Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Miért van az hogy a szűrő bekapcsolásánál figyelmen kívül hagy egy sort?
Egész konkrétan az utolsó sort nem veszi bele a szűrésbe. Ilyet még nem láttam.
Próbáltam ki és bekapcsolni a szűrőt, Kijelöltem az egész adathalmazt hátha, de semmi.
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Excel beállításait ki lehet valahogy menteni?
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Full egyszerű kérdés de nem értem miért nem működik:
A1-es cella értéke mondjuk 1,35
Ha függvénynél a logikai vizsgálatnál beírom hogy 0,9<=A1<=1,4 (tehát ebben a tartományban nézze,) akkor miért ad ki fals adatot? -
Troy.
addikt
Sziasztok,
Mint makrózáshoz hozzá nem értő, felmerült bennem egy-két kérdés vele kapcsolatban.
1. Egy makró office verziótól függetlenül képes lefutni bármelyik verzión (Itt most a Microsoft 365 és Office 2019-re gondolok elsősorban)?
2. Lehet, hogy buta kérdés, de miképp tudom azt megcsinálni, hogy minden xlsx fájlban jelen legyen a makró (ezáltal a leggyorsabban futtatni)?
Röviden, hogy mire is használnék makrót: Adott egy program, amiből xlsx formátumban nyerek ki adatokat. Ezeket az adatokat makróval formáznám meg, hogy ne kelljen manuálisan minden egyes alkalommal, kézzel formázni. Lényegében ez meg is volna, bár tény, hogy nem kód írásával, hanem leginkább makró rögzítéssel készült.
Tehát leginkább azt szeretném, hogy ha van egy ilyen xlsx-em, akkor csak lefuttatom a makrót és mentem.
3. Amit még egyelőre nem oldottam meg, hogy ugyanabba az adott mappába mentse vissza a makrót, ahol az eredeti fájl van.üdv.
-
Troy.
addikt
Köszönöm a választ!
Csodát nem várok, nem professzionális szintre kellene eljutni, csak hogy alkalmazni tudjam a munkám során (egyszerűsíteni dolgokat). Volna egy konkrét megoldandó feladat (különben nem túl összetett, leginkább formázások, cella tartalmához pluszban hozzáfőzni azonosítót stb.), amihez nem hiszem, hogy elég a makró rögzítő. Lényegében ezért szeretnék kicsit jobban elmélyülni benne.
A linken sajnos már nem érhető el a könyv: [link]
Megköszönném, ha valaki megosztaná a szerző által feltöltött verziót. Üdv.
-
Troy.
addikt
Egy ilyen makró kurzus megérheti? [link]
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Egy cellában található számokat miként lehet szummázni?Tehát:
A1 cella értéke: 100, 200, 300
A2 cella értéke: 100
A3 cellában pedig szummázva: 700Valahogy megoldható?
üdv.
-
Troy.
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
köszi! Ezt én is ismertem, de nem gondoltam volna, hogy ki tudom jelölni a 24xx darab oszlopot.
( Azt hittem mindig megtoldja egy abc betűvel. (A , AB, ABC, ..stb
))
Viszont ha ezt meg lehet oldani, kíváncsi vagyok az inverzére! Miként tudom előkaparni az elrejtett oszlopokat?
köszi -
Troy.
addikt
Hello!
Miként tudom azt megcsinálni, hogy tegyük fel, A-tól G oszlopig szeretném csak látni a dolgokat. Szóval utána ne legyenek oszlopok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
))
Fferi50