- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiborbogár
őstag
válasz
Dilikutya #1359 üzenetére
Méghogy le lehet-e lőni testrészeket????
Soha nem gondoltam, hogy egy shotgun-t ilyen élethűen lehet használni! Katona ugrott át egy pulton, mikor előtte teremtem, és belelőttem, és láss csodát széttépte a lövés ereje, és minden részéből valósághűen folyt, ömlött a vér!!
Külön testrészt, pl. csak a kézfejét szerintem nem lehet leszedni,
de szétrobbantani mindenképpen lehet. -
SLYM
veterán
válasz
Dilikutya #1355 üzenetére
őszintén! mi nem tetszik neked ebbe a játékba? az hogy nincsenek változatos ellenfelek? majd lesznek. a demoba nem akarnak minden poént elsütni a fejlesztők. vannak olyan emberek amiken elég rendesen meglepődsz majd, és nem egyszer a szívbajt hozzák rád.
szóval kitartás. messze még a vége.
[Szerkesztve]
-
Silencer83
addikt
válasz
Dilikutya #1350 üzenetére
sok dologban egyetértek veled, de van egy vmi,ami nagyon szúrja a szemem ,mégpedig:
''A grafika szép, de aztán ennyi! ''-- ajánlom nézd meg egy olyan gépen, ahol teljes pompájában láthatod, hidd el máshogy fox nyilatkozni!!
pedig én nem vagyok az a hűűbazze ezt figyeld milyen grafkóó vazze- tip.ember, és tudom pofátlanul nagy a Ram igény / 2Gb/ de ami igaz az igaz, eszméletlenül szépre megcsinálták!
-
csongi
veterán
válasz
Dilikutya #786 üzenetére
Az igaz hogy sok múlik a beálításokon, hardver eszközökön, de ha egy játéknak a valós grafikai megjelenítését akarod látni akkor bizony izmos kártyát kell berakni. Sajnos ezt ki is használják , mind a hardver, mind a szoftver készítők. A felhasználó meg megy utánna ahogy a pénze engedi. Szerintem ezt a játékot ha egy másik motorra építik fel akkor kisebb kártyán is nagyon szépen futna. Lásd HL2. De az üzleti világ sajna nem ezt akarja. A dum3 sem olyan iszonyatosan szép hogy akkora gépigénye legyen.
-
Sundesz
addikt
válasz
Dilikutya #682 üzenetére
Azért panaszkodok, mert idegesít és felháborít. Az SP demot még 9800 Pro-n próbáltam, de ott meg aztán játszható beállítást 1024-ben alig találtam. Csak azt a tényt állapítottam meg, hogy vmiért nem frankón fut a game úgy általánosságba véve (nem csak nálam) és titkon abban bízok, hogy vmi driver majd megoldja a gondot.
-
zerone
tag
válasz
Dilikutya #139 üzenetére
Ez gondolom multiban mérve ennyi. Nyugi, a single rész durván lassabb lesz az AI-jal, ellenség+csapat, meg a nagyobb helyekkel. Még ennyi se lesz a framerate...
A GeForce 6800 Ultra egyébként MINDEN mai játékot simán elvisz. Egy játékért nem fektetünk bele egy Athlon64-be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged