- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
2013.09.19-én a CompMarket által szervezett zártkörű partnernapon az MSI Magyarország meghívásával és támogatásával, valamint az ADATA termékeivel karöltve egy Live OC Show-t tarthattam.
Fókuszban a Z87-s XPOWER volt. Korábban tesztel Intel 4670k ES-s példánnyal és egy Nvidia GTX770 Gaming szériás VGA-val.
Ramok: ADATA XPG 2400Mhz CL11, SSD ADATA SX900 64GB. Táp: Enermax MaxRevo 1500WMaximum órajelre nagyon ment a CPU, műszerrel mérve 1.7v-n. Cpu-z hibásan olvasta ki az értéket.
6585.77Mhz lett a vége. CB -138,9c CBB -119,7cCombosabb memóriára is szükség lett volna, hiába a 2800Mhz ha CL11-ben tudom csak hajtani. Így, bár kétség kívül gyilkos 32M-t tudhattam volna felmutatni, nem lett belőle semmi.
Pifast elég jól profitált a magas órajelből. Meg is lett az eredménye. Rendes rammal is ránéztem, 10.52s lett. De kb. 1c-vel túlment a CB-n szóval lementeni már nem sikerült. Arra meg már nem emlékszem miért nem néztem rá megint. Sebaj, 10.58s -el is beértem.
Ezen kívül egy 3DMark06-ra futotta, ami GT3-ban egy picit több nitrót kapott mint akartam és Coldslow bug lett egy pillanatra. De végül is lement és bár pár ponttal de sikerült megdönteni az előző eredményt. Mivel a saját Ryba potommal teszteltem, korántsem volt könnyű kordában tartani a hőmérsékletet, cpu-ban még lazán bírta volna.
Egy szolid 1M még leszaladt.
Majd következett buli, így pakolni kényszerültem.
Köszönöm az MSI-nek, ADATA-nak, CompMarket-nek, Almának & Nórának és subaruwrc-nek akinek sok kellemetlenséget okoztam.
toyone
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Éjszakai műszak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest