Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
---Lasali--- #544 üzenetére
Nem tom te miről pattogsz itt?
Doom 3-??? az egy szar riddick sokkal jobb
Meg a F.E.A.R-nak 100x jobb a grafikája ugy hogy sztem nem kéne leszolni abba egyetértek hogy félelmetesre vam megcsinálva, én félek is benn... -
Dilikutya
félisten
válasz
Azért a cikkben a fogalmazásra majd ügyeljetek
-
meat grinder
csendes tag
válasz
ha ennyire nem jött be a stufa, akkor minek írtok róla cíkket? (te meg a haverjaid). ahhoz, hogy írni tudjatok róla egy cikket(te meg a haverjaid) végig kéne tolnotok a full-t is(neked meg a haverjaidnak), nem csak a demo alapján itélkezni. biztos valami elismert és megbecsült kritikusok vagytok(te meg a haverjaid), de ha a statisztikát nézed(elég csak itt a fórumon), sokan várják a gammát(persze nem te meg a haverjaid). nézd a játék egészét(bár nem tetszhet minden neked meg a haverjaidnak), és ne köss bele a legkissebb sz*rba is. akkor talán élvezni is fogod, még ha nem is kakálod össze magad a félelemtől.
de h ennyire nem jön be a játék, hagyd a francba, ne idegesítsd magad ezzel. mindannyian jobban jártok(te meg a haverjaid....) -
zerone
tag
válasz
---Lasali--- #524 üzenetére
9800PRO-val simán mennie kell. Vedd le a Soft Shadows-t, AA-t, AF-et, és közepes szinten biztosan megy. Egyébként, mint a korábbi Monolith játékoknál, itt is van ajánlott részletesség. A gép magától beállítja a részletességet neked. Ez benne a szép. 1 GB RAM elég szerintem max grafika alatt bőven. Az x515-öt meg felejtsd el... Szerezz be egy 6600/6600GT-t, ha lehet, 256 mega RAMmal. (De a 2.8-as Northwood-od nem igen veri meg az Athlon64 3200+-t...)
Hangproblémák: a multi demonál nekem is volt ilyen, de vagy a Windows reinstall, vagy valami drivercsere megoldotta. -
Manitou
veterán
válasz
---Lasali--- #527 üzenetére
Manapság mindenki itt szívja meg vesz egy TFT-t aztán, játéknál meg bekakkant a cucc, mert nem bírja a nagy felbontást.Ezért nem vettem én annó TFT-t
Akkor nincs mit tenni kuka.Nah csak vicc volt, de más még X800PRO-t is kevésnek tartja ehez a gamához, mint nemrég olvastam, hát akkor mit mondjak, go to upgrade, költeni sok pénzt,örülni hogy megy. Vagy veszel egy CRT moncsit és beállítod alacsonyabb felbontásra
-
Manitou
veterán
válasz
---Lasali--- #524 üzenetére
És milyen felbontásban nyomtad? Szűrőket vedd le. Lehet 1,5GB rammal illetve ha meghúznád a prockót vagy 3,2-3,4-re akkor menne rendesen.(állítólag 2GB-t sem veti meg ez a játék) 9800PRO-tól azért vannak gyengébb kártyák, nem is egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest