- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
perfag
aktív tag
Értem, ez egy extrém táblázat. Azt nem írod, hogy az adatokat Te magad viszed be, vagy más. Mert nem ugyanaz.
Megpróbáltam mi történik a cellák zárolásakor, de a D1:F1 bekavar. Nem ismerem a tábla korlátait, de én a D1:F1-et is zárolnám, valahol mélyen A15:C15 alatt vinném be az adatokat, amiket a D1:F1 egy egyenlőséggel átvenne. A beviteli cellákat meg kizárnám a nyomtatási területből, oszt annyi. -
Delila_1
veterán
Egy megoldás, aminél kicsit figyelni kell:
A beállításoknál jobbra állítod az enter utáni továbblépést (ez az alapbeállítás).
Kijelölöd az A1:C15 tartományt, és folyamatosan írod az értékeket, mindegyik után enterrel. A kijelölt tartományon belül A1; B1; C1; A2; B2; C2; ... A15; B15; C15 sorrendben töltődnek fel a cellák. Ezután a D1:F15 tartományt jelölöd ki, és folytatod a feltöltést.Figyelni azért kell, mert ha nem változtatod a kijelölést, a C15 után újra az A1 lesz aktuális, és felülírod az előzően bevitt adatot.
-
lappy
őstag
Szia!
Igazából nem értem hogy a tábla méretek után milyen méret van még?
Mert ha az egy darabszám ami pl ahoz kell hogy egy teljes dobozt összeállítsak akkor egyértelműen az kell szorozni majd a kért darabszámmal:
pl:
10*15*2 és kell 10 barab akkor 10*15*20 kell legyen? vagy az is csak egy méret (mélység?)
A megoldás nagyon egyszerű amúgy az előbb felvetett kérdés nélkül is!
MIvel 60 db féle doboz van így nem megoldható csak HA fg.-el
Én macróval oldanám meg!
Ami elrejti azokat az adatokat amelyik dobozból nem kell. -
perfag
aktív tag
Mondjuk én még így sem értem ...
Én így értelmezem: Munka2 E oszlopában határozod meg a db. számot, ennek hatására az A és B oszlopból 3 adat átmásolódik, a C oszlopban lévő 3 adatot meg kell szorozni a darabszámmal és úgy átvinni?
Ennyi lenne a feladat? De ezt hogy szeretnéd megoldani?
Szerintem a darabszámot és a doboz méretet a Munka1-en kellene megadni valahol jobbról, minden harmadik sorban, amitől jól kitöltődnének az A:D oszlopok... jobban kellene definiálnod a célt és a módot. -
lappy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest