- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
Tud valaki olyan VBA-t küldeni / mutatni, amivel az Excel makróvédelmi beállításait lehet módosítani? És esetleg már a munkafüzet indításakor is lehessen használni.
Excel 2010-ről lenne szó. THX!
-
Cuci3
tag
Sziasztok!
Teláltam neten egy jó kis kódot, ami egy cella háttérszínének RGB kódját adja vissza:
Dim R As Integer
Dim G As Integer
Dim B As Integer
Dim RGB As Long
RGB = ActiveCell.Interior.Color
R = RGB And 255
G = RGB \ 256 And 255
B = RGB \ 256 ^ 2 And 255
ActiveSheet.Cells(3, 2) = RGB
ActiveSheet.Cells(4, 2) = R
ActiveSheet.Cells(5, 2) = G
ActiveSheet.Cells(6, 2) = BValaki el tudná magyarázni, hogy ez az RGB and 255 mi a manót is jelent?
Előre is köszi!
-
Cuci3
tag
Hello!
Tud valaki olyan oldalt, ahonnan magyarországi térképeket tudnék letölteni és objektumként beilleszteni egy Exelbe? Tehát én a megyénként szeretnék 1-1 objektumot, amiből aztán lesz egy szép nagy magyar térkép.Előre is köszi!
-
Cuci3
tag
Hello!
Tyű de régen nem jártam erre!
Egy Excel add-in-nel kapcsolatban lenne egy kérdésem, konkrétan a Fuzzy Lookup Add-in for Excel kiegészítőhöz. Használta már valaki, illetve milyen op rendszeren, plusz mik a tapasztalatok? Win XP-re akarnám feltolni, de az nincs a támogatott op rendszerek között.Előre is köszi!
-
Cuci3
tag
válasz
Zomb€€ #10180 üzenetére
Ha jól értem: a 2. tábla a nagy (oktatás), az 1. tábla a kisebb (jelentkezők). Én is fkeressel oldanám meg, persze ügyelve, hogy a kulcsok ugyanolyan formátumban legyenek. És az eljársát kicsit gyorsítja, ha a 2. táblához hozzákapcsolandó 15 oszlopra nem egyszerre futtatod le az fkerest, hanem 1-2 oszloponként, majd értékként beilleszted (praktikus az első sort megtartani a képlet miatt).
-
Cuci3
tag
Sajna Google Docs se akarta feltölteni a jelszavas munkafüzetet. Tudtommal excel 2003 előtt még egy hexa editorral meg lehetett oldani, de 2003-tól már kódolja a jelszavat is.
Tehát Google search, valami brutál gép beüzemelése és egy shareware kipróbálása. Ha túl hosszú, akkor pár hónap alatt meglesz. -
Cuci3
tag
Életemben először hallok erről a progiról. Némi google után itten ezt írják: "A LibreOffice legújabb verziói képesek bizonyos Excel Visual Basic makrók futtatására, ha engedélyezi ezt a szolgáltatást az LibreOffice - BeállításokEszközök - Beállítások - Megnyitás és mentés - VBA tulajdonságai alatt."
Ha már a Help is csak bizonyos makrók futtatásáról ír, akkor eléggé kérdőjeles nálam. Amúgy ebben is lehet simán makrót felvenni / rögzíteni? És én a szintaktika megnézésével kezdeném. -
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #9501 üzenetére
Mik nincsenek! Ez igazán értékes dolog. THX!
-
Cuci3
tag
-
Cuci3
tag
válasz
m.zmrzlina #9488 üzenetére
Az elejére bedobnék egy Msgboxot:
a=Msgbox("Valami", vbinformation + vbYesNo, "Valami2")
Ezzel meg lehet kérdezni, hogy törlni akar-e vagy új értéket beilleszteni, ezzel a space-t kiváltod (ha a = True / Yes, vagy mi kell ide, stb.). Ha mondjuk nem-re nyom, akkor mehet az inputbox.
u.i.: most a kódot nem ellenőriztem, csak beírtam fejből, rem jó lesz. -
Cuci3
tag
válasz
bugizozi #9458 üzenetére
Tegyük fel, hogy az adatokat folyamatosan írjuk, nincs benne üres sor, meg mindenhol ki van töltve. Ekkor kell két cella. Az első cellába rakjuk bele azt, hogy melyik az utolsó használt sor (Munka2-n állok):
=SZUM(HA(Munka1!A1:A505<>"";1;0))
Én itt A1:A505 tartományt jelöltem ki, de lehet ennél több vagy kevesebb. Meg ez után kell a cellán egy F2, majd egy ctrl+alt+enter gomblenyomás, hogy a tartomány hivatkozást jól megcsinálja.És innentől már mehet az indirekt - Nekem A1-ben van az előző képlet:
+INDIREKT("Munka1!A"&A1)
Ha nem tetszik, akkor marad a makró. -
Cuci3
tag
válasz
Alfonzka77 #9445 üzenetére
Ez kevésbé Excel probléma, inkább statisztika, annak is az ökonometria ága. Elsőként ajánlanék egy kevésbé macerás programot (Eviews), de ha ragaszkodsz az Excelhez:
-ha elcsúsztatod, akkor J oszlopból is kevesebb értéket kell venned: A10:A333 mellé J1:J324 kell, mivel így meg lesz az azonos elemszám. És én valami indirektes szépséggel oldanám meg a K1 cellától kezdve kb így:
+LIN.ILL(INDIREKT("J1:J"&(333-SOR()+1));INDIREKT("A"&SOR()&":A333"))Viszont a statisztikának vannak egyéb szépségei meg feltételei (pl.: sztenderd normális eloszlás a maradéktagra, továbbá heteroszkedaszticitás), melyeket Excelben annyira nem lehet megfigyelni.
-
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #9334 üzenetére
A két függvényre értettem. És értem én, hogy a súgóban benne van, de oda csak akkor jut el az ember, ha hallott már ezekről a függvényekről, vagy elkezdi végigpörgetni a pénzügyi függvényeket. Extra esetben meg megvett, vagy valahogy talált a neten egy ilyen könyvet és végiglapozgatta.
Én meg persze elvégeztem egy közgáz egyetemet, hogy ismerjem ez a két függvényt. -
Cuci3
tag
válasz
Geryson #9326 üzenetére
A keresett függvény a PRÉSZLET és RÉSZLET. Előbbi az annuitásos törlesztés tőkéjét adja vissza adott időpontban, utóbbi az annuitás konkrét törlesztőjét.
Ha havi törlesztést akarsz, akkor az éveket meg kell szorozni 12-vel, a kamatot meg osztani 12-vel.
Ez szerintem csak valami speckós, "Az Excel függvényei" könyvben lesz benne. -
Cuci3
tag
Aki esetleg Excel 2010-et használ + PowerPivot kiegészítővel próbálkozik Oracle adatbázist elérni, azt légyszi szóljon már! Valahogy nem megy a konfigurálás.
-
Cuci3
tag
válasz
scott_free #9304 üzenetére
Elsőre van megoldás, de nem javaslom:
=+SZUM(INDIREKT("A1:A"&SOR(A5)-1))
Ezzel az indirekttel rakom össze a belős képletet (A1:A4). Ha ezután beszúrsz egy sort, akkor arrébb ugrik a szum képlet. Viszont ezzel azt sem lehet látni, hogy mit akarunk összeadni.Másodikra pedig egy még csúnyább képlet
(az A1:A5 tartományból azokat adom össze, melyek a páros sorban vannak):
=+SZUM(HA(MARADÉK(SOR(A1:A5);2)=0;A1:A5;0))
Miután a cellába beraktad, utána nyomd meg egyszerre a Ctrl + Alt + Enter billentyűkombót.Ez utóbbi szumha függvénnyel nem akart menni, de egyszerűbb feltétel esetén azt javaslom.
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1 #9267 üzenetére
Köszi, de dinamikus diagram: no way!
Egyrészt egy ténylegesen meghatározott időszak kell (első 60 hónap), másrészt felsővezetők használják, akiknek a kezébe nem adnék ilyet (nem "hülyebiztos").
Harmadrészt havonta megvett csomagok adatai vannak, jelenleg 20e sorban. Engedményező, tipus, vétel éve, devizanem szerint kell kiköpnie a diagramnak 4-5 vonalat. Hát igen, BI-ra használjuk az Excelt.De közben meglett: Kimutatás beállításainál be kell pipálni, hogy jelenítse meg az üres értékű sorokat is.
-
Cuci3
tag
Excel 2003:
Van egy alap makróm, mely nagyon sok csomag esetében összeszed bizonyos adatokat havi szinten (minden csomagnál 60 hónapot). Ha nincs meg a 60 hónap, akkor üres (Empty) értékkel tölti fel. Az Excel sima kimutatásdiagramja ezt szépen megeszi, minden ábra 60 hónapig tart, és amely hónapnál Empty a cella, ott nem lesz érték - vezetők előtt nem ugrál el a diagram hossza, tudnak hasonlítani.Excel 2010 + PowerPivot (továbbiakban PP):
Próba cseresznye ezt az Excelemet a PP-be belöktem, kreáltam 2010 alatt szép 4 diagramos kimutatásdiagramot. Csak sajnos a PP (vagy a 2010) az Empty celláimat megzabálja, nem akarja a vízszintes tengelyt minden esetben 60 hónapig kihúzni.5letek? Lehet valahol állítgatni a PP-ben, hogy az üres cellákat is vegye figyelembe, de 0 értékként?
-
Cuci3
tag
válasz
Z-Tom-ee #9133 üzenetére
Ha nem egymás mellett lenne felsorolva ez a dolog, hanem egymást alatt szépen, akkor mondanék rá egy fkerest. Ellenkező esetben:
INDEX($A$2:$F$2;0;HOL.VAN(A6;$A$2:$F$2;0)+1)
Én nem toltam el két munkalapra a dolgot, és nálam a felsorolás az A2 : F2 tartományban van. A6-ban meg persze a citrom, vagy mi.
A képlet egyébként 0-t ad vissza üres esetben, tehát tehet köré még egy HA függvényt. -
Cuci3
tag
válasz
scott_free #9119 üzenetére
Rákerestem a könyvtár szóra, volt Fire-nak egy hozzászólása a témában (8172).
Ha ráér, akkor holnap melóhelyen be tudok linkelni egy másik eljárást is.Mától új gép + Office 2010 - mintha mindent az elejéről kezdene az ember.
-
Cuci3
tag
válasz
scott_free #9108 üzenetére
Más megoldás: a lista közepére állsz, majd beszúrsz egy új sort (vagy beszúrással lentebb tolod az egészet) és voalá!
-
Cuci3
tag
Plíz, valaki szórjon már meg infóval! CPearson oldalán vannak érdekes szövegfüggvények, de a két gondolatjelet SUM után én még soha sehol nem láttam. Mit jelent ez?
Pl.: =SUM(--(NOT(ISERROR(SEARCH(MID(D35,ROW(INDIRECT("1:"&LEN(D35))),1),D36))))) -
Cuci3
tag
Összesen 6 találat, miért is írunk erre kódot?
Amúgy lentebb a lehetőség, a feltételeket remélem jól adtam meg.
Sub hiperlink_kiszedes()
Application.ScreenUpdating = False
i = 2
For Each h In Worksheets(1).Hyperlinks
If Cells(i, 4) = 300 And Cells(i, 7) > 0.8 And Cells(i, 8) = "Gold" Then
Cells(i, 9) = h.Name
Cells(i, 10) = "[L:" & h.Name & "][link][/L]"
End If
i = i + 1
Next
Application.ScreenUpdating = True
End Sub -
Cuci3
tag
válasz
Satchmo7 #8673 üzenetére
Én ezen tanultam:
link
De persze van 1-2 kezdő honlap is, pl:
link1
link22003 és 2007 között asszem van különbség, de nem nagy (viszont lehet debugolni, ha vált az ember
). És szerintem mindkettő 6.0-t tolja, de majd ezt mások, az okosabbak megfejtik.
És ha van alap affinitás és programozási ismeret, akkor nem kell tanfolyam. -
Cuci3
tag
Office 2007-tel még mindig nem volt se időm, se kedvem megismerkedni, de mi lenne ha nem 1/0-kat raksz az cellákba, hanem 1/üres értékeket. Vagy másképp: 1/0-t bedobod, majd a 0-s cellákból az értéket kitörlöd.
Azáltal a 0-ba való leugrás megszűnik. Esetleg lehet még alkalmazni a Beállítások / Esésvonalak funkciót a vonalakon való jobb klikk után. És persze mindez 2003 alatt volt. -
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7522 üzenetére
Tehát akkro nem lehet olyat, hogy egy megnyitandó fájlról megtudom, hogy az valahol nyitva van-e vagy sem?
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1 #7519 üzenetére
Csak logikailag gondoltam végig: egy már megnyitott fájlt megnyitok, teszek vele valamit aztán menteném. Általában ilyenkor csak mentés másként lehet, mivel olvasására van megnyitva a fájl. Viszont nekem a makróban jó lenne tudni, hogy olvasásra van nyitva vagy sem, mivel a mentést akkor úgy írnám meg.
-
Cuci3
tag
Ilyet hogy tudok csinálni?
"Van egy fix fájlnevem, és egy olyan kód kéne, ami leellenőrzi, hogy ez nyitva van-e. Ha nincs, megnyitja, ha igen, aktiválja."
THX! -
Cuci3
tag
-
-
Cuci3
tag
válasz
Zenebohoc #7290 üzenetére
6. fokú polinomra is már azt mondom, hogy értelmetlen és statisztikailag nem használható! A polinomiális regresszióknál a 2 vagy 3 fokút szokta megtűrni a statisztika (addig kb még a trendet modellezed le), a felett már a véleten tag sztochasztikája kerül bele a modellbe, aztán előrejelzésre alkalmatlan az egész.
Modellezéshez én se az Excel ajánlanám. Mondjuk SPSS, Eviews, Statistica, stb.
-
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6553 üzenetére
A honlapért köszönet Neked és Vasingernek is!
Apropó: C/C++ nyelv megtanulásához tudtok valami honlapot/könyvet? Nem hiszem, hogy most lesz, de hátha egyszer.
-
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6548 üzenetére
2. ponthoz: Fingom sincs mi van, ha több hitelkártya sum(összege) nagyobb egy személyi hitelénél.
Szerintem külön-külön kell nézni az egyes hiteltermékeket. Gondolkodáshoz ennyi segítséget tudok adni:
"A Felek az alábbi táblázat szerint Adósonként, az Adóssal szemben fennálló legnagyobb tőkeértékű követelés típusa (személyi kölcsön, hitelkártya, bankszámlahitel) szerinti százalékkulccsal megszorozzák az Adóssal szemben fennálló valamennyi ügyletéből eredő tőkekövetelés összegét." -
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6530 üzenetére
Egy pici feladatot azért én is feladok. Adott egy sima Excel, amely a sorokban hitelek adatait mutatja be (ügyfél, hiteltermék, összeg). Az utolsó oszlopba az ügyfélhez tartozó azon hiteltermék nevét kellene beírni képlettel, amely esetében az ügyfél a legnagyobb összeggel rendelkezik.
Makró, adatbáziskezelő tilos, de bármennyi segédoszlop használható. A feladatot már megoldottam, csak érdekel, hogy ki milyen megoldást választana. -
Cuci3
tag
válasz
Fehér Mancs #6448 üzenetére
A dupla random (vagy magyarul vél()) teljesen fölösleges, mivel egy véletlen számot is 15 tizedesig határoz meg. Illetve egy egyenesen egy pont eltalálásának a valószínűsége nulla.
-
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6433 üzenetére
Amúgy hányadéveseket bombáztak ilyen feladattal? Meg persze van-e értelme mondjuk gimiseknek ilyen feladatot adni, amit itt a fórumon nem tom hány Excel expert sem tudja elsőre megoldani?
-
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6412 üzenetére
A túl hosszú kód hibát szerintem kiírná. Engem inkább az érdekelne, hogy a kódot melyik munkafüzetből indítod? A tippem az, hogy az "akcio-minden-aruhaz"-ból és azt akarod bezárni. És a progi nem akarja bezárni maga allatt a munkafüzetet, mivel még fut.
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1 #6404 üzenetére
És ki az aki nem így gondolta? Sokadjára, még mindig ugyanaz a link a legfrissebb fájlról.
Amúgy politikailag inkorrekt, hogy az egyik vitázó fél azonnal meggyőzött az igazáról (bár én is Delila gondolkodásának első lépésein jártam a feladat megalkotásakor), szóval szívesen meghallgatom a másik felet.
-
Cuci3
tag
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1 #6374 üzenetére
Sisak, nehézvértezet fenn, láncos buzogányomat itt forgatom.
Sajna a gondolatomat nincs idő leírnom, illetve még a korábbi postokat sem olvastam vissza. Ja és személyes okok miatt a "csak zöld betűtípus" részt "csak kék betűtípus"-ra váltottam (emögött nem politikai, vallási vagy futball-huliganizmus áll, hanem a színtévesztő vagyok és a zöldet baromira nehezen tudom megkülönböztetni egypár másik színtől)
Előljáróban: Az "eger" szöveg nekem egyértelműen definiálja Egert (mégha Egervár ott is van), és Egervárhoz legalább az "egerv" szöveg szükséges. -
Cuci3
tag
válasz
lakatosturbo #6375 üzenetére
Szerintem nem Excel beállítás, legalább is én nem tudok róla.
Szerintem nézzél körül itt: Vezérlőpult / Rendszer / Speciális fül / Teljesítmény beállítások.
Itt a Vizuális hatásokból szedd ki a ki- és beúsztatási lehetőségeket. -
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6370 üzenetére
"Csak mivel elég érdekesnek tűnt, gondoltam megosztom veletek, remélhetőleg még lesznek érdeklődök, akik egy "kis" agytorna gyanánt nekiugranak."
Ha lesz rá energiám, és visszaolvasom ezt a rengeteg posztot, és a napocska is sütni fog még, akkor talán igen. -
Cuci3
tag
válasz
istván-árvai #6231 üzenetére
Feltételes formázással. Megadsz neki egy alapszínt, Feltételes formázás. Választod a képlet értékét, képletnek meg beírod ezt: =SZÁM(A$1$) - bármilyen cella használható. A formátumban meg beállítod a szükséges dolgot.
Persze a dollárjeleket ki kell szedni, ha egyszerre több cellára akarod megcsinálni. -
Cuci3
tag
Valamelyik postban írtam, hogy problémáim vannak az Excellel. Újratettem, még mindig megvan. Valahogy így néz. akkor dobja fel, ha egy munkalapról hivatkoznék egy másikra.
Behatárolása alapján azt mondanám, hogy akkor jön elő, ha bedobok egy ablakrögzítést és a "szerkesztés közvetlenül a cellában" nincs bekapcsolva. Ötletek?
Felrakás után nem tom mikor jött elő, de ezalatt csak a következő makró volt futtatva. -
Cuci3
tag
válasz
qpakcovboy #6183 üzenetére
Korábbi dátum esetén a ma() helyére be lehet írni valami dátumot: pl DÁTUM(2009;2;3)=2009.02.03.
-
Cuci3
tag
válasz
qpakcovboy #6180 üzenetére
Na, így már elsőre felfogtam.
Az INDEX kell neked: íme.
-
Cuci3
tag
válasz
qpakcovboy #6178 üzenetére
Sorry, de én ezt nem értem. Leírnád még egyszer kicsit átfogalmazva, vagy dobj fel egy táblát. Lehet, hogy a kevés alvás a gond (tegnap megnéztem a Super Bowlt).
-
Cuci3
tag
válasz
ulrik19 #6165 üzenetére
Nos az igaz, hogy ilyenre nem lehet felkészíteni.
A cím függvényt nem ismertem, azt köszi. Valami ilyesmi lesz a vége, ha egyszer belefogok:
INDIREKT("'Statement Assumpt - DB'!"&CÍM(45,C$3))
Az a gond, hogy a C3-ban számolódik ki, hogy melyik oszlopot kell használnom. Egy üzleti terv része, és megcsináltam a főnökségnek, hogy a 6 partner csatlakozási hónapja dinamikusan változtatható. Szóval lehet, hogy nem parktikus, de ez van. -
Cuci3
tag
válasz
ulrik19 #6163 üzenetére
Egész okos ez a 2007-es telepítő, simán felrakta magát a 2003 mellé.
2003-as verziót nyitottam meg 2007 alatt. A függvények szépen leváltottak angol megfelelőre. Csak az indirekt hasalt be, mivel valamelyik fordító volt szíves az R1C1 hivatkozási stílust átültetni S1O1-re.Aztán, ha szövegként rakom össze a képletet, akkor naná, hogy az angol Excel nem érti.
Magyar: INDIREKT("'Statement Assumpt - DB'!S32"&"O"&C$3;0)
Angol: INDIREKT("'Statement Assumpt - DB'!R32"&"C"&C$3;0) -
Cuci3
tag
Hali!
Gyors segítség kellene ahhoz, hogy magyar 2003 mellé valahogy feltoljak egy angol 2007-et. Az angol 2007 nem szereti az egyik nagy fájlomat, és csekkolni kellene, hogy hol a gond. Köszi! -
Cuci3
tag
Találkozott már valaki a következővel: az egyik munkalapról hivatkoznék egy másik munkalapra (elkezdem a Munka1 egyik cellájába beírni a +-t), majd átkattintok a Munka2-re. Erre az Excel leáll, mivel hibát észlelt.
Eddig megoldódott úgy, hogy a Beállítások/Szerkesztés/Szerkesztés közvetlenül a cellában lehetőséget bekapcsoltam, de a grafikonomnál már ez műxik.
Ha nincs ötletetek, akkor megy az újratelepítés. -
Cuci3
tag
Hali!
Kérdezek egy logikai képtelenséget: lehet olyat az Excellel, hogy egy cellában képlet van, de ha a képlet hibára fut (zéróosztó), akkor úgy érzékelje az Excel, hogy az a cella üres. Nem üres sztringet akarok, hanem tényleg üres.
Sajna diagramoknál csak akkor nem rajzol, ha tényleg üres a cella, egyébként meg behúz nekem egy szép függőleges vonalat.u.i.: felsővezetői jelentéshez kell, szóval felejtsük el első körben a makrós megoldást, már így is van benne annyi, mint a nyű.
-
Cuci3
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6055 üzenetére
Majd munkafüzetek között kell másolgatnom a diagramot, úgyhogy a With pont nem megfelelő. De azért köszi!
-
Cuci3
tag
A megoldás szerencsére meglett, de ilyet se tapasztaltam még: a szerkesztés menü picit megváltozik, ha SHIFT folyamatos lenyomása mellett hívjuk le. A Másolásból Kép másolása lesz.
Ez a rendszerszemlélet olyan Microsoftos.
És persze a kód is meglett, lentebb csak érdekességnek:
ActiveSheet.ChartObjects("Diagram 1").Activate
ActiveChart.CopyPicture Appearance:=xlScreen, Size:=xlScreen, Format:=xlPicture
Range("F4").Select
ActiveSheet.Paste -
Cuci3
tag
Hali! Röviden a következő kérdésem: hogyan lehet makróval megcsinálni, hogy egy diagramot egyik munkalapról átmásoljak úgy, hogy képként illessztem be.
Makró rögzítővel szépen fel lehet venni, de NINCS benne a cut parancs, anélkül meg a pastespecial meghal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest