- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
válasz
Manitou #1075 üzenetére
Hát ha mentél kis szellőzőbe akkor jófelé mentél, valahol van egy szoba amibe víz van és azt hiszem volt benne 2 ellenség, meg oszolopok, az egyik oszlopon van egy sárga létra. Ott felmész és akkor ott lesz az áram és ha szembe nézel vele mögötted lesz egy kapcsoló egy kis szobába. Remélem megtalálod.
-
-
bagyulajuve
addikt
Szeretem a kislányos/kisfiús ijezgetős filmeket (Japánból, Koreából pl: Karika, Sötétvíz, Átok). Ez alapján tetszik, meg kiváncsi vagyok a történetre is. Viszont a DOOM nekem annyira nem tetszett, sajnos ez is olyan sötét, de talán egy kicsit érdekesebb. Amúgy én még nem tolom majd csak hétvégén.
-
kokobe
őstag
nekem megér én csak a fear-ért ujjítottam be 2gb ramra nameg az everquest 2-ért ami kicsit régebbi game de kell neki a 2gb ram ha nem akrasz állandó swampalést látni na meg aztán most jönnek angy gamek elder scrolls oblivion na szerintem annak is el fog kélni a 2gb ram amien színű volt a grafja a videóba amit láttam 20perces gameplay moviet ugyhogy részemről a 2gb-ra beújjítani nem hülyeség!
-
Sanyesz14
tag
Pontosan ez az!!!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
---Lasali---
Közösségépítő
Mivelhogy tft-m van, és a játéknak a max felbontása az 1280x960 vagymennyi, így még ez sem a legmegfelelőbb.
Amikor mediumon volt, akkor jóhogy levettem minden szűrőt...
1.5 giga ram... nemtom... nem nagyon hiszek benne, amúgy meg full tele van a lap, 4 darab 256/400 as van benne, 2.5 3 3 6 4 en...
Proci húzást ne is emlegetsd... nem húzok én semmit, próbálkoztam már eleget, amúgy ez a procc nyomja a 3200+ os athlont 64-et sandrába, meg nyomja a s478 as 3 gigás prescottot is, igaz azt csak egy kicsikét, de azért ott van...
2GB ról énis hallottam, aszongyák az kéne a full graf hoz.
9800 nál vannak jóval gyengébb kártyák, ezzel mit akarsz mondani... (?)
[Szerkesztve] -
---Lasali---
Közösségépítő
Hm, én kipróbáltam a 9800pro-mon, (2.8Ghz Northwood, 800FSB, 1Gb ram) háát... kiváncsiságból nyomtam neki egy full max grafot, ami abból állt, hogy ami volt, élsimítás, szűrések mindent maxra nyomtam, hát produkált egy jó kis akadós húzos olyan 5 FPS-t
De viszont az már elkeserítő hogy ha mindent leveszek mediumra, akkorse hajlandó normálisan futni, úgyhogy szomorúan vettem tudomásul hogy ez a gép már nem lesz ehez elég...
Azt neki is álltam gondolkozni, hogy mit lehetne kicsit frissíteni a gépben... de nemjutottam semmire... gondolkozom az új atikban, pl 515 ös, amit ugye kiadnak majd agp-sbe mert egyenlőre az egész gépet nem akarom kidobni, de félek hogy beteljesülnek azok a rossz hírek amiket az 515 ösről is emlegetnek... másik ami miatt félek, hogy ha egy jobb kártyát is raknák bele, akkor viszont már más lenne lassú a gépben, és nem haladnák így előre semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dacia topic
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged