Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szégyellem feltenni a kérdést de teljesen leblokkoltam (kb mikor a belépési jelszavad nem jut eszedbe)primitív kérdés:
adott "A" munkalap különböző adatokkal azt szeretném hogy az adott munkalap egy oszlopában lévő számokat (szériaszámok) vesse össze "B" munkalapban található sorszámokkal. "B" munkalapban csak egy oszlop van a sorszámokkal.tehát csak annyi kellene hogy "A" munkalapban a kérdéses pl.: K oszlop mellé berakok egy L oszlopot a megfelelő képlettel lehúzom és ha talál egyezést "B" munkalap számaival akkor kiírja a szériaszámot vagy "Igaz" tökmindegy, tehát L oszlopban ha szűrök ("hamis" kizárom) akkor K és L oszlopnak meg kellene egyezni a számoknak adott sorban
De mi a függvény ami ide kell? nem emlékszem és eddig semmi se működött (sorba rendeztem a számokat, kigyomláltam a hibás ákombákom adatokat) de tudom hogy a 1000 akárhány sorszámból nekem 164 et kellene megtalálnia, (keres/Fkeres stb nem működnek vagy csak én vagyok béna)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fferi50