- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
Nagyon úgy tűnik egyelőre hogy 6.1+ 3D procim van végre. 6.1 esetleg 6.2 3d06 benne lehet, illetve 6.3 05,vagy felette.
VGA-m egyelőre nincs ütőképes de folyamatban van az is. Be vagyok sózva egy jó 3D05-re
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6.1 az sajnos nem túl acélos a te procidtól,milyen vcin meg vcore beállítások mellett van ott vége ?
sima validra vagy benchre ? 2c/2t-ből előbbire következtetek.
A -140°C cb viszont elég szép,eddig csak 1 chipet láttam ami bírta, az is egy 4670K volt.Mi a VID-je a procidnak? Abból a tapasztalataim szerint ki lehet indulni hogy mire lehet számítani tőle nagyságrendileg. Az enyémnek 1.025v.
ez ekkora feszen futotta az 5900-at csak az effem volt fika az alacsony ram / uncore órajel / xp miatt.
viszont itt annyira lelkes lettem hogy húztam pi32m-et tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)