Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szégyellem feltenni a kérdést de teljesen leblokkoltam (kb mikor a belépési jelszavad nem jut eszedbe)primitív kérdés:
adott "A" munkalap különböző adatokkal azt szeretném hogy az adott munkalap egy oszlopában lévő számokat (szériaszámok) vesse össze "B" munkalapban található sorszámokkal. "B" munkalapban csak egy oszlop van a sorszámokkal.tehát csak annyi kellene hogy "A" munkalapban a kérdéses pl.: K oszlop mellé berakok egy L oszlopot a megfelelő képlettel lehúzom és ha talál egyezést "B" munkalap számaival akkor kiírja a szériaszámot vagy "Igaz" tökmindegy, tehát L oszlopban ha szűrök ("hamis" kizárom) akkor K és L oszlopnak meg kellene egyezni a számoknak adott sorban
De mi a függvény ami ide kell? nem emlékszem és eddig semmi se működött (sorba rendeztem a számokat, kigyomláltam a hibás ákombákom adatokat) de tudom hogy a 1000 akárhány sorszámból nekem 164 et kellene megtalálnia, (keres/Fkeres stb nem működnek vagy csak én vagyok béna)
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50