: valld be hogy csak a kvázi-tag titulus miatt volt a közjáték
(remlem
)
Te Dög
: Viccposztolás egyesével: látod csak ezé vagy Te Addikt 
X-fire nálam is felüdült, de nem szarxik (kopp-kopp)
-
Nimrod
addikt
Látom, hogy megint volt Xfire game update (nem Xfire kliens update). Aki használja annak megy a Fear rendesen?
-
Mozso26
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tehát akkor ezt most hogy is kivitelezzem tegnap ota vab csak vistám.
(és uj a billentyüzetem is)
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Mikor szoktál játszani és mit?(Irj privit ha gondolod.)
-
Diego!
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Lehet hogy csak unatkozik.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Egyébként erre már nagyon fajin kis gyógyszerek vannak.
Az orvostudomány csodákra képes.
A lobotómia bennem is felmerült mint gyógymód.

-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Na azééééé

-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Ó ne csináld már. Lécci-lécci
Ígérem jól fogok viselkedni 
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
EvElyN kibannollak b+ ha nem viselkedsz!!!!!!!!!
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Mozso26
üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy mennyire kell jónak lenni ahhoz, hogy ilyeneket írjanak az embernek..
Gondolom inkább a véleményem, mintsem a skill-em váltotta ki ezt a reakciót. A ctf eddig még nem mozgtatta me a fantáziámat, de felnézek egyszer, HA megmondod a szerver nevét és szólsz, hogy mikor szeretnéd elkenni a számat
-
RockHaRD
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Én a te véleményeddel MAXIMÁLISAN egyet értek, csak a hangnemet tallátam elsőre durvának, ami természetesen eltörpül oly sokat emlegetett BattleAxe kollégánktol. Igazábol az a baj, h még mindig erről beszélünk. Sztem minenki felejtse el, élet megy tovább, fear megy tovább, stb...

-
Mozso26
senior tag
Nem sértegetni akarlak nyugi és tisztelem a nöket . Remélem founk játszani már ha nem vág ki a punk buster.

-
Mozso26
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Miért irnak neked ilyeneket? Ilyen jo vagy? HA gondolod gyere valamelyik este ctf-ni és elkenem a szádat
-
Mozso26
senior tag
ÁÁÁÁÁÁ valaki segitsen most telepitettem a vistát és ésésés és megörülök nem tudok FEROZNI végem van.... a punk buster állandoan ki kickel(nem csalok nyugi). Ha esetleg tudtok segiteni nagyon örülnék neki különben vista reinstall
Xp-volt tegnapig a punk buster ott is kelemetlenkedett de nem dobott ki. -
rollins
őstag
Hát azt kell mondanom b+. Lehet én sem vagyok 100-as, de itt valami átok ül, hogy sorra meghibbanak az emberek? Battleaxe már korábban is játszott velünk, akkor nem mutatta hogy bármi mentális defektje lenne. Nem értem már komolyan mi folyik itt.
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Ne tedd be a privátüziket mert ban jár érte.

-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Úgy általában szólnék a postomról, de most először a tiédre reagálok Camper:
1.Nem hiszem, hogy bárkit bármikor lelámáztam volna, vagy hasonló jelzőkkel illetek. Azt, hogy camper, természetesen használom, de azt is csak okkal.
2. Ha valakit vmilyen oknál fogva ki szeretnék szavazni, max 2x próbálom, arra az esetre, ha nem vette volna mindnki észre a kezdeményezést. Ha nem sikerül, és képtelen vagyok elfogadni a jelenlétét, akkor inkább én lépek ki, nem idegesítem magam vele.
DE!!! Semmiképpen sem rontom el mások élvezetét.
Egyébként, ha túl durvára sikeredett az általad kifogásolt hsz-em, és a moderátorok úgy döntenek, hogy bannolnak, akkor elfogadom, szavam se lesz ellene, hidd el.
MAgi: A szitu lehet hogy uaz volt, de sztem a szóhasználatom meg se közeltette a tiédet! 2429 hsz (ez a tiéd)
Köszönöm Romeo a hsz-edet. Eygébként nem várok el semmiféle megkülönböztetést azért mert nő vagyok.
Nimrod: nyári szünet van még egy pár napig, most befejeztem a munkát is, csak pihenek
Idéznék a ma reggel kapott privát üzeneteimből. Érdemes megfigyelni az időpontot, és összevetni a közösbe beírt ''csupanyagybetűsmertnagyonidegesvagyok'' jellegű hsz-ek időpontjával. Szegény fiú, beragadt a gombod.
11.58
TE FA***OPO RIB*NC GE*CI SENKI NEM OSZTOTT LAPOT SZ*P*S KURVA SZ*PD KI A F*SZT TE RETKES R*HATT *CSMÁNY K*RVA
12.04
BÜD*S FA***OPO VAGY ÉS NEKEM NE JÁCCAD AZ AGYAD MRT SZÉTB*SZL*K
12.09
FA***OPO UJONC KIS G*CI TE KI A K*RVA ANYÁD RAKSZ KI TE SZ*P*S K*RVA?!UGY MEGB*SZL*K H*GY A MÉHED LESZAKAD
Érdemes megfigyelni a az illető által igényelt (vagy inkább követelt) szexuális szolgáltatások változtosságát, illetve kifejezésmódjának kultúrált jellegét.
A kipontozottakkal gondolom nagyjából mindenki tisztában van aki elmúlt 7 éves.(mert így beszélnek a 7 évesek a suliban)
Battleaxe egyszerű vagy mint a szorzótábla
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Szerintem is.

-
tupacamaru
veterán
THX mindenkinek a mait, jó gémek voltak.
Szerintem. 
-
magi20
senior tag
Inkább evelyn örüljön neki hogy nem kapott bannt-amiért én a múltkor kaptam,pedig ugyanez a szitu volt.
Hát jah azért ez a killer gyerek fura,de miért is alakúlt ez itt ki?
szerintetek az normális hogy megrendelek egy netet dráva net. pécsen.
ők elküldik a t-comnak a faszom tudja mit,és itt várok 1 hete hogy a köcsög t-com kijöüjjön,és a fasz tudja hogy mit csináljon,mivel telóaljzatom van,és nyílt internetet rendeltem.-amihez nem kell teló,csak modem..
Kérdezem én basszus,,MI a Fasz van ezen a KURVA Magyarországon
100 Évvel vagyunk lemaradva B+ nyugathoz képest.
sorolhatnám amúgy....................
Pesten pl vivanet 4mbites 7900ft- a nyílt internet.
Ez B+ csak pestre értendő pécsre már 10000 fölött.--ez mi?
az mi hogy t-comnál 40gb a letöltési határ,pedig korlátlan???????????????????????
az mi hogy t-comnál a nyílt internet 4mbites 7900ft,de akkoris kell a telós előfizetés 3600-ért akkor mi a faszom benne a nyílt internet?
Van pécsen diginet........20mbit le-föl 5000-ért.kábelnetes.
de 2 év mire beérnek PÉCS belvárosába VICCCCCCCCCCCCCC
Ki kell jelentsem.......
Magyarország VICC ORSZÁG -
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Megírta a véleményét, egykét személyes kommentel, amik még bőven a kúltúráltság határain belül maradtak. Ez egy fórum, mindenkinek joga van megosztani másokkal a meglátásait. Talán durvábban reagált mint szokott, de Neked is, nekem is (mindenkinek) voltak már indulatból született postjai. Miért várod el Tőle, hogy higgadtabb legyen mint bármelyikünk? Nem lett volna gond ha battle is hasonlóan reagál, mert nem kell mindenkinek (képmutatóan) jóban lennie mindenkivel, de az a stílus amit felvett, az már messze túlhalad a jóízlés határain. Az alapveő nők iránti tiszteletre meg inkáb ki sem térek..
-
Diego!
senior tag
Ma is 7 körül indul a szeró, gyertek ám.
![[kép] [kép]](http://img208.imageshack.us/img208/2144/csontvaz007rz6.gif)
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Arriva

Bal kézzel egerészek, így az én bill. beállításomat Te el sem tudod képzelni.. Nekem a zoom és a guggolás pl nincs is beállítva egérre. Néztem az egeredet, sztem az a gond hogy csak az egyik oldalán vannak gombok. Ott viszont 4 is:S. Elhiszem hogy kavarodások vannak.
Tudtam én hogy van valami bizsergés azokban a granyókban, de a medkitnél álldigálós fejberugdozós jelentenél remlem Te is érezted hogy szűk lett boxerem

Előlről vagy hátulról? minden bűnös pózból Baba

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen és többnyire PB-t is.

Várunk shook szeretettel.