Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
adamssss
üzenetére
Nekem is lenne kedvem hozzá, csak egyedül azért mégis sokba lenne a dolog. Ha sikerül egy normális tervet találnom, vagy csinálok párat aztán kérek vmi szakvéleményt akkor pot az már lenne. Pár hw-re is lenne pénz, de azért egy versenyképesebb teljes konfigra nem nagyon tudnék annyit kiadni. Ez meg még csak szárazjégre lenne elég, mert nitrot nem tudok tesco-s 5 literes üdítős palackba hazahordani

-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Ha sikerül pot-ot fabrikáltatnom akkor megizzaszton a kis e2140-em ami anno Adam1337-nél is járt, csak azóza levető az ihs-e
Szerinted ez a megoldás vagy ez a lefúrt lehet a jobb? Esetleg a kettő kombinációja. Egyedül ezt a képet találtam amin vannak mértetek, úh egyelőre az első a befutó, a peremeken körbe még pár mélyedés az nem lenne nagy kunszt, ha az javítana valamit. -
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Inkognítóba mentem
Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni
Mi lesz kapsz másikat vagy valami más cuccot kapsz meg a tesztkonfig-ból? Nézelődtem feléd is, de állandóan fekete volt a monitor, szegény Szatesz-ék-nál is bár ott sajnos többnyire a saját monitoruk is az volt, ahoz képest elég jól bírták idegekkel. Subaru-ék-nál meg wprime-nál ahogy néztem bejött a 3 a magyar igazság, egymás után 3-4x lefuttatták és volt mikor sokkal jobbat dobott, gondolom amiatt h még benne volt a memóriába és gyorsabban tudta beolvasni vagy vmi ilyesmi 
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Csak az anyagot kell kifizetnem(igaz még azt se tudom, hogy mennyi lesz). Ugye az alja az réz rácsvarható alu felső résszel. Csak nem kerül olyan sokba a réz meg az alu
Aztán kiderül, h mennyi lenne, lehet jobban megéri készet venni, bár ahogy néztem azok is 25k körül kezdődnek, annyiba meg csak nem kerül az anyag.Jó volt tegnap az a rózsaszín alaplap szivacs a pot tetején védőpajzsként

-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Tudtok nekem pár cpu pot tervet mutatni, amiket érdemes lenne kivitelezni? Méretekkel, stb? Alapvetően a 2 részból összecsavarható konstrukció lenne a megoldható, csak nem tudom melyik kialakítású bemarás lenne a leghatékonyabb, egyelőre szárazjéghez aztán nitrohoz?
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Először is gratulálok, tényleg szép küzdelem volt
. Over-nél kicsit hiányoltam a másodlagos képernyőt, kb a verseny 80%-ban csak nagy feketeség volt rajta
. Nálatok mindíg nyomon lehetett követni mi történik. Azt hittem egy ilyen rendezvényen többen vannak, a résztvevők 3/4-e szervező vagy vip volt, látogatók meg alig
Ezek szerint akkor te mész Mallorca-ra? Jó volt mikor mondták, hogy a győztes megkapja a konfigot amivel nyomta, kivéve a cpu-t, az egymagába többet ér mint az egész hóbelebanc 
Talán jövőre én is eljutok vmi extrém szintre, már készülget a pot-om

-
Bagira01
veterán
Úgy látszik megjelentek az őserdő pénzes hősei is, ha már ekkora tolongás van a tek-9-re
Vagy csak a keselyűk szállnak alacsonyan az elhullott zebrára ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bagira01
veterán
Inkább extrém melegbe kéne tuningolni nem hidegbe, ln2 helyett mikróba forralt desztvízzel, az az ütős cucc

-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Mostanába nem akar valami új eksztrém tím alakulni
Nem mintha eddig olyan sok lett vna

-
Bagira01
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
(#656) Laraxior:Sajna akkor benne volt a pakliba h 1x a tajgetoszról lepottyan, előbb vagy utóbb, ha nem bírja dögöljön

akoska07:Mindíg is forrófejű volt 8x450-en 1,36v-al a 68-72 fok nem elfogadható, most meg h adam is megnézte szárazjéggel és tjmax-ot elérte aztán lekapcsolt.... Megpróbálok vmi peremet rakni a proci szélére h a hűtő ott is lenyomja az alaplapba, hátha úgy jól fog érintkezni

-
Bagira01
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Az a baj h kupak nélkül nem lehet a lapba rendesen lefogatni és nem indul el a cuccos
Próbáltam h levettem az alaplap lefogatóját és vízszintesen raktam a házat, szépen ráfogattam a magra a hűtőt, de nem indult el a cucc, aztán vissza a kupak és a leszorító és elindult 
-
Bagira01
veterán
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Mégsincs gond, beraktam a procit 2 órára a fagyasztóba és most újra megy
Van élet a halál után, avagy a tetszhalottatt idő előtt ne temessük
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Szórakázgattam h tru120ex + gap pad a magra, akkor lekapcsolgatott mert olyan forró volt, aztán kupak meg gap pad úgy is 85 fok, akkor még működött, leszedtem, du-n indítok, semmi, áthoz másik gép itt se, nézek mindent sehogy se megy. Kiveszem, látom h az egyik sarka kicsit le van koccolva, na mondom ez is sokáig tartott

-
Bagira01
veterán
Kupak nélkül nem lehet rárakni a hűtőt mert nem érintkeznek
Nem tom mi van ezzel, ezek szerint tleg ennyire kibaxott forró.Achill3us:Miért ne szenvednék vele, ha tönkreteszem legalább nem bukok nagyot, amúgy se 10k-s proci, kikéri magának

-
Bagira01
veterán
Megtörtént az e2140 kupaktalanítás. Mit ne mondjak nem volt 1xű, a ragasztás nagyon nehezen adta magát, hála az égnek az elején szép mélyen bevágtam az ujjam az egyik pengével ennek örömére végig dőlt belőle a vér. Végszó: Nagyon dva hogy a proci kupak nélkül csak egy kis műanyagdarab súlya az semmi, kb a kupak adja az egész súly 3/4-ét ha nem többet, remélem nem ment tönkre mert brutál forró volt hajszárítózás közbe

-
Bagira01
veterán
2 és fél órája síri csend, mi van az e2140-em el

Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Vezetékes FEJhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni 

Esetleg egy trailer
Tüzijátékot megnézném, persze az afterparysat nem a tuning közbeni pukkanásokat 

Próbáltam h levettem az alaplap lefogatóját és vízszintesen raktam a házat, szépen ráfogattam a magra a hűtőt, de nem indult el a cucc, aztán vissza a kupak és a leszorító és elindult