Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BEndre34

tag

Sziasztok!

Abban kérem a segítségeteket, hogy adott egy Excel, aminek az első munkalapján (Munka1) az "A" oszlopban szerepel rengeteg ID (pl.: 27751), és mellettük a "B" oszlopban pedig a hozzá tartozó beszállítói hetek (pl.: 2021-28). A cél az lenne, hogy a második munkalapra (Munka2) az ID-k mellé az első munkalapból megjelenítse azokat a heteket, amiknél az ID megtalálható. (leírva én se nagyon értem, így íme egy kép)
    Munka1:

Munka2 (amit eddig "elértem") :(

A képlet, amivel próbálkozok: {=HAHIBA(INDEX(Munka1!$D$2:$D$3376;KICSI(HA(A$1=Munka1!$B$2:$B$3376;SOR(Munka1!$B$2:$B$3376)-SOR(Munka1!$B$2)+1);SOR(1:1)));"")}

Sajnos ezzel csak a keresett ID mögé, oszlopba rendezve tudom kiírni az eredményt (lásd feljebb a "Munka2"), viszont nekem sorban, egymás után lenne rá szükségem. Így:

Próbáltam rá megoldást találni, de mivel közel 1000 ID adatira lenne szükség, az oszlopból sorba rendezés egyesével nem megoldás és beletört már mindenem is. Kérem, ha valaki tud, segítsen, hogy lehetne legegyszerűbben (lehetőleg makró nélkül, mert hisztizik miatta a szerver) megoldani ezt.

Előre is köszönöm! :R
    Endre

Új hozzászólás Aktív témák