- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
Vádaskodó stílus? én sehol nem látok ilyet a hozzászólásomban, te hoztad fel a moderátort, én meg arra reagáltam. Jó lenne, ha nem képzelnél bele különféle indulatokat, amik leginkább csak nálad léteznek. Nem hozzám beszélsz? Ez egy fórum, írj privátot, ha nem szeretnéd, hogy mások lássák a bejegyzésed.
Az a topik beírás egy tanácsadás volt a részemről, amit tőlem nem, egy házigazdától viszont elfogadtál. Másrészt ennek a topiknak az első hozzászólása egy bemutatkozó poszt, amiben pont Achill3us írja le, hogy miről szól ez az egész. Ezek szerint azt nem olvastad...
Megjegyzem, hirtelen én lettem a rossz fiú, Achill3us pedig korrekten, intelligensen válaszoló fórumozó. Egyébként tényleg az, csak pár hozzászólással feljebb még valahogy nem ez volt a véleményed a válaszáról. Szóval érdekesen reagálsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest