Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudom, hogy nem feltétlenül Microsoft Excel, viszont úgy vettem észre, hogy az ott szerzett tapasztalataim eddig mind működtek itt is: Google Excel, vagyis Google táblázatok.
A munkám során gyakran használom, mert mikor felhalmozódik egy csomó meló, valahogy össze kell állítani a fontossági sorrendet.Eddig mindig úgy csináltam, hogy egy sor = egy megbízás és annak minden adata. Ezután színkódokat alkalmaztam, pl narancs sor = 2021 1. héten elvégzett munkák, lila sor = 2021 2. héten elvégzett munkák és így tovább. Kék szín az éppen aktuálisan folyamatban lévő.
Csakhogy a sorok sorrendjét szeretném rendezni, mert össze- vissza van. Szeretném, ha az azonos színek egymás után jöjjenek. Eddig úgy próbáltam, hogy hozzáadogattam sorokat és bemásoltam az elkészült feladat sorát. Viszont ez időigényes.
Van valami mód arra, hogy egyszerűen megfogjak egy sort az összes tulajdonságával együtt és áthelyezzem feljebb, miközben a többit automatikusan lejjebb teszi egyel?Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50