Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
redstar16
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
A képek egy válogatás ha megfigyeled nem egy időben lettek fényképezve, van olyan kép ahol még a Prolimatech Megalhelmes hűtő van a procin.
Aztán sikerült jóáron beszereznem azt a TT rendszert ami kezdésnek jó volt, de természetesen hamar rájöttem, hogy nem ezt keresem és lecseréltem a cpu blokkot egy EK blokkra és a képeken is ott van a hármas radi a gépház tetején.
A TT radit meghagytam külsőnek mivel a gépem az ablak mellett volt és néha kiraktam a kettes radit a fagyra
-
redstar16
tag
Akkor tegyétek át ahova illik nyugodtan.
Hirtelen nagy örömömbe ide írtam mert ezt olvastam a legtöbbet
A Q6600 extrémnek nevezhető talán a -5 fokos fagyállós jegesvizes lavóros megoldással
Az nem extrém, hogy egy magyar a top3 ban ?
-
redstar16
tag
Hali!
A 4275Mhz-es jófajta Q6600-tól nagyon visítva váltam meg, főleg az asztali gépemtől.
Azt hittem vége a jó kis túlhajtós murinak mikor notira váltottam.
Aztán mikor meglett méigis pedzegette az agyam, hogy csak-csak lehet ezzel is szép eredményt elérni..
Tegnap este nekikezdtem és ezt sikerült elérni. Ezzel odapottyantam a világranglistán a második helyre.
Az a durva, hogy a proci tudna többet szerintem, még egy kicsit modollnom kell a bioson..Gondoltam megírom nektek ide, remélem nem veszitek tolakodásnak.

Ja és mindezt egy nehezen beszerzett gyönyörű Asus G50-essel sikerült abszolválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest