- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Én kicsit más gépkövetelményt olvastam,és szerintem ez áll közelebb a valósághoz mert nekem 1GB rammal néha beszaggat!
Egyébként high-on biztosan fog menni csak a high után még van maximum állítási lehetőség is
Gépigény
US version of Windows(R) XP with the latest service pack installed
Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent
2GB of RAM
256MB DirectX(R) 9.0 video card with pixel shader 2.0 support -
lolee
tag
Egyébként elírtad az életkorodat mert én ismerlek és tudom hogy 23 vagy!
Legközelebb figyelj oda!
Ha meg lenne olyan kiskorú barátod aki ilyennel szeretne játszani annak mondd meg hogy nem szabad mert korhatáros játék és azt mondják aki ilyenekkel játszik az egyből agresszívvá válik... Bár én ismertem egy ilyen srácot és tök jó fej volt, nem tudom hogy miért lehetett... -
---Lasali---
Közösségépítő
6800 on el is kél hogy szűrések stb nélkül elmenjen 1024*768 ba...
Csakhogy nem mindenkinek van 6800-a... Amúgy haverokkal nézegettük a játékot, majd egyik fog is egy cikket írni róla... mer erről kell, amúgy közlöm mindenkivel, itt hármunk közül egyikünknek se jött be a gém.
Nemtom amúgy ezt a codekes dolgot.. ezt honnét vetted... nemtom lehet-e egyáltalán valami köze a dologhoz, de szerintem semmi az ég adta egy világon, különbenis csak hardware módban jön elő a hiba, mikor a hangkarival számoltatod a ''hangokat'', próbáld ki te is úgy, nemtom milyen hangkarid van, viszi-e még hozzá az eax 4 hd-t is...
Hm.. jah a játék... több fear rajongó is mondta nekünk hogy áhh ti nem tudtok játszani... mert hogy nem félünk a játéktól stb... de könyörgöm... az egész gém erre a direkt hogy féjjé' re van megcsinálva... és egy bizonyos szinten olyannyira gagyi módon, hogy nem lehet elmondani... ráadásul nekünk még a grafika se jött be... se egy tereptárgy.. se semmi a pályán.. pár hordó, szekrény [*egyik ilyen pult kidolgozását alaposabban szemügyre véve, kitünt itt is a motor ''gyengesége'' hogy pl a gombok, kezelőszervek a pulton, minden bele volt lapítva a tárgy textúráiba, semmi sem volt kidolgozva] , polc stb... ami pl az alagutakban, csatornákban volt szemét, pl egy rothadásban lévő hal, kérlexépen bele volt mosva a textúrába bele volt lapítva, mert egyszerűen ha otthagyják, megcsinálják normálisra, nem bírta volna el a motor... meg dual sli 7800 gt mittoménmin is beszaggatott volna...
Azt van ez az időlassítás pl... lősz, azt belassítod és a golyó ahogy megy, ilyen vízcsóva efektet hagy maga után... (kérdezem... ez mi?...)
Aztán az a fal kimálás... az annyira gyenge... ki se lyukad a fal... egy ilyen bump mappinges túrót rányom azt viszon látás. amúgy az egész egy iszonyatos rossz animációval keveredik... pl belelövök két golyót a géppityuval, erre ott lesz egy 3 méteres gödör... mikor meg beleeresztrek egy tárat, akkormeg kél deka beton ha kijön.. ahogy esik úgy puffan animáció...
Árnyékok... Doom3 -ba 4x fejlettebbek, szebbek voltak... aztán már két éves a játék ehez képest... had ne soroljam...
Aznimzal hogy teleefekteznek, teleanimálnak, teletesznek minden parasztbutító elemmel egy játékot... azzal engem, és haverjaimat nem tudnak megnyerni... főleg mindezt egy gyenge aláépítéssel...
Amúgy ha a cikk majd elkészül, majd linkelem. -
Xelo
addikt
nahh kipróbáltam és nagyon jó a feeling... hangal sincs baj, nem használok xar codeceket... a játék élvezhetően megy minden maxon kivéve aa, af, shoft shadow off, 1024×768... komolyan most ettől nagyobb gépigényre számitottam... grafikája egyébként állat nagyon, nem láttam mégi lyen játékot hogy akárhol van ellenség és lősz arra ne lenne valami ami borul, dől törik... és azért elég jó vérfürdőket lehet rendezni... fejbepuffantani csókát kispisztivel áhh olyan mintha egy nagy bödön vért öntenénk ki... slow motion is jól van megcsinálva, nagyon, minden golyó jól látszik.. aki ugy izgul a gépigénye miatt szerintem ne tegye, ha egy kicsit már idősebb sp demóban ilyen a hw követelmény, és még mondjuk kicsit optimizálnának akkor már csodás lenne... frapsal néztem amikor az elején olyan sok ellenfél is jött nem ment tuti 25FPS alá mert tükörsimán ment.... egyszer ment 24FPSre, méghozzá egy folyosón ahol 1ellenfél sem volt, 1tereptárgy sem, csak a folyosó.. sztem ez meg a memória miatt volt, kicsit talán kevés neki az 1Giga... nem birja betáplálni a sok cumót magába
nahhh komoly gém lesz...
ui: sztem ha nem használsz codecpakokat, hanem külön teszed fel azt amit akarsz, és jó drivered van, akkor semmi problémát nem okoz a játék elinditása... nekem a 77.56os WHQL driver van fent ami eddig bevált..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged