Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudom, hogy nem feltétlenül Microsoft Excel, viszont úgy vettem észre, hogy az ott szerzett tapasztalataim eddig mind működtek itt is: Google Excel, vagyis Google táblázatok.
A munkám során gyakran használom, mert mikor felhalmozódik egy csomó meló, valahogy össze kell állítani a fontossági sorrendet.Eddig mindig úgy csináltam, hogy egy sor = egy megbízás és annak minden adata. Ezután színkódokat alkalmaztam, pl narancs sor = 2021 1. héten elvégzett munkák, lila sor = 2021 2. héten elvégzett munkák és így tovább. Kék szín az éppen aktuálisan folyamatban lévő.
Csakhogy a sorok sorrendjét szeretném rendezni, mert össze- vissza van. Szeretném, ha az azonos színek egymás után jöjjenek. Eddig úgy próbáltam, hogy hozzáadogattam sorokat és bemásoltam az elkészült feladat sorát. Viszont ez időigényes.
Van valami mód arra, hogy egyszerűen megfogjak egy sort az összes tulajdonságával együtt és áthelyezzem feljebb, miközben a többit automatikusan lejjebb teszi egyel?Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fferi50