Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
Egy valamit nem értek.
a kijelentésemet többek között.
attól hogy te úgy gondolod ez "köcsögség" mert nem gratuláltak neked nem biztos hogy az is.
nem erre irányult a kijelentésem.ha ilyen eredményeket érsz el kölcsön hardverekkel akkor miért nem támogat egyetlen bolt, nagyker vagy cég sem? én sejtem(tudom) a választ de kíváncsi vagyok hogy te ezt hogy gondolod, látod
na mond a megoldást sherlock.
miután közösen teszteltünk zével tavaly, megkeresetm a hardverkert a kérésemmel, válaszra nem méltattak, pedig akkor még jó volt a viszonyunk.
mást idáig nem kerestem meg. hallgatom a te verziódat. -
Zsubi
őstag
Update: i5 750+GTX260 SuperOC 24062score

-
ADAM1337
nagyúr
Nálunk 120k-ba lesz szerintem.
Engem az érdekelne van-e olyan jó mint az asetek megoldásai persze a nem moddolt megoldásai.
Nagyon érdekelne egy teszt róla, szigetelések meg szerelések miatt meg persze a teljesítménye.
Remélem i7-el meg E8xxx procival megnézik mit tud. -
-
Zé_Mester
őstag
áhhhhh semmire........csak olyan szépek, gondoltam összepakolom őket egy kép erejéig

azt nemtom, a GTX275-re gyúrunk, mert seggbe rúgnak minket. akkora mod lesz rajta hogy besírok ha belegondolok

ha lesz rá idő, akkor természetes hogy megnézünk mindent
akoska07 : már kezd beborulni kelet felől
Overlocker : Samsung 32" LCD TV. csak monitornak használom (elsősorban)

old gray : megy privi

-
-
Még nincs kész a saját review-om, addig itt nézelődhetsz.
Úgy értve hogy nem kapott elég áramot így sem a proci, szerintem..két tápnak ha úgy vesszük elégnek kellett volna lennie..
Megjegyezném hogy a lap foxconn socket-es, de semmilyen sérülés nem keletkezett rajta, úgy hiszem ez már a javított socket.

-
jah, nem volt túl jó..:S
Zé Mester: nekem tetszett, kár hogy hang nem volt..:S
ui: Megválok hőn szeretett konfigomtól: Asus Rampage Extreme + E8600 + 2x1GB Kingmax Über ramomtól. Akit érdkel, pü..
Pár adat: A lap garos, ebben mentek 2684Mhz-et a ramok, E8600 tud max 6400Mhz-et illetve 697Fsb, ramok...egyik legjobb ddr3 kit amivel valaha találkoztam..
-
subaruwrc
félisten
most derült ki amikor megnéztük hwbotot és 40k-s eredmény volt a legnagyobb
sajnos nem, de az is eljön talán. mondjuk nem megy ahhoz eleget a proci szerintem.
idáig 1.92v-n 6.3ghz volt a max de az is csak valid, 7mp alatti eredményhez pedig minimum 6.5ghz kellene agyon tweakelve. szerintem ahhoz 2v+ és -150 fok körül fog kelleni, ha bír annyit. -
Zé_Mester
őstag
ezt a 4850-et kaptam, most ez van.
a következő tesztre valami komolyabb motyót akarok összedobni, mert ott már jég meg minden lesz rajtuk.
vmod is készült volna a 4850-re, csak nem úgy jött össze a dolog, de ami késik nem múlik
akoska07 : ááhhh, nem kellett semmit.
nagyon jó ez a gyurmás, papírtörlős kombó, abszolút hibátlan volt a teszt végéig.
a hajszárító csak azért van a képen, hogy gyorsan megpuhítsa a gyurmát, ne kelljen nyomkodni órákon keresztül hogy puha legyen
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dehogy volt nyitva, szobahőm: ~20C-nál született. hál isten a cpu ennyire jó pedig random picked 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)