- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Függvénnyel kapcsolatban kérnék segítséget!
Nem én csináltam a táblázatot, csak nekem kellene kijavítani, hogy működjön rendesen. Röviden: 1 mező tárolja az aktuális dátumot, ez a B2.
Az A oszlopban találhatók napokra lebontva a dátumok, az E oszlopban a napi értékek %-ban. Eddig nincs is vele baj, viszont van egy F oszlopunk is, amelyben csak az aktuális dátumot tartalmazó sorban kell értéknek lennie (átmásolni az E-ben lévő értéket), az összes többi cellájának 0 kellene hogy legyen az értéke, és ezt nem hajlandó megcsinálni a HA függvény, kérdés hogy miért?=HA(SZÖVEG($B$2;"TT.MMMM JJJJ")=SZÖVEG($A14;"TT.MMMM JJJJ");E14;0)
ez most épp a 14. sor, de értelemszerűen az A és E mezők számai változnak.Ötletek?
Se 2003 se 2007 alatt nem akar működni, és állítólag ott ahonnan kaptuk (ott 2003 van) működik, de csak állítólag... szóval fene tudja..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Se 2003 se 2007 alatt nem akar működni, és állítólag ott ahonnan kaptuk (ott 2003 van) működik, de csak állítólag... szóval fene tudja..
Fferi50