- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scott_free #43199 üzenetére
Szia,
szamlazz.hu
billingo.hu -
lappy
őstag
válasz
scott_free #38111 üzenetére
Fel lehet törni, vannak rá szoftverek
-
lumpy92
aktív tag
válasz
scott_free #38111 üzenetére
Adj kellően hosszú és bonyolult jelszót, valamint ilyenkor ajánlott a munkafüzeten belül a VBA makró részt is jelszavazni.
szerk.: Most látom,hogy megnyitási, ilyenkor a makrós részt azt hiszem amúgy sem lehet elérni. -
Mutt
senior tag
válasz
scott_free #37904 üzenetére
A Courier New szerintem ilyen.
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #37639 üzenetére
Végül megtaláltam a választ rá, hátha másnak is hasznos:
Application.Calculation = xlCalculationManual
‘Place your macro code here
Application.Calculation = xlCalculationAutomaticÍgy most 10 perc helyett 10 másodperc alatt végez!
-
lappy
őstag
válasz
scott_free #34343 üzenetére
Akkor átállítod hogy mutassa a képletet és cserével kicseréled amit kell
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
scott_free #34341 üzenetére
Szia!
Pl. Keresed a $G3*J3 értéket és cseréled Kerekítés($G3*J3;2) -re.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
scott_free #27616 üzenetére
Szia!
Ha csak ez az egy sor van, akkor szerintem nem érdemes vele foglalkozni, mert copy-paste módszerrel gyorsan át tudod írni.
Ha több sor is van, csinálni kell egy külön makrót és azt kell minden egyes textboxnál meghívni.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
scott_free #27612 üzenetére
Szia!
Egyrészt nem értem, miért használsz Like operátort, ha nincs benne jóker karakter, én úgy látom, itt pontos egyezéseket szeretnél ellenőrizni, amihez az = operátor használható.
Másrészt az if feltételeket összekapcsolhatod az or operátorral:
if ccontrol.tag like/= "L1" or ccontrol.tag like/= "ED" or .....
Harmadrészt select case-sel
Select case ccontrol.tag
case "L1","ED","EDK",....end select
Továbbá használhatnád a With rövidítést is még:
with ccontrol.font
.size=11
.name="Arial"
end withÜdv.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27507 üzenetére
Szivi.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27501 üzenetére
A helyedben a combobox feltöltését a userform aktiválásához rendelném.
Private Sub UserForm_Activate()
Dim szám
For Each szám In Sheets(1).Range("C1:C20")
If Len(szám) = 10 Then
ComboBox1.AddItem szám.Offset(0, -2).Value
End If
Next szám
End SubA len(szám)-nál hiba volt len(szám.value)-t írni, hiszen a len függvény a beolvasott adat hosszát adja, a value pedig az értékét.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27499 üzenetére
Legegyszerűbb, a Lista1 RowSource tulajdonságánál adod meg: Munka1!A1:A10, akkor egyáltalán nem kell külön inicializálnod.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27496 üzenetére
"lista1" nevű listbox csak 2 különböző userformon lehet. Az egyes userformok makrói hivatalból külön makrólapon vannak, ezért nem kavarodhat a rájuk történő hivatkozás.
Ha a "lista1" nem objektum, hanem változó, akkor publikussá teheted, így minden makró a pillanatnyi értékét fogja használni. A makrólap tetején Public lista1 As ... a deklaráció, a makrókban nem kell (ilyen esetben nem is szabad) külön deklarálni.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27387 üzenetére
Próbáld már meg magát a feladatot, a megoldástól függetlenül leírni. Ha ... ide beírok ...-t, akkor ... itt ... ez történjen.
Azt hiszem túlbonyolítod a megoldást. -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27379 üzenetére
Az eseménykezelés csakis az A oszlopba írt érték változása következtében hívja meg a Beiras makrót. Ezután bármelyik pontszámot büntetlenül felülírhatod, azok más oszlopokban vannak.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27364 üzenetére
Azért nem működik, mert a laphoz rendelt makró csakis a saját lapján tud működni. Van viszont mód rá, hogy másik lapon, lapról dolgozzon, ehhez meg kell hívni egy modulban lévő másik makrót, átadva a szükséges értékeket.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column = 1 And Target.Row > 1 Then
Application.EnableEvents = False
Beiras Target.Row, Target 'itt hívjuk meg a Beiras makrót, átadva az aktuális sort és a bevitt értéket
Application.EnableEvents = True
End If
End SubA Beiras makró modulban van.
Sub Beiras(sor, ertek) 'itt veszi át a két értéket, amiket felhasznál
Dim Hol As Range
Set Hol = Sheets("Nevek").Range("NevekPontok")
With Sheets(1)
Select Case ertek
Case 0
.Range("B" & sor & ":G" & sor) = 0
Case 1
.Cells(sor, "B") = Hol(1)
.Cells(sor, "C") = Hol(1).Offset(, 1)
.Cells(sor, "D") = Hol(1).Offset(1)
.Cells(sor, "E") = Hol(1).Offset(1, 1)
Case 3
.Cells(sor, "B") = Hol(1).Offset(2)
.Cells(sor, "C") = Hol(1).Offset(2, 1)
.Cells(sor, "D") = Hol(1).Offset(3)
.Cells(sor, "E") = Hol(1).Offset(3, 1)
.Cells(sor, "F") = Hol(1).Offset(4)
.Cells(sor, "G") = Hol(1).Offset(4, 1)
End Select
End With
End SubNem adtad meg, és én nem tudtam kihámozni, mi legyen kettes sorszám bevitelekor.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27319 üzenetére
Különálló cellákról van szó? Ezeket kijelölve nevet adtam a tartománynak, a név "valami".
Érték beillesztése a képletek helyére az elnevezett tartományban:
Sub Ertek()
Dim CV As Range
For Each CV In Range("valami")
CV.Copy
CV.PasteSpecial xlPasteValues
Next
Application.CutCopyMode = False
End SubAz elnevezett tartomány nyomtatása:
Sub Nyomtat()
Application.Goto Reference:="valami"
Selection.PrintOut Copies:=1
End SubKijelölt tartomány nyomtatása:
Sub Nyomtat()
Selection.PrintOut Copies:=1
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27297 üzenetére
Nézd meg ezt az előzményeivel.
Neked az oszlopszélességet kell beállítanod az ízlésed szerint. Meglehet, hogy valamelyik gépen, ahol megfordult a fájlod, létezik egy Munkafüzet nevű sablon, elállított szélességekkel.A régi hsz a 2003-as verzióhoz, és valami régebbi Windowshoz szólt. Ha a kedved szerint formázott füzetet sablonként mented, az Excel a megfelelő kiterjesztéssel menti a megfelelő helyre, csak a neve legyen Munkafüzet, sorszám nélkül.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27201 üzenetére
=szum(G:G)
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27144 üzenetére
... van egy "Emberek" nevű táblázatom egy lapon.
Ezt úgy tettem a makróba, hogy az Emberek lapon vettem fel egy táblázatot, ahol az A oszlopban vannak a nevek, B-ben a címek, C-ben a telefonok.A "lekérdezős" lap A1 cellájába tettem az érvényesítést, a megjegyzés a mellette lévő B1 cellába kerül. Ehhez a laphoz rendeltem az eseményvezérelt makrót.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Address = "$A$1" Then Keres Target.Value
End SubMivel az eseményvezérlés csak a saját lapján tud dolgozni, egy modulba írt másik makró végzi a keresést.
Sub Keres(nev)
Dim sor As Long, Cim As String, Tel As String
With Sheets("Emberek")
sor = Application.Match(nev, .Columns(1), 0)
Cim = .Cells(sor, "B")
Tel = .Cells(sor, "C")
End With
On Error Resume Next
Cells(1, "B").AddComment
Cells(1, "B").Comment.Text Text:="Cím: " & Cim & vbLf & "Tel: " & Tel
On Error GoTo 0
End SubAz On Error Resume Next sor arra szolgál, hogy ha már van megjegyzés a B1 cellához fűzve, ne fusson hibára a makró. Ennek a feloldása az On Error GoTo 0 sor.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27119 üzenetére
Mielőtt tovább megyünk, add meg
1. Melyik cellákhoz kellenek a megjegyzések?
2. Van-e már megjegyzés ezekhez a cellákhoz, vagy most kell létrehozni?
3. Add meg, hogy pl. a B oszlop celláihoz (B2-től) kell megjegyzéseket fűzni, amik az azonos sor A cellájának az értékét tartalmazzák. -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #27117 üzenetére
Sub Megj()
Range("B1").AddComment
Range("B1").Comment.Text Text:=Range("A1").Value
End SubCiklusba is teheted.
-
Árnymester
tag
válasz
scott_free #26954 üzenetére
1. =KÖZÉP(A1;HOSSZ(A1)-SZÖVEG.KERES("(";A1)+1;SZÖVEG.KERES(")";A1)-SZÖVEG.KERES("(";A1)-1), ahol A1 tartalmazza a kivonatolandó értéket.
A képleteket tartalmazzó cellát előre kell számmá formázni.
2. Makróval lehet, de szerintem meg kell nyitogatni a fájlokat.
3. képlettel nem tudsz fixálni, de makróval tudsz olyat, hogy ha a forrás változik, akkor egy cellába beírja az új értéket, akár minden alkalommal új sorba, és mellé írja az aktuális dátumot és időz.
-
TheSaint
aktív tag
válasz
scott_free #26954 üzenetére
Szervusz!
"1. egy cellában a következő érték van: "Név (1234)" - hogyan tudom ebből kiszedni csak a számot? (számként persze)"
Én erre a KUTOOLS bővítményt használom:
Text Tools - Remove Characters - Non-alpha -
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #13334 üzenetére
megoldottam egy egyszerű trükkel: az adott hónap elsejét kivontam a következő hónap elsejéből, így a hónapban lévő napok számát kaptam vissza
=DÁTUM(A1;B1+1;1)-DÁTUM(A1;B1;1)
ahol A1=év, B1=hónap -
válasz
scott_free #9931 üzenetére
Van, a SZUMHA függvényben ugyanazt a kritériumot adod meg, mint ami miatt a feltételes formázásnál "elzöldülnek" a cellák.
-
perfag
aktív tag
válasz
scott_free #9306 üzenetére
Nem programozás kell ide, hanem csoportosítás. Ha tudsz angolul, itt pont arról van szó amit kérsz. 2007-es Excel: Adatok menü, Tagolás csoportban nézz utána (csoportosítás, tagolás)
-
Cuci3
tag
válasz
scott_free #9304 üzenetére
Elsőre van megoldás, de nem javaslom:
=+SZUM(INDIREKT("A1:A"&SOR(A5)-1))
Ezzel az indirekttel rakom össze a belős képletet (A1:A4). Ha ezután beszúrsz egy sort, akkor arrébb ugrik a szum képlet. Viszont ezzel azt sem lehet látni, hogy mit akarunk összeadni.Másodikra pedig egy még csúnyább képlet
(az A1:A5 tartományból azokat adom össze, melyek a páros sorban vannak):
=+SZUM(HA(MARADÉK(SOR(A1:A5);2)=0;A1:A5;0))
Miután a cellába beraktad, utána nyomd meg egyszerre a Ctrl + Alt + Enter billentyűkombót.Ez utóbbi szumha függvénnyel nem akart menni, de egyszerűbb feltétel esetén azt javaslom.
-
Cuci3
tag
válasz
scott_free #9119 üzenetére
Rákerestem a könyvtár szóra, volt Fire-nak egy hozzászólása a témában (8172).
Ha ráér, akkor holnap melóhelyen be tudok linkelni egy másik eljárást is.Mától új gép + Office 2010 - mintha mindent az elejéről kezdene az ember.
-
perfag
aktív tag
válasz
scott_free #9119 üzenetére
Meg lehet. Makróval.
A másikat is. Erről pár hete (1-2 hónapja) volt már szó itt a fórumon. -
Cuci3
tag
válasz
scott_free #9108 üzenetére
Más megoldás: a lista közepére állsz, majd beszúrsz egy új sort (vagy beszúrással lentebb tolod az egészet) és voalá!
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #9107 üzenetére
mondjuk soha eszembe nem jutott volna, hogy a Beszúrás menüben keressem - a "definiált nevek" kifejezés vezetett el oda.
jól elrejtették, az már egyszer biztos! -
perfag
aktív tag
válasz
scott_free #9103 üzenetére
A Képletek menü>Definiált nevek csoportban a Névkezelő miért nem jó neked?
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #9095 üzenetére
Sajnos az Excelben (tudtommal) nincs rá mód, csak a Word-ben.
Eszközök > Beállítások > Mentés > TrueType betűtípusok beágyazása
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
scott_free #9090 üzenetére
amúgy a hivatalos "munkahetek" szerint az idei első munkahét január 3-ával indult.
Én is ebből indultam ki.
Kezdők szerencséje.
-
válasz
scott_free #9090 üzenetére
Te is jókor szólsz, hogy az első 2 nap nem érdekes(magyarul 1 hetet soha nem adsz meg), én meg már ilyen képleteknél tartok, aztán még mindig nincs teljesen kész
(de most akkor abbahagyom)
=HA(ÉS($A$1=1;HÉT.NAPJA(DÁTUMÉRTÉK(ÉV(MA())&".01.01")+($A$1-1)*7;2)<>1);DÁTUMÉRTÉK(ÉV(MA())&".01.01")+($A$1-1)*7;HA(ÉS($A$1=1;HÉT.NAPJA(DÁTUMÉRTÉK(ÉV(MA())&".01.01")+($A$1-1)*7;2)=1);DÁTUMÉRTÉK(ÉV(MA())&".01.01")+($A$1-1)*7;DÁTUMÉRTÉK(ÉV(MA())&".01.01")+($A$1-1)*7-HÉT.NAPJA(DÁTUMÉRTÉK(ÉV(MA())&".01.01")+($A$1-1)*7;2)+1))
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
scott_free #9082 üzenetére
Ha jól értem és azt szeretnéd tudni, hogy adott hét melyik napja hanyadikára esik akkor itt egy megoldás:
A2-be viszed be a hét sorszámát és D1-D7-ben íródik ki a napokhoz tartozó dátum.
D1-D7-ben az F1-F7-ben látható képleteknek kell lenni.
Jelen formájában 2011 jan 01-től működik de át lehet írni más évekre esetleg univerzálisra is
-
válasz
scott_free #8337 üzenetére
Hali!
Használj pl ComboBox-ot, ott megoldható, igaz ez esetben az érték "kinyeréséhez" makró kell...[link]
Fire.
-
Oly
őstag
válasz
scott_free #8315 üzenetére
Ugyanabba a cellába akarod az érétéket is?
Egy segéd tábla és fkeres...
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #8315 üzenetére
erre létezik megoldás?
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #8138 üzenetére
Igen, minden gépen be kell kapcsolni, másképp a makró nem ismeri fel a függvényt.
Makró nélkül is érdemes bekapcsolni, sok új függvényt biztosít. -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #8129 üzenetére
Szívesen.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #8125 üzenetére
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #8125 üzenetére
Nem egészen értem, hogy jött ki az A1=3-ból az érvényesítés 1-8 listája.
Beteszek egy képet, ahol a megjeleníthető értékek az F1:F10 tartományvan vannak, és az A1 értéke adja a legördülő lista utolsó elemét.
Az érvényesítésben a forrás képlete: =OFSZET($F$1;0;0;A1;1) -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #8114 üzenetére
Meg lehet oldani a két "pöttyöt" is, de sokkal egyszerűbb az érvényesítés.
A cellán állva (vagy több cellát kijelölve, ha többe is be akarod tenni a két érték közüli válsztás lehetőségét), Adatok/Érvényesítés. A Beállítások fülön a Megengedve legördülőből a Listát választod, a Forráshoz beírod a két lehetőséget, pontosvesszővel elválasztva.
Nézd meg a Figyelmeztető üzenet, és a Hibajelzés füleket is, egyik kiállítása sem kötelező.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #8117 üzenetére
Minden feladatra van több megoldás.
A C1 képlete: =indirekt(C1&1). A C1 cella adja az A, vagy B értéket, az & jellel hozzáfűzött 1-es az első sort.
Oszlop átmozgatása: kijelölöd az F oszlopot, a bal széle fölé állsz az egér mutatójával, míg kereszt alakú lesz nyilakkal a 4 végén. A bal gombot nyomva tartva húzod balra, mikor elértél az A oszlop fölé, megnyomod a Shift billentyűt, és felereszted az egér bal gombját.
-
válasz
scott_free #8117 üzenetére
Hali!
Ja, akkor ilyen egyszerűen, D1-be írd be ezt
=HA(C1="A";A1;B1)Persze ha szükséges, még megvizsgálható, hogy ha nem A van C1-ben akkor B van-e és ha nem A vagy B, akkor lehet kiírni valami, pl
=HA(C1="A";A1;HA(C1="B";B1;"Nem A és nem B szerepel C1-ben"))F oszlopazonosítón jobb egér/Kivágás majd jobb egér azon az oszlopazonosítón ami elé szeretnéd beszúrni és Kivágott cellák beszúrása.
Fire.
-
válasz
scott_free #8115 üzenetére
Hali!
Makróban Range("C1"), hagyományosan meg pl a D1 cellába =C1 & " oszlop" (bár ennek amúgy nem nagy értelme vagyon)
Cellába beírt függvények kötelezően egyenlőségjellel kell hogy kezdődjenek.Fire.
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #8114 üzenetére
na még egy:
C1 cella értéke "A" vagy "B" lehet, és ennek megfelelően egy másik képletben vagy az "A" vagy a "B" oszlop elemei kerülnének felhasználásra.
de hogyan tudom a C1 cella értékét beletenni egy képletbe?
próbáltam ilyesmit: D1=(C1)1 - sikertelenül.a microfos súgójában pedig semmit sem lehet megtalálni - legalábbis ha nem beszéled a "titkos" excel nyelvet (és nem ismered magadtól az összes függvényt és képletet...)
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #7076 üzenetére
erre nem tudtok valami biztonságos megoldást?
(tehát, hogy ne az egész excel-fájlt, hanem csak 1-2 táblát lehessen minél nehezebben feltörhető módon levédeni, titkosítani?) -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free #7019 üzenetére
Nem látszik a képlet a szerkesztőlécen (védett lapon), ha a cellák formázásánál a Védelem fülön bejelölöd a Rejtett négyzetet.
-
perfag
aktív tag
válasz
scott_free #7019 üzenetére
Kijelölöd az első oszlopot amit el szeretnél rejteni (esetedben ez az I oszlop), lenyomod és nyomva tartod a Shiftet, leütöd az End billentyűt (még nem történik semmi), leütöd a jobbra mutató kurzormozgató billentyűt (kijelölted az összes oszlopot), jobb egérgomb, Elrejtés.
A sorokkal ugyanezt csinálod, csak az End után a lefelé billentyű jön.
Nézd meg a Súgóban az End + billentyűkombinációkat, még a Windows előtti időkből használjuk, nagyon hasznosak. -
perfag
aktív tag
válasz
scott_free #7010 üzenetére
Makróval nagyon el tudod rejteni, a lapnak beállítasz egy xlVeryHidden tulajdonságot.
Sub Rejt()
Sheets("Munka3").Visible = xlVeryHidden
End SubDelila (#6948-ese elrejti a lapot, de a Formátum, Lap, Felfedés ...-sel elő tudod csalogatni, az xlVeryHidden-est csak makróval.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Nem csak a súgót nem árt olvasgatni, de az is hasznos sokszor, ha itt visszaolvasol!
Pl.: [link]Ja és ha nem menne a makró életre keltése: [link]
(#7011) shev7: Sajnos egy munkahelyen bármi megtörténik. Pl. kiadsz egy táblázatot, hogy töltsék ki, erre visszaküldenek egy teljesen más struktúrájú word!! táblázatot. Szerinted?
-
shev7
veterán
válasz
sosem ertettem, hogy emberek miert akarjak az adatokat elrejteni. Ha nem akarod hogy zavarjon berakod az utolso munkalapra, nem fog ott zavarni senkit...
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #7009 üzenetére
hogyan tudom a leghatékonyabban elrejteni és zárolni a táblázat egy részét, vagy az egyik munkalapot? (ami a számításhoz szükséges forrásadatokat tartalmazza)
azt láttam a súgóban, hogy a Lapvédelemnél be tudom állítani a zárolást, de a Formátum/Lap/Elrejtés menü nem elég hatékony, hiszen bármikor vissza lehet állítani és akkor újra látszanak az adatok.
(próbáltam fehér alapon fehér szöveget írni, de a kijelölésnél már látszanak az adatok) -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
scott_free #7003 üzenetére
Pont ezt írtam volna, amit Delila_1
És ugye azért is jobb a duplaklikk mert, ha több száz vagy ezer sorod van, akkor elég macerás görgetni... Ha meg egy-két üres sor mégis akad benne, azt áthúzod és utána megint lehet duplaklikkelni.
Még egy tipp:
Ha pl konkrétan egy cellára akarsz hivatkozni a egy képletben, akkor tedd az oszlopazonosító és a sorazonosító elé is a $ jelet. Ezzel fixálod a helyzetét (pl.: C1-be: =$A$1*B1). Ezután bárhova másolod a képletedet, mindig ugyanoda ($A$1-re) fog mutatni a képleted (pl.: ha átmásolod H4-be, akkor eredmény: =$A$1*G4).
Ha csak az oszlopot akarod fixálni, akkor akkor csak az oszlopjelölő elé teszed a $ jelet: $A1
(ilyenkor, ha oszlopot váltasz, akkor is az A oszlopra hivatkozik, csak a sor változik)
Ha a sort akarod fixálni, akkor meg a sorjelölő elé: A$1 (itt csak az oszlop változik, a sor fix)Amúgy ezt akkor fogod megérteni jobban, ha kipróbálod.
Hasznos, ha egy sok képletből álló táblád van, és nem akarod egyesével szerkesztgetni a képleteidet. -
perfag
aktív tag
válasz
scott_free #7003 üzenetére
Ha jól látom C oszlopban akarsz maradni. Használd az Ofszet függvényt és használd a Súgót, erre van kitalálva!
=C9+OFSZET(C9;9-B1;0)
C9-hez hozzáadja a C9-től B1-nyivel feljebbi cella értékét, a 0-val azt adod meg, hogy az oszlopon belül maradsz. -
perfag
aktív tag
válasz
scott_free #7000 üzenetére
Jézusom! Egy kijelölt cella tartalmának másolásához fogjuk meg és húzzuk vízszintes vagy függőleges irányba a cella jobb alsó sarkában található kitöltő jelet.
A kitöltő jelen az egérmutató fekete kereszt alakúvá változik, csak ekkor foghatjuk meg a kitöltő jelet. A művelet eredménye a cella tartalmától függően másolás vagy egy sorozat létrehozása lesz. -
ro_bert17
őstag
válasz
scott_free #7000 üzenetére
Jelen esetben: Ctrl+c => ctrl+v
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest