- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
A Selection.Address string formában megadja a kijelölt területet, pl. "$A$:$C$50"
Működik ez akkor is ha a kijelölt terület egy istentudjaholvan gépen futó excel97-ben van amit Remote Desktop-pal érek el?
Ezt felhasználhatod a nyomtatási terület megadásához, ha a hibakeresésen átment.
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = Selection.AddressÉn nem akarok nyomtatni, én csak be akarom illeszteni a vágólap tartalmát amit a távoli gépen jelöltem ki Ctrl+C-vel. (Meg persze levizsgálni a beillesztés előtt, hogy nem akar-e a júzer 20000 celát beilleszteni 100 helyett)
Bár ez nem illik a makródra, mert valószínűleg több oszlopnyi adatod függ egybe.
Pont ez a lényeg, hogy ha a beillesztendő tartomány több mint 1 oszlop széles az 100% hogy hiba
Ha az B4 alatt lévő adatok kellenek a nyomtatáshoz,
Ma itt ültem a gép előtt egész nap és lappy-n kívül ma senki nem akart nyomtatni többek közt én sem.

Köszi hogy bajlódsz a problémámmal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50