- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
föccer
nagyúr
válasz
Delila_1 #7693 üzenetére
Bingó, ez a megoldás. Elég egyszerű, nem tudom, hogy miért nem akart menni
Azért ennél sokkal durvább függvényeket szoktam csinálni
pl:
=HA($BI1194="";"";HA(NINCS(FKERES($BI1194;alapanyagok;$DR1194;0));"ANYAG";HA(VAGY(FKERES($BI1194;alapanyagok;$DR1194;0)=0;FKERES($BI1194;alapanyagok;$DR1194;0)="");"ÁR";"OK")))üdv, föccer
-
-
Echo2211
csendes tag
válasz
Delila_1 #7674 üzenetére
Átmásoltam új munkalapra, de az eredmény ugyanaz.
Közben kaptam egy tippet, és lementettem XLT kiterjesztéssel a táblát. A változás annyi, hogy a ALT + '.'-ra teljesen kiürülnek az oszlop cellái, az oszlopszélesség pedig továbbra is megváltozik (kiszélesedik). Kezdem elveszíteni a fonalat.
Ettől függetlenül köszönöm a tippeket!
-
válasz
Delila_1 #7662 üzenetére
Hali!
Nálam jól működik. Arra tudok gondolni, hogy ez egy bug az Excel-ben, amit azóta javítottak a szervízcsomagok által. Nem tudom, hogy az általad használt Office az tartalmaz-e szervízcsomagot, avagy esetleg anélküli. Ha a Windows Update-ről sincs egyáltalán frissítve, akkor innen letöltheted az SP2-t hozzá(megfelelő nyelvre állítsd, ez a magyar) [link]
Fire.
UI: Fontos!!! Először olvasd el a privát üzenetet!
-
válasz
Delila_1 #7659 üzenetére
Hali!
Igen, én is keveslem, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült.
Hiába, ha "expertek" beszélgetnek, ahhoz idő kell...
Fire.
UI: Gondolom, nem meghazudtolva "expert" mivoltodat, ezt az 5:36:05-ös időt úgy számoltad ki, hogy A1->első HSZ ideje, B1->utolsó HSZ ideje, C1-be =B1-A1.
(viccnek szántam...)
-
válasz
Delila_1 #7656 üzenetére
Hali!
Én sem akarok senkire rákényszeríteni semmit, megteszi helyettem az idő...
Fire.
UI: Mióta létezik Excel, én minden változatot kedveltem...
Na jó, lehet hogy a 2010-re nem fogok áttérni(megvenni) rögtön a hivatalos megjelenésekor(már mint a magyar nyelvűre gondolok), mert abban nincs olyan horderejű újítás a 2007-hez képest, amit használnék, így lehet, hogy én is leragadok még egy ideig a 2007-nél, de azért kitartóan vizslatom a 2010-et... -
válasz
Delila_1 #7654 üzenetére
Hali!
Igen, az jó ha valaki tudja, hogy hogy lehet kiváltani függvényeket, csak nekem erről a "váltsuk ki 2007-es függvényeket 2003-ban" 2 dolog jut eszembe. Az egyik egy magyar bábfilm címdalának pár sora, a másik meg egy "vicc".
1. "Okos, ügyes, a legkisebb ugrifüles"
(Csak nehogy kilátszódjon a bokorból ama bizonyos tüskés hát)2. Mi az abszolút letargia?
Ha van kivel, van mivel, van hol, de minek...Neked is jó étvágyat!
Fire.
-
válasz
Delila_1 #7652 üzenetére
Hali!
"Ez a rész rám is vonatkozik, azt hiszem, megfelelek a kritériumoknak, de megvagyok a váltás nélkül."
Elhiszem, de ez nem jelenti azt, hogy az általad 2003-asban készített minden makró kifogástalanul lefut 2007-esben. Ennek az az "egyszerű" oka, hogy ahogy a Visula Basic-et fejlesztik, annak szintaktikai/szemantikai szabályai automatikusan kerülnek be a VBA for Windows-ba is, ami meg ugye az alapja, hogy makrózgatni lehessen pl Excelben."Úgy gondolja, hogy csakis az ő szempontjai üdvözítőek"
Remélem ezzel nem rám céloztál...Nekem ugyanis már rég nem felel meg a 2003-as, lásd olyan egyszerű okok miatt, mint a SZUMHATÖBB nem ismerete...(meg még számos hasznos új függvényé)
De ez mind lényegtelen, ha a tisztelt kérdező veszi a fáradságot, és leírja, hogy milyen verziójú Excel-t használ. Ha 2003-ast, akkor abban kapja a választ tőlem is.
(Mindhárom Excel fent van 2003/2007/2010 igaz ez utóbbi 60 napos próba változat, de teljes értékű)Fire.
-
válasz
Delila_1 #7650 üzenetére
Hali!
Igen, valóban nem vagyok híve (már) a régebbi verzióknak és javaslom (de csak javaslom) az újabb változatok használatát, mert pontosan tudom, hogy a 2003-as felett (bizonyos szempontok szerint) eljárt az idő. Ezek a szempontok nem mások, mint hogy ki-milyen szinten dolgozik az Office csomaggal, azon belül itt ép az Excel-lel.
Nyilván annak a user-nek, aki legalapvetőbb dolgokra használja a szövegszerkesztőjét, táblázatkezelőjét, stb stb, annak nincs szüksége 2007/2010 verziókra.
Azonban ha valaki magasabb szinten dolgozik (makró programozás, fejlesztőeszközökkel való kommunikáció, beépíttet függvények nagy számú használata/ismerete stb stb), akkor annak már régen váltania kellett.Az elég egyértelmű és nyilvánvaló, hogy a szoftverek egyre több erőforrást igényelnek és ez alól az Office sem kivétel, de ha pl meghibásodik az alaplapod szinte biztos, hogy már nem kapsz olyat(max használtan), vagy egy újabbat veszel. Ekkor viszont jó eséllyel vehetsz egy új CPU-t, RAM-ot és még Videokarit is (mert a régi még AGP-s volt az újon meg PCI-E foglalat van csak). Szóval hardverszinten is meg van (és mindig is meg volt), hogy rákényszerülsz fejleszteni.
Excel esetében pont le is írtad, hogy miért is érné meg átállni (mint írtam, csak annak akinek tényleg szükséges) 2007-re. Az egyik ilyen érv a sok közül pont a számítási műveletek gyorsulás.(A 2010-es Office-t már külön lehet letölteni 32- illetve 64 bites változatban, ez utóbbi természetesen még nagyobb teljesítményt nyújt)
Azt is tudom, hogy nem olcsó szoftverről van szó, de ha valaki úgy dönt, hogy szeretné megtanulni az Excel használatát nem alapszinten, akkor azt napjainkban már ne a 2003-assal kezdje el. Nem azért mert az rossz, szó sincs erről, csak nem lenne értelme, mert előbb-utóbb(de inkább előbb) szembetalálja magát a 2007 vagy 2010-el és ugye sok területen eltér a 2003-tól.
(Nulláról kezdve a tanulást egyszerűbb egyből az aktuális Excel változatot megtanulni, mint úgy ahogy elsajátítva a 2003-at, rövid időn belül átállni az újabbra)Fire.
UI: A topic-ban kérdezők gyakran elfelejtik megírni azt az alapvető infót, hogy milyen verziójú Office-t használnak, természetesnek veszik, hogy Te is, Én is, meg még páran akik segíteni szoktunk, ugyanazt a verziójú Office-t használjuk, mint Ők...
Ilyenkor persze hogy előfordulhat, hogy nem fog működni a kód...De ez meg nem csak a 2007-re igez, lehet a 2003-al is olyan kódot írni, amit a 2007 nem fog "szeretni"... -
válasz
Delila_1 #7648 üzenetére
Hali!
Lehet átsiklottam felette, de nem írta, hogy konkrétan 2003-ast használ.A xls kiterjesztés sem mérvadó, mert azt lehet 2007/2010-el is csinálni, illetve a képek a táblázatról sem adtak támpontot, mert ha valaki XP alatt használja a 2007/2010-et, akkor a táblázatok is úgy néznek ki, mint a 2003-asban.
Amúgy persze valóban nincs szumhatöbb 2003-ban, de 2010-ben járunk, azt hiszem haladni kellene a korral, és ha tetszik, ha nem át kell állni magasabb verzióra. Tudom, először nehéz, furcsa, mert azért a 2003 és a 2007 közt nagy különbségek vannak, de ha azt valaki megteszi, akkor a 2010-es már teljesen ismerős lesz neki.
"Sajnos" ez van...Fire.
-
-
válasz
Delila_1 #7609 üzenetére
Hali!
Meg van még egy "hiba" benne, de ez csak akkor okozhat problémát, ha a P oszlop is felhasználásra kerül. Ha László lesz kiválasztva, akkor az MNO oszlopokat kellene csak látni, ellenben a makróban MNOP oszlopok lesznek láthatóak .
Case "László"
kezd = "M": vég = "P": GoTo RejtÉn sem figyeltem rá tegnap, de mint írtam, ez csak akkor okoz "gondot", ha a P oszlopnak is lesz funkciója, azaz pl bekerül egy újabb név és ahhoz tartozó táblzatoszlopok (PQR).
Fire.
-
-
Aron76
csendes tag
-
válasz
Delila_1 #7549 üzenetére
Hali!
De igen "tönkre ment", de ne aggódj, egy olyan ingyenes rendszert (Returnil Home Free változat) használok, ami révén az egész OS klónja fut. Ezért minden változtatás nem a fizikai HDD-n lévő fájlokat érinti, egy laza újraindítás, és mintha nem történt volna semmii. Ez a progi elsősorban a kártevők elleni védelem miatt használatos, de a rendszervédelmet is támogatja ezáltal. Aztán még az ingyenes VMWare Playert is használom, amivel virtuális gépeket lehet létrehozni(pl W7 x64 alatt tudok XP-t, Vista-t vagy akár egy másik pl 32 bites W7-et is használni) és ezek "alatt" lehet "buherálni" büntetlenül...
Fire.
-
-
válasz
Delila_1 #7544 üzenetére
Hali!
Ha jól értem, akkor így
Szóval simán egérrel megfogod a jobb-alsó sarkánál, aztán akkorára méretezed, amekkorára szeretnéd. Teljesen úgy működik, mint egy windows ablak átméretezése...
Az, hogy az újranyitáskor is akkora maradjon, na az viszont jó kérdés, utánanézek....Fire.
-
válasz
Delila_1 #7541 üzenetére
Hali!
Hát amikor én is először használtam a 2007-et, akkor eleinte kellett keresgélnem, mi-hol van, de rövid időn belül megszoktam, azóta meg a 2003-assal "töketlenkedek", ha abban kérdez valaki. Ha megszokod az új felületet, akkor Te is ráérzel, hogy sokkal hatékonyabb, mint a 2003-asé, bár én megmondom őszintén, az összes excel(mert az első csak külön volt, nem office-ként) menürendszert a maga idejében szerettem. Igaz, a 2007-ben gyökeresen szakítottak, az addigi menüstruktúrával, de ez számomra ez hatékonyabbnak tűnik. Mondjuk ehhez az is kell, hogy az ember valóban dolgozzon az office-al, ne pedig pl 2 havonta készít valami kiírást a faliújságra, mert akkor minden feledhető..
Fire.
UI: Ez egy nagyon hasznos táblázat, amit megosztottál, thx!
-
válasz
Delila_1 #7539 üzenetére
Hali!
Gondolom, nem a tudása, hanem az ún. Ribbon("menürendszer") miatt...Van hozzá amúgy(igaz sajna fizetős) plugin, ami 2003-as menürendszert visszaállítja.
Ha van hotmail vagy windowslive fiókod, akkor le lehet tölteni 60 napos próbaváltozatot is a 2010-es Office Pro Plus-ból, magyar nyelven is...Ha esetleg érdekel, kipróbálnád, akkor írj, akár privátba is...Fire.
-
-
válasz
Delila_1 #7535 üzenetére
Hali!
Na, most "tértem magamhoz", de látom -mind azt sejtettem- kész a kód...
Bocsi, nem magam helyett akarlak "dolgoztatni", csak már nem volt akkor lelkierőm nekiállni...Látom a Target Row és Column tulajdonságával határoltad be a D3 : D8 cellákat. Ennek egy hátránya lehet(de csak lehet), ha a munkafüzetbe sorokat/oszlopokat szúrnak be vagy törölnek ki, hisz ilyenkor a kódon is újra módosítani kell.
Épp ezért célszerű lenne a D3 : D8 cellákat tartományként kezelni és egy ilyen megoldást alkalmazni(X_TARTOMÁNY-nak neveztem el, ha tartományon belül duplaclick akkor szűr, ha tartományon kívül bárhol duplaclick, akkor nincs szűrés)Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Not Intersect(Range("X_TARTOMÁNY"), Range(Target.Address)) Is Nothing Then
Range("A11").Select
Selection.AutoFilter Field:=5, Criteria1:=Cells(Target.Row, 1)
Selection.AutoFilter Field:=9, Criteria1:="="
Else
Selection.AutoFilter Field:=5
Selection.AutoFilter Field:=9
End If
End SubTermészetesen köszönöm az eddigi fáradozásodat, nem akarok "hálátlannak" tűnni, hogy így utólag még bele is "ugatok" a kódba, pusztán egy más megoldás...
Fire.
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1 #7519 üzenetére
Csak logikailag gondoltam végig: egy már megnyitott fájlt megnyitok, teszek vele valamit aztán menteném. Általában ilyenkor csak mentés másként lehet, mivel olvasására van megnyitva a fájl. Viszont nekem a makróban jó lenne tudni, hogy olvasásra van nyitva vagy sem, mivel a mentést akkor úgy írnám meg.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Delila_1 #7510 üzenetére
Ezt nem nagyon értem, az INDIREKT fv-el hogyan kellene összefűzni?
Naszóval, az ideális függvény olyan lenne, mint az INDEX, ahol a sor és oszlop számok helyett megadhatnám egy-egy cella tartalmát, hogy azokat a sorokat és oszlopokat nézze, amiben az előbb említett tartalom megtalálható.
=INDEX(Munkafüzet!$A$1:$P$97;sor;oszlop) --> sor; oszlop helyett mondjuk C4 és F4 cellák, amelyben a keresés feltételei vannak és automatikusan hozzárendelné az Excel a sor és oszlop számait...
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Delila_1 #7507 üzenetére
Az INDEX jó is lehetne, de nem érek célt vele, legalábbis a =(tömb; sor_száma; oszlop_száma) formula szerint nem, mert pont a sor és az oszlop sorszáma helyett kellene cellatartalmat megadni keresési feltételként. Valahogy egy egybeágyazott VKERES/FKERES fv.-el meg lehet ezt oldani?
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Delila_1 #7505 üzenetére
Köszi, olyasmi kellene, ahol elég a cellát megadni, mint pl. a VKERES/FKERES függvényeknél (pl. =FKERES(A2;Munkafüzet2!$A$2:$I$30;2;0)).
A keresés alapjául szolgáló argumentumok megvannak 2 munkafüzeten. Az első munkafüzetben kiválasztom az argumentumot tartalmazó cellákat és ráeresztem a keresőfüggvényt a második munkafüzeten található táblázatra, mely függvénynek vissza kellene térnie a metszéspontban talált adattal.A Te példáddal élve: argumentumként megadom a C5 és E2 cellákat, a függvény pedig kiírja a másik munkalapon a 17-et.
Nem tudom érthető-e, hogy mire gondolok?
-
-
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
Delila_1 #7463 üzenetére
Úgy látszik, hogy az előbb nagyon érthetetlenül fogalmaztam ...
És félő, hogy most sem tudom jobban leírni ..., ezért inkább linkelek egy újabb képet is.Van egy termék ami műa.-ból és alu-ból is előállítható, de bármelyikből is készül mindegyikhez szükség van pl. "Keret"-re, amiből 5m kell darabonként (5m/db).
Én azt szeretném megvalósítani, hogy akár műanyagból (C oszlop) akár aluból (E oszlop) készül a termék, és ennek megfelelően a "C"-be vagy az "E"-be írom be a darabszámot, a termékhez felhasznált "Keret" mennyisége a "H" oszlopba megjelenjen.
Jelen esetben az alu termék esetén a keret "0" mennyiséget jelez, holott 3db×5m/db=15 kellene lennie.
Persze abban sem vagyok biztos, hogy ezt egyáltalán meglehet-e csinálni .....Remélem, hogy most valamivel érthetőbben írtam ...
Amúgy az eladás előtti készlet most nem érdekes, mert a "H" oszlop végén az oszlopban található össz. mennyiséget kivonom belöle / =H25-SUM(H29:Hx) /
Azaz a H25-ben található a készlet. -
maci25
aktív tag
válasz
Delila_1 #7451 üzenetére
Szia !
Köszönöm szépen , hogy segítettél a táblázatban.
Még annyi kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne megoldani , például az E1E5 illetve az F1F5 tartományban(oszlopban)szereplő számok megjelenjenek az A1A5, illetve a B1B5 tartományban.( azaz E1=A1, E2=A2, F1=B1,F2=B2 stb, stb) De ami nagyon fontos lenne, az az, hogy a kitöltést a gép felülről kezdje.Ezzel azt akarom mondani, ha pl. az E1-ben nincs semmi, csak az E2-ben ,illetve az F1 is üres, csak az F2-től van , akkor a másik oszlopban az A1-től és a B1-től kezdje a beírást.( E2=A1,F2=B1) és így tovább.
Ez a kérdés nem a tegnapi táblázatra vonatkozik, hanem ez egy teljesen más kérdés.
Köszi.
Maci felesége -
Troy.
addikt
válasz
Delila_1 #7455 üzenetére
köszi! Ezt én is ismertem, de nem gondoltam volna, hogy ki tudom jelölni a 24xx darab oszlopot.
( Azt hittem mindig megtoldja egy abc betűvel. (A , AB, ABC, ..stb
))
Viszont ha ezt meg lehet oldani, kíváncsi vagyok az inverzére! Miként tudom előkaparni az elrejtett oszlopokat?
köszi -
maci25
aktív tag
-
sz.j
nagyúr
válasz
Delila_1 #7436 üzenetére
Ugye SUM-ot akartál írni ..., mert úgy már tökéletesen működik.
Nagyon köszönöm a segítségedet és elnézést, hogy "lesrácoztalak", de ugye a nick alapján ezt sose lehet tudni.
UI.
A B3-at tulajdonképp annak is lehetne nevezni, különösebb jelentősége nincs a megnevezésnek. Persze ez az "E" oszlopra nézve is igaz, mert az E5-E17 közötti rész az elfogyott (eladott, felhasznált,stb) mennyiséget tükrözi.. -
-
Integrator
aktív tag
válasz
Delila_1 #7385 üzenetére
Hmm, ez már jó lesz.
Akkor már csak annyit kell megodjak, hogy ez a képlet egyszerre kezelje aokat a helyzeteket, hogy mit csináljon a talált adatok száma 2, vagy 3 vagy 4 vagy 5.
Mert így sajnos lekorlátoz 2 cellára, ill. a maradék esetben mindent bemásol space nélkül.Ügyeskedem, meglátjuk mi lesz.
-
Integrator
aktív tag
válasz
Delila_1 #7382 üzenetére
text to colums-szal választottam szét, így lett egy irányítószámom, egy városom, majd a cím, ami 2-től 5 celláig terjedően szedte szét, utcanévtől függetlenül.
Pl. Farkas tanya <-- két cella
Pl. Petőfi S. u. 62. I/3. <-- öt cellaHa erre ráeresztem a "=CONCATENATE(C1;" ";D1;" ";E1;" ";F1;" ";G1)" függvényt, akkor megkapom a címet, de azoknál a soroknál, ahol csak két cellányi adat volt (Pl. Farkas tanya), kaptam a végére még 3 space-t.
(Ez azért, mert mivel használható formába kell egyesítenem egy új táblázatba, azért mikor átmásolom, a cella már nem a "=CONCATENATE(C1;" ";D1;" ";E1;" ";F1;" ";G1)" függvényt tartalmazza, hanem az összesített adatot.És mivel több, mint 2000 sorról van szó, nem akarnám egyenként összeillesztgetni, hogy ne maradjon space a végén, ezzel az erővel manuálisan is széjjel tudnám szedni soronként a 2000+ címet.
Tehát a kérdésem áll: A végén lévő space-eket hogyan lehetne eltűntetni?
Ill. arra van-e megoldás, hogy minden cella végére rakjon egy "."-ot? Házszám után sok esetben nincs ".", és ha már egységesítem, legyen szép, egységes.
Szerk.: Nem szétválasztáskor, hanem mint itt írtam le, összeillesztéskor lesz space.
-
Integrator
aktív tag
válasz
Delila_1 #7378 üzenetére
Bevallom Neked nem igazán értem mit írtál.
Leírnád et úgy, hogy egy egyszerű ember is megértse?
A végét értem, összeilleszteni már tudom a CONCATENATE függvénnyel.De mint említettem angol gépem van, így ehhez mérten kéne segítség, hogy mit keressek.
Szerk.: Közben megoldottam. Köszi a helpet
-
-
-
-
-
ALbeeeee
csendes tag
válasz
Delila_1 #7288 üzenetére
Hello,
Gyakorolgattam, módosítottam a kódokat, hogy jobban megértsem miről is van szó...
Elküldtem a végeredményt e-mailben, hogy megmutassam ma meddig jutottam vele... így te is jobban látod mit - miért kérdeztem
Próbáld ki, a gombokat .. stb. Az opció választás (F11) egyelőre még manuálisan megy, nem működik legördülő menüvel!
Köszi! Van mit tanulni tőletek...
-
ALbeeeee
csendes tag
válasz
Delila_1 #7286 üzenetére
Szia,
pont most sikerült így megoldanom:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Sheets("Munka1").Range("F11") = 1 Then
Munka1.TextBox1.Visible = True
Else
Munka1.TextBox1.Visible = False
End IfIf Sheets("Munka1").Range("F11") = 1 Then
Munka1.DrawingObjects("Lekerekített téglalap 10").Visible = False
Else
Munka1.DrawingObjects("Lekerekített téglalap 10").Visible = True
End IfEnd Sub
Amit írtál azt is próbáltam, de valamiért nem csinálta meg...de még próbálkozom azzal a verzióval is!
Lenyíló: Fejlesztőeszközök > Beszúrás > Beviteli lista (űrlap vezérlőelem)
Ismerem az adatérvényesítést is, csak ott az nem tetszik a listánál, hogy egyszer rá kell kattintani és csak utána látható a lista(fül).
-
válasz
Delila_1 #7277 üzenetére
Hali!
Pedig már kérdeztem is korábban, de sebaj, ez egy ilyen nap...
Na "leegyszerűsítettem" a kódot valamelyest...Remélem ALbeeeee-nek is sikerül létrehozni a Form-ot...Private Sub CommandButton1_Click()
myCol = "D"
Sheets("Munka2").Activate
Cells(Sheets("Munka2").Rows.Count, myCol).End(xlUp).Offset(1, 0).Select
If TextBox1.Text <> "" Then
j = WorksheetFunction.CountIf(Range(myCol & "1:" & myCol & ActiveCell.Row), TextBox1.Text)
If j = 0 Then
ActiveCell = TextBox1.Text
Else
MsgBox ("A TextBox1 tartalma már szerepel a " & myCol & " oszlopban")
End If
Else
MsgBox ("A TextBox1 üres!")
End If
With TextBox1
.Text = ""
.SetFocus
End With
'Sheets("Munka1").Activate
End Sub
Private Sub UserForm_Activate()
If Sheets("Munka1").Range("F11") = 2 Then
TextBox1.Visible = True
Else
TextBox1.Visible = False
End If
End SubFire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest