- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
ADAM1337 #2553 üzenetére
MSI Lightning 1450/1275 3d vantage-gt1
- Massman
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
ADAM1337 #2424 üzenetére
ez...
nem tudhatod milyen darabról van szó, és az elmúlt időszakban AMD és Intel vonalon is voltak elég szép presztizsháborúk a különféle ES procik árnyékában, ami igen megosztotta az oc társadalmat, főleg a hwbot-on felhasznált eredmények tekintetében.
igen nekem is voltak ES-eim régebben, de jópár éve, mióta énis hwbot-ozok saját célra nem vettem ilyen cpu-kat. Mert ugye egyrészt nem is mindig jobbak a retail-nél, ezt nem tudhatod, másrészt pedig ha megdöglik csak kulcstartónak lesz jó, míg egy retail-t begarizol. De leginkább ma már megítélés szempontjábol sem stillszerű ES-el tesztelni miután a retail a piacon van, fölösleges feszültségeket gerjeszthet emberek között. Megint más kérdés ha pl egy versenyre ilyet adnak. szvsz... -
redstar16
tag
válasz
ADAM1337 #2396 üzenetére
A képek egy válogatás ha megfigyeled nem egy időben lettek fényképezve, van olyan kép ahol még a Prolimatech Megalhelmes hűtő van a procin.
Aztán sikerült jóáron beszereznem azt a TT rendszert ami kezdésnek jó volt, de természetesen hamar rájöttem, hogy nem ezt keresem és lecseréltem a cpu blokkot egy EK blokkra és a képeken is ott van a hármas radi a gépház tetején.
A TT radit meghagytam külsőnek mivel a gépem az ablak mellett volt és néha kiraktam a kettes radit a fagyra -
Imafett
aktív tag
válasz
ADAM1337 #1708 üzenetére
nem kezdeti tuning csak találtam 1 régi lapot és kérdeztem valamit/ jah és a bios 300 nál nagyobb fsb-t nem enged ezért kérdeztem hogy ha a setFSB azt irja ki h invaild chipset akk mit csinájlak mert az asus-t felismeri
a mostani c2q q9550 gtx 295 4gb corsair dominator, asus rampage extreme
amit találtam az amd athlon 64 2800+, nforce3, 1 gb noname ram -
Overlocker
veterán
-
Laraxior
titán
-
Zé_Mester
őstag
válasz
ADAM1337 #551 üzenetére
na végre már.
szép, de még nagyon halvány a tervezetthez képestserito : jegezik a baba
Bagira01 : nyugi, nem azért nem írnak mert kinyírták. csak teszt közben jobb nem netezgetni, mert leragad az ember és a jég meg elpárolog.
szerintem már valahol 4400 körül járnak vele, hacsak nem FSB Wallos valahol. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
ADAM1337 #401 üzenetére
már van vmod rajta egy ideje csak nem publikusak a képek
mcintosh: természetesen "müködik" minden kártyánál a hideg, szilicium alapu chip a gpu is ugyanúgy mint a cpu, tehát jobban fog menni ha meghűtöd, akár ati akár nvidia, de az hogy +50, +100, +200....MHz-et tudsz előhozni, az már példány, feszültség és hűtés mértékének a kérdése is.
toyone: rézpotot tojó
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
ADAM1337 #211 üzenetére
látom már megtaláltad, nekemis voltcraft k101-em van, -196-ig tökéletesen mér (ezt mutatja ha az ln2-be teszi az ember és jól van kalibrálva) viszont ahhoz még kell venned diódát is mert azt nem adják hozzá. az még kb 2-3k.
amúgy a vicces az, hogy multiméternek ilyet használok voltcraft 140 dmm de hőmérsékletet is tud mérni -135 fokig holott csak -40-ig van hitelesítve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest