- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #6439 üzenetére
hiányzik az öreg
végre rendes tweak verseny, amihez skill kell és kevesebb binnelés. hajrá!
G.SKILL International Enterprises Co., Ltd., the world's leading manufacturer of extreme performance memory and solid state storage, proudly announces the 2nd annual OC World Cup 2015 overclocking competition!
This year, as a contribution to the overclocking community and to dedicated extreme overclockers worldwide, G.SKILL is raising the total cash prize to a staggering $16,200 USD! Following the tradition of the event, the Champion of the OC World Cup 2015 will receive a cash prize of $10,000 USD.
The OC World Cup 2015 is split into three rounds: Online Qualifier, Live Qualifier, and Grand Final. Live Qualifier and Grand Final will be held live at the G.SKILL booth during Computex 2015.
Online Qualifiers, the first round of the competition, will be held at HWBOT from 9th March to 13th April 2015, featuring 3 benchmarks: SuperPI 32M, MaxxMem Read Bandwidth, and 3DMark Fire Strike Physics on specified hardware. These selected benchmarks and specified hardware are chosen to challenge the memory tuning skills of contest participants. The top 6 Online Qualifier contestants will be eligible to enter the OC World Cup 2015 Live Qualifiers at Computex 2015 for a chance to claim part of the $16,200 USD cash prize pool. In the Grand Final, the top 2 Live Qualifier contestants will battle head to head for the ultimate cash prize of $10,000 USD!
For more competition details, please visit the event page at HWBOT: http://oc-esports.io/#!/round/gskill_ocworldcup_2015_qualifier.
Prizes include:
Champion: $10,000 USD
2nd: $2,500 USD + F4-3300C16Q-16GRKD
3rd: $1,500 USD + F4-3200C16Q-16GRKD
4th: $1,200 USD
5th: $1,000 USD
All 6 contestants of the OC World Cup 2015 Live Qualifiers will receive one kit of G.SKILL Ripjaws 4 DDR4 3200MHz CL15 16GB memory and, also win a sponsorship of G.SKILL?s new upcoming DDR4 series memory for the next-gen DDR4 platform.ugyanitt keresek jó g.skill psc ramokat is
-
-
törölt tag
válasz
subaruwrc #6415 üzenetére
Remélem összejön. EVBot-al olyan feszt is tudok állítani amit semmilyen más programmal.
Terv az 5500+ proci és minnél közelebb a 2000MHz gpu órajelhez.( Előtte elmegyek azért tempomba is biztos ami biztos.
) Most raktam össze a gépet 24/7 hála az istennek működik hibátlanul. Megúsztam!
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #6337 üzenetére
A GTX 980 topik törzsközönsége szerint pedig nem kimagasló eredmény.
Majd LN2 alatt meglátjuk. Első blikk-re azt mondom, az 1900mhz biztos benne van, aztán majd......Egy kis korrekció: a vgpu értéket rossz ponton mértem, ezért mutatott nekem több értéket a beállítottnál.
Most újra rámértem, immár az alaplap GND pontját felhasználva, és az 1635 mhz-es órajelhez egész pontosan 1.33V kellett. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #6246 üzenetére
en javasolnam valami durvabb szigetelés használatát, nagyon meleg van nálad, szerintem csak ennyi a baj. levizelt a 4c8t terheléstől amit a wprimeokkal adtál neki.
en nemrég takaritottam le a vazelinnel szigetelt vga-mat, szépen leszedte a maxiclean. anno féltem tőle, de már látom, hogy sima ügy. de müvészgyurma, vagy rizs is jó lehet. ugye over? -
válasz
subaruwrc #6242 üzenetére
OFF: Nem volt off, hwbot szabályzat értelmében nem érvényes a submission.
Nincs bajom mindenkivel, honnan vetted?
A potomról meg gondoltam majd én szólok ide, de így se rossz, hogy te lőtted le a poént.
Szóval igen, megvettem Cosmo potját, 775-öt szeretnék hajtani vele, mást egyelőre nem.ON: Kérdezem a tapasztaltaktól, mi az egyéni preferenciátok? Coldbugos (mondjuk a példa kedvéért -120-on) procit slow-, vagy fast base-zel szerettek jobban hűteni? A slow base-zel jobban kell vigyázni, nehogy behűljön coldbug alá, mert nehezebb visszamelegíteni, úgy tudom. Ezen kívül milyen szempontokat vesztek figyelembe?
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #6221 üzenetére
Asus lapban mint írtam Vcache néven szerepel, és az uncore feszültséget szabályozza. Alacsonyabb értéken nem bírta a magas uncore órajelet.
A proci nem halt le, Z87 lapban a teszt után lepróbáltam:pöcc-röff.Ma délután nekiestem a z97 lapnak, és kimértem, hogy a cpu minden feszt megkap indításkor, kivéve a vcore-t. A szabályozásért felelős egyik tranzisztor a problémás, ugyanis minimális kocogtatás hatására a lap elindul, és teszi a dolgát. Áramtalanítás esetén ismét 00, majd az előzőleg írt folyamat után indul. Holnap átforrasztom az érintkezőket, meglátom hatásos lesz-e.
Ezzel a procival már több beállítást próbáltam, 6Ghz felett nemsokkal elhasalt mindig. Lehet jövő hétvégén újra letesztelem, legfőképpen ha jöttök itt jobbnál-jobb eredményekkel.Így néz ki win alól.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #6117 üzenetére
"One of the biggest features that extreme overclockers will notice with the X99-SOC Champion is the use of a different socket, similar to the OC Socket used by their biggest competitors. Using the regular LGA2011-3 mountings, this socket contains 2083 pins rather than the standard 2011 and offers several new options for adjusting specific voltages in the BIOS, bypassing the FIVR.
These extra pins are enabled via a DIP Switch onboard, but their relevance is only really towards the liquid nitrogen users. There is also the issue that a form of the OC Socket is in the patent pending stage by ASUS, and we are not sure if GIGABYTE's version infringes on it. Given how rare it is to patent a design in the motherboard industry (compared to the smartphone space, for example), I wonder how aggressively this would be pursued."haha
najo ezt asszem csak a bennfentesek tudják megmondani mi a kül a Champion és az Asus OC socket között, nekünk csak annyi jut, hogy similar. same same - bit different
#6119 "A fanatizmus és a logika ritkán jár kézenfogva." (Seeley Booth)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #6115 üzenetére
ez egyelore nalam is feltételezés, de gondolom azért huzták ennyi ideig a fejlesztést, mert van rá megoldás. tul képp a Champion egy LN2 kiadás így eltér a többi Giga X99 laptól fizikailag is, de pl ahhoz egy Asus-os kéne h megmondja a R5E-ben hány pin-ből áll az OC socket így azt is össze lehetne hasonlítani. a Champion esetében egy kapcsoloval tudod a 2011-rol a 2083-mat aktivalni. jones leszámolnád?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #6113 üzenetére
ettol fuggetlenul, szerintem a rampage 5 és tul "régi" fejlesztés ahhoz, hogy legyen benne ilyen opcio.
beszélek majd dinos-al de szerintem az x99 champion az egyetlen ami mod nélkül a legjobban viheti az uncore-t, nem véletlenül [link] [link] - épp players hivott ezügyben ma, hol lehet kapni, most mutatták be ces-en januar elejen en itthon nem lattam meg.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #6111 üzenetére
ugy ugy, thats the point. "I came across two additional voltages which are not supplied on the normal socket, but are present on the OC-Socket. However the CPU internally supplies itself with different voltages there."
aki 5g körüli uncore-al tolja, szerintem mind moddolt cpu-val. lap kb mindegy.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #6103 üzenetére
itt van a dolog miértje.
de elnézve dinosék eredményeit az X99-Championban lehet h már fixálva van a bug, és elmennek mod nélkül is 4g-ig léggel, ln2-vel pedig 4.5-5 körül. -
NFree
addikt
válasz
subaruwrc #5999 üzenetére
Akkor elvileg feltolom az xp-t hozzá vga driver miegymás és mehet is a móka ? néztem a lapomhoz giga Z87 kizárólag vin 7, 8 as driverek vannak csak.
Van a biosban valami olyasmi,hogy 3dmark nem tuom micsoda esetleg boot fene tudja érdemes jobban megnézegetni? mi is az valójában?
És kössz a választ -
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #5981 üzenetére
gratulalok, örülök h megtérül nekedis a befektetett napi imád és annyi hasfail után kárpótlást nyersz, szép WR
ennek ellenére, én nem fektetnék tul sok bizodalmat a delid+repaste-be a devils canyon cpuk esetében ahogyan azt beszéltük már, de cáfolj rám
a 32M effid sokkal sokkal jobb mint legutóbb, össze sem lehet hasonlitani, sztem nincs is mit tanítanom neked
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #5958 üzenetére
köszönöm, igyekszik az ember
sajnos az elso forduloban csak 3. lettem, Vivi benyúlta az első helyet, igy számomra érthetetlen módon gigabyte szponzoráltként Elite-ben gyakorlatilag kibérelve magának az első helyet végig. sok játékra nem maradt tér, tovább rontva az esélyeimet, hogy a 3. stage target score-os lesz, magyarán adott időt kell elérni akinek sikerül a legközelebb dobnia 32M-et az nyer. én pedig kulfoldon leszek. szoval ugy dontottem nem backupolok, felrakom egyelore a legnagyobb cpu score-omat.
Kellemes ünnepeket minden topiclakónak
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #5956 üzenetére
kitartás subaru, ami késik nem mulik! a delid is szépen bejött, én nem mertem volna bevállalni a 4790-nel. inkabb tovabb keresgéltem de 3 pentium g3258, 1 4670k, 2 4790k hasfail utan pont ideje volt belenyulni
players: koszonom
toyone elhivatottsága is előbb utóbb kifizetődő lesz, nem kell már bizonyitania semmit, én most más pályán evezek, nem voltam hajlando több pentiumot binnelni, és a gigabyte verseny is kellő képpen motivál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest