Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
Elnézést, valószínűleg én fogalmaztam rosszul.
Úgy kellene értelmezni, hogy a Ember 1-2-3-stb egy csoportot jelent és akiknél A, vagy B megjelölés van, ők a csoport tagjai.
És az időpont beosztásokat (Nap + Időpont) úgy kellene megadni, hogy ne legyen ütközés abból a szempontból, hogy egy embernek egy időpontban több helyen kellene lennie.
Erre gondoltam valami olyan képletezést, hogy ha olyan időpontot írok be, ami ütközést jelent, akkor azt valahogy jelezze, hogy az az időpont nem lesz jó.
Tehát a mellékelt példában a második sor már nem lesz jó, mert Ember 2-nek egyszerre két helyen kellene lennie Hétfő 09:00 - 10:00 között.
Remélem így érthetőbb a problémám.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50