- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
perfag
aktív tag
Értem, ez egy extrém táblázat. Azt nem írod, hogy az adatokat Te magad viszed be, vagy más. Mert nem ugyanaz.
Megpróbáltam mi történik a cellák zárolásakor, de a D1:F1 bekavar. Nem ismerem a tábla korlátait, de én a D1:F1-et is zárolnám, valahol mélyen A15:C15 alatt vinném be az adatokat, amiket a D1:F1 egy egyenlőséggel átvenne. A beviteli cellákat meg kizárnám a nyomtatási területből, oszt annyi. -
Delila_1
veterán
Egy megoldás, aminél kicsit figyelni kell:
A beállításoknál jobbra állítod az enter utáni továbblépést (ez az alapbeállítás).
Kijelölöd az A1:C15 tartományt, és folyamatosan írod az értékeket, mindegyik után enterrel. A kijelölt tartományon belül A1; B1; C1; A2; B2; C2; ... A15; B15; C15 sorrendben töltődnek fel a cellák. Ezután a D1:F15 tartományt jelölöd ki, és folytatod a feltöltést.Figyelni azért kell, mert ha nem változtatod a kijelölést, a C15 után újra az A1 lesz aktuális, és felülírod az előzően bevitt adatot.
-
lappy
őstag
Szia!
Igazából nem értem hogy a tábla méretek után milyen méret van még?
Mert ha az egy darabszám ami pl ahoz kell hogy egy teljes dobozt összeállítsak akkor egyértelműen az kell szorozni majd a kért darabszámmal:
pl:
10*15*2 és kell 10 barab akkor 10*15*20 kell legyen? vagy az is csak egy méret (mélység?)
A megoldás nagyon egyszerű amúgy az előbb felvetett kérdés nélkül is!
MIvel 60 db féle doboz van így nem megoldható csak HA fg.-el
Én macróval oldanám meg!
Ami elrejti azokat az adatokat amelyik dobozból nem kell. -
perfag
aktív tag
Mondjuk én még így sem értem ...
Én így értelmezem: Munka2 E oszlopában határozod meg a db. számot, ennek hatására az A és B oszlopból 3 adat átmásolódik, a C oszlopban lévő 3 adatot meg kell szorozni a darabszámmal és úgy átvinni?
Ennyi lenne a feladat? De ezt hogy szeretnéd megoldani?
Szerintem a darabszámot és a doboz méretet a Munka1-en kellene megadni valahol jobbról, minden harmadik sorban, amitől jól kitöltődnének az A:D oszlopok... jobban kellene definiálnod a célt és a módot. -
lappy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest