- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
Megtaláltam! Hátha valakinek ugyanaz a problémája mint nekem, (bár nagyon sokan válaszoltatok
) berakom a fórumba!
2005. november 01., kedd
1.02 patch, 120 MB
*UPDATE*
A patchel előfordulhat, hogy nem indul el a játék.
Megoldás:
a netkapcsolatot bontani kell, majd indítani a játékot, ALT+TAB billentyűkombinációval letenni a tálcára, elindítani a netkapcsolatot, végül ALT+TAB-bal vissza a játékba. És voila, szépen működik.
Azért remélem hamar kijavítják ezt a kis bibit...
2005. november 13., vasárnap
Elkészült végre az 1.02 patch-hez a ''bug'' javítás. Ezentúl nem kell bűvészkedni a net kapcsolattal, hogy elindítsuk kedvencünket.
1.02 hotfix
Közben kijött egy custom mapnak mondott pálya, ami inkább felel meg egy teszt próbálkozásnak.
A pálya neve: MeatGrinder2 -
mfranky
őstag
Azért kicsit hozzászólok a véleményekhez is a játékkal kapcsolatban.
Való igaz a FEAR kicsit néha ''unalmas'' ha játszotok vele lehet érezni, hogy kicsit monoton az, hogy 15 perc bolyongás után néha egy kommandós brigádot kinyírsz, aztán megint 15 perc bolyongás, majd megint jön egy 6-7 fős társaság. Ebben igazat adok, de amikor a harcra kerül sor, és ott a slowmo is mellette...hát én ilyet játékban még nemigen láttam, baromi élethű minden mozgás benne, igazi vizuális orgazmus.
Nekem a HL2, CS-ben is az ''emberi'' dolgok miatt jött be a játék, az ÉLETSZAGÚ fegyverek miatt. Még a Far Cry is ide tartozik, az is egyszerűen gyönyörű volt.
Ja a COD2-őt nem is említem, mert az is magával ragadott rendesen....
De nem értek egyeseket, mit esznek egy Doom3, vagy Quake 4, esetleg Serious Sam 2, vagy ide sorolhatnám talán az Unreal Tournament epizódokat is. Ez a kitalált bolygón vagyok, és jönnek a ''szörnyek'' húúúúú, sok rajzolt sz*r, ezekbe nem sok izgalmat találnék. Halálfejek kőröznek a fejem fölött....aki ezeken nőtt fel...sorry... emléxem még a legelső doom-okra, abban az időben ez volt a sláger...
Quake 4-et kipróbáltam, de nem találtam meg semmilyen formában az életszagúság varázsát. Itt is jönnek a sokkarú szörnyek, meg az ilyesztő mutánsok...húúúú... nem semmi -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Még mindíg idegesít egy dolog:
Olyan emberkék írjanak már pár sort, akiknek megérte eredetiben megvenni a játékot, és az 1.02-es patch után hibátlanul megy a játék.
Én megvettem (hülye állat fejjel), az 1.01-es patch után még vígan szaladgál, de amint rárakom az 1.02-es patch-et, egyszerűen meghal a játék....
Az 1.02-es patch nélkül egy csomó szerverre nem enged be, tehát multiplayer kilőve, azaz lekorlátozva, pedig direkt emiatt vettem meg.
A diagnózis a következő: az 1.02-es patch feltelepítése után elindítom a játékot --> No reakció, nem is keresi a dvd-t a meghajtóban. De a Task Manager-ben ott a Fear.exe, le is foglalja a CPU 50%-át, de nem meeeegyyy!
Utálom a Sierrát... -
mfranky
őstag
Valaki mondja már meg, hogyan lehetséges az, hogy eredeti FEAR játékra felrakom az 1.02-es patch-et. és meghal az egész...
Valaki tapasztalta már ezt eredeti játékkal? -
mfranky
őstag
Sziasztok! Új kérdés = új kihívás...
Találkoztatok már ilyennel? Felraktam eredeti !!! FEAR -t, ment is egy párszor, de már 2 napja a következő a hibajelenség: 2szer katt az ikonra, és nem indul el a game!! Ha nyomok egy ctrl+alt+del-t akkor a folyamatok közt ott van a Fear.exe, és 50%-ban terheli is a procit, tehát ''mintha'' futna, de nem hajlandó elindulni...
5let? -
mfranky
őstag
Szasztok!
Eredeti game-el, hogy a f***ba lehetséges az, hogy az 1.02 -es patch felrakása után meg se szólal? Hiába katt, semmi reakció. Nincs Ace mega Codec, semmi az ég világon, de meg se moccan.
Ötlet? -
mfranky
őstag
Valaki tud már valamit az 1.02-es Patch ''hibára''???
-
mfranky
őstag
Aki meg állandóan a gépigénnyel van elfoglalva, azoknak megnyugtatásképpen: szvsz nem olyan rossz a hardverem, de még nálam is 1024*768, FULL-on minden, FSAA, AA és az a 2GB mellett is beakadt néha a játék. Lehet, hogy nem elég neki a 400Mhz-es ram...
..és azt a 2GB ram-ot 667Mhz-es ramokra értették... -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Multiplayerbe van valami fontos beállítás, hogy neten keresztül Host/Join tudjunk játszani egymás ellen?
Hiába csinálok én szervert vagy a haver, nem látjuk egymás gépét sehogysem... -
mfranky
őstag
Már van az Ati honlapján Catalyst 5.8
MIre kijön a F.E.A.R. biztos valahogy feljavítják a drivereket, nem korai még egy ilyen játék, ami nem fut rendesen a csúcsgépeken sem? -
mfranky
őstag
Elég jó a game.
(csak ne erre az engine-re épüljön minden játék a jövőben....) -
mfranky
őstag
Sziasztok!!!
Segítség kellene....
Bevallom nem olvastam vissza, de lehet, hogy csak nálam fordult elő!!!
NEM INDUL EL A SP DEMO
És nem értem miért.... a konfigom megfelelő hozzá, sztem....tegnap telepítettem fel a catalsyt 5.7-et, úgy sem megy.
Már darabosra olvastam a readme file-t, és nem tudom miért nem megy, elindítom, utána sötét képernyő....a program nem válaszol.
Sztem magyar az XP a gépemen, lehet, hogy csak US ver. XP alatt fut???
Kérlek valaki segítsen....már látni szeretném ezt a para game-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest