- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
talán mert közülünk majdnem mindenkivel volt már "félreértésed" és sem players, sem jones, se senki a topicban nem érdemli meg, hogy hasonló stilusban kioktasd. tisztelet. ezt kéne észrevenned, nem többet. és ha te vársz el segitséget tőlünk, ahhoz épiteni kellene a közösséget és nem bomlasztani.
-
subaruwrc
félisten
válasz
kicsipapucs
üzenetére
A mellé magyarázás az nagyon megy

Szerintem rajtad kívül mindenki érti hogy a stílusodra gondoltam.
Na de hogy ON is legyek ma ismét nekimentem a 4790K-nak ami bíztatóan is indult viszont a 6.30ghz hwbot prime próbálkozás közben megbolondult a rendszer majd odáig butult hogy a korábbi beton beállításokon, 5.80ghz-en sem futott le a hwbot prime, a wprime is hibát dobált már 5900-on is.Kipróbáltam pár beállítást mindkét irányba játszadozva a feszültségekkel de nem vezetett eredményre,most vagy a chip degradálódott ilyen hamar vagy valami egyéb probléma szólt közbe.
Azért egy egyéni legjobb hwbot primera futotta

Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox series x konzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs