- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Lapvédelmet hogy tudok gyorsan kikapcsolni egy fájlban? (Ne kelljen az össze fülnél egyenként) -
ro_bert17
őstag
válasz
m.zmrzlina #17700 üzenetére
Nos! Tegnap én is erre gondoltam először a hsz-em előtt, eszembe juttatva a régi szép időket, a számszerű szövegekről. Viszont nem gondoltam, hogy ez dátumnál is müködik (pedig a jelenség hasonló). Úgy tűnik műkdik! Köszi az ötletet!
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Remélem sikerül elmondani a kérdésem...
Adott táblába, adott oszlopainak, adott cellái dátum formátumúak: 2001.3.11 14:30
Az egyik cellában bal oldalra húzódnak a karakterek, a másikban jobbra, tök ugyan olyan fomrázái beállítások mellett. Az egyik látszódik szűréskor csoportban (2013 év, azon belül január, február, stb.) a másik viszont nem látszódik csoportosítva (magában természetesen szerepel). Viszont a "problémás" cellában szerekeszt, entert ütve már átkerül a csoportosítottak közé.
Hogy lehetne megoldani, hogy az összes átkerüljön a csoportos formátumba, mert pár ezer sorrol van szó, és elég fárasztó lenne végig enterezni. -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Lehet oltári butaságot fogok kérdezni, szóval előre is bocsi ha így van.
Excel 2003 esetében be lehet azt állítani, hogy alapértelmezésében a cellaformázás szám értéke ne 2 tizedesjeggyel szerpeljen (konkrátan ne legyen tizedesjegy), és egyből ezres csoportra formázza a számokat?
Olyanra gondolok, mintha pl. a normal.dot word sablont személyesebbre szabod. -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a 2003-ban egy fájlba összesen hány darab munkalapot lehet létrehozni? -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Adott egy munkalapom kb. száz emberke nevével. Egy másik fájlom tartalmaz egy kb. 5000 fős listát, munkakörrel. Szeretném az elsőre kiíratni, a nagy listában nevekkel megegyezők munkaköreit. Fkeres. Viszont mi van olyankor, ha több embert ugyanúgy hívnak?
-
ro_bert17
őstag
Akkor viszont én megvagyok lőve. Ha át állítom nem szines nyomtatóra, nálam akkor is szines a nyomtatási kép!
(ezt már az előző hsz-nél is így tapasztaltam, ezért is nem írtam bele)
(#7078) attiati: egy virtuális nyomtató nem fog megártani. Szóval szerintem próbáld ki. (Lehet még az office-é is elég.)
-
ro_bert17
őstag
válasz
scott_free #7010 üzenetére
Nem csak a súgót nem árt olvasgatni, de az is hasznos sokszor, ha itt visszaolvasol!
Pl.: [link]Ja és ha nem menne a makró életre keltése: [link]
(#7011) shev7: Sajnos egy munkahelyen bármi megtörténik. Pl. kiadsz egy táblázatot, hogy töltsék ki, erre visszaküldenek egy teljesen más struktúrájú word!! táblázatot. Szerinted?
-
ro_bert17
őstag
válasz
scott_free #7000 üzenetére
Jelen esetben: Ctrl+c => ctrl+v
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest