-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7900 üzenetére
köszi a választ, közben már rájöttünk.
Share-elve volt a cucc, azért nem ment. -
hi,
van egy excel tábla, amiben van pár egyesített cella is. Kéne egyesítenem pár cellát, de ha kijelölöm a cellákat, akkor az egyesítés gomb szürke marad. Nem tudom használni. A munkatársaimnak rámlik vmi beállítás, de nekik sem ugrik be.
vki?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7819 üzenetére
és ezt hol találom office 2003 alatt?
meg ez a megoldás nem olyan szimpatikus. nem lehetne mégis kikapcsolni vhol az automata kovertálást? -
excelben ki tudom kapcsoni valahol, h automatikusan ne írja át dátummá a számokat a cellában?
van egy oszlop számokkal "," a tizedesjel, de át akarom írni mindet "."-ra, de amikor replace all-al átírja egy csomó dátummá válik, holott a cella formázásnál number van megadva. próáltam text-et is adni neki már, de akkor is átírja. -
-
hi,
van egy excel táblám 1 oszlopban egy jó csomó szám text formátumban.
arra lenne szükségem, hogy ezeket összefűzzem egyetlen text stringgé. a concatenate-tel próbáltam, de nem lehet neki kijelölni a cellákat, csak eyesével engedi. ha kijelölök több cellát (pl A1:A134) akkor csak a függvényt magát kaopm vissza a cellában.ötlet?
-
-
hi,
van egy hosszú számsorom egy cellában. (543678912543679236342654652378...ilyesmi)
Ezt szeretném szétbontani úgy, hogy az egymás után lévő 4-4-4 számot kapjam meg (tehát: 5436, 7891, 2543...)lehetőleg egymás alatt.
Az már megvan h a MID fgv-nyel tudok mozgó ablakot csinálni a kereséshez. Úgy gondoltam, h a hosszú számsort sokszor egymás alá bemásolom (A1-A223-ig). B1-re írok egy fgv-t =MID(A1;1;4). Na ezt a fgv-t szeretném úgy, h ha lehúzom B223-ig, akkor ne csak az A1 nőljön 1-esével, hanem a középső 1-es argumentum is nőljön, de az 4-esével (az se baj ha egyesével nő, max kitörlöm a fölös sorokat).(vmi rémlik még régről, h vannak ilyen karakterek, amiket ha elé írunk akkor lehet vele fixálni az argumentumot, talán a dollár jel, gondolom akkor ennek az ellenkezőjét is lehet)
vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest