- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar
tag
Jó , lehet,hogy igazad van , én nem csekkoltam a hullámzást. Amúgy meg van akinek a Doom3 nem jött be annyira , amennyire várta . Egy 6800 GT-n full grafikán azért obabax
. Éles textúrák , bump mappingok, nameg a lények. Jó mondjuk a doom3 - ban nincsen annyi particle effekt ( szikrák , vakolat , porfelhők ), meg lehet hogy víz meg egyáltalán nincs is benne
, legalábbis én nem emléxem.
Meg lehet hogy engem a FEAR - nél a gépigény is lelomboz. 1024*768 - ban mediumon , néhány feature maxon , 2*AA , beállításokkal produkál játszató 30-40fpst.
A Far Cryon meg nem vitatkozok az nekemis bejött jól , a nagy bejárható területek , a növényzet miminden.
[Szerkesztve] -
Ragnar
tag
Láttad már a HL2 Lost Coast videot ? HDR , meg miminden , meg nekem talána részecske effektek is jobbak a HL2-ben. Víz meg csak egyszer van a pálya egy részén. Korrekt , de nem jobb mint a HL2 - ben. Mondjuk lehet, sőt valószínű, hogy a HDR-es HL2 - nek nagyobb lesz a gépigénye , mint a mostaninak , de remélem nem lesz akkora mint a FEAR - nek, mer akkor gyűjthetek SLI-re.
-
Dilikutya
félisten
Véleményem erről az.... ''optimalizálásról'': Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Synology NAS
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest