- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
Set Tartomany = ActiveSheet.UsedRange
egyébként ez nem jó
rögtön körkörös hivtkozáshibát dobamúgy a másik is ha pl. az első 8 sort figyelem és azon belül van a függvény cellája
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #4292 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha az értékekkel ellátott cellák mondjuk az A1:AA500 tartományban vannak, és az összeszámolandó színes cellák ezen kívül esnek (tehát tartalmilag üresek), akkor azokat nem számolja meg.
Lúzer
Ez a fenti hiányosság akkor is igaz, ha a range("a65536".... stb-vel keresed ki a tartomány széleit. Vagyis jobb megadni a tartományt. -
lúzer
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #4292 üzenetére
Köszi!
konkrét problémám nincs, csak erőlködöm
arra van valami megoldás hogy egy függvény amit írsz, dinamikus legyen?
mint pl. a SZUM, ha átírod a figyelt cellákat akkor módosul -
Hali!
Na most azért visszaolvastam. Tehát, az lenne a feladat, hogy egy tartományban összeszámold az adott színű cellákat és ezt minél gyorsabban kellene megoldani?
Ha igen, akkor érdemes lenne esetleg hagyományos ciklussal(CELLS(I,J)) próbálkozni, nem pedig IN tartománnyal, lehet hogy előbbi még gyorsabb lenne.(ki kell próbálni)
A kérdésedre pedig:
Set Tartomany = ActiveSheet.UsedRangeFire.
UI: Elnézést, ha félreértettem. Ha igen, akkor írd le Nekem, hogy mi is lenne a próblémó, amit meg kell oldani, szívesen segítek.(ha tudok)
-
lúzer
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #4290 üzenetére
Üdv!
és ide hogy kell betenni, mi a szintaktika?
Set Tartomany = Range("A1:BB5000")
-
válasz
Delila_1 #4287 üzenetére
Hali!
Nem olvastam vissza, de ez az "értékes tartomány" alatt, arra gondolsz, hogy pl van A1-be valami, meg C10-be valami, és ezt a tartományt kellene kijelölni?
Csak nem Neked kell megkeresni az első meg az utolsó használt cellát? Ha erre gondolsz akkor egyszerűen így: UsedRange.Select
Fire.
UI: Bocsi, ha félreértettem, ja és a bizalmat meg köszönöm!
-
Delila_1
veterán
Így:
Function CountCCC(Mintacella As Range)
Dim rngCell As Range
Dim Tartomany As Range
sor = Range("A65536").End(xlUp).Row
Set Tartomany = Range(Cells(1, 1), Cells(sor, 1))
nColor = Mintacella.Interior.Color
nResult = 0
For Each rngCell In Tartomany
If rngCell.Interior.Color = nColor Then
nResult = nResult + 1
End If
Next rngCell
CountCCC = nResult
End Function -
Delila_1
veterán
Function CountCCC(Mintacella As Range)
Dim rngCell As Range
Dim Tartomany As Range
Set Tartomany = Range("A1:BB5000")
nColor = Mintacella.Interior.Color
nResult = 0
For Each rngCell In Tartomany
If rngCell.Interior.Color = nColor Then
nResult = nResult + 1
End If
Next rngCell
CountCCC = nResult
End FunctionPróbáld így, de már az A1: BB5000-nél is elidőzik. Egy normális tartományt adj neki közvetlenül a makróban. Biztosan van ennél egyszerűbb megoldás, de azt nem ismerem.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
FragMaster #4267 üzenetére
A csirkés feladatra:
Function HETES(Kikelési_dátum)
If VarType(Kikelési_dátum) = 0 Then 'Üres string
HETES = "Nincs adat": Exit Function
End If
If VarType(Kikelési_dátum) <> 7 Then 'Nem dátum tip. adat
HETES = "Dátumot kérek": Exit Function
End If
HETES = Round((Date - Kikelési_dátum) / 7) 'Kerekítve
End Function
Sub Start_HETES()
Kikelési_dátum = ActiveCell.Value
HETES Kikelési_dátum
ActiveCell.Offset(, 1).Value = HETES(Kikelési_dátum)
End SubA lényeg a Function, a zárójelek közé olyan nevet adj a változónak, ami utal a függvényben megadandó adatra.
-
frankie!
őstag
Sziasztok,
hogy lehetne megoldani az Excel 2003-ban, hogy a x-tengely skálája legyen logaritmikus egy diagramnál?
-
FragMaster
addikt
válasz
Delila_1 #4266 üzenetére
Megtörtént
Közben haladok, a csibés eddig kész van, már csak át kell erőszakolni függvénnyé és kell bele hibaellenőrzés
Sub HETES()
Dim hetek As Integer
Dim szüldátum As Date
Do
szüldátum = CDate(InputBox("Csirke kikelt?", "Csirkekor"))
Loop Until szüldátum < Date
hetek = (Date - szüldátum) / 7
MsgBox ("Csibekora: " & hetek & " hét")
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
FragMaster #4265 üzenetére
Szívesen. Szerintem a #4261-est csináld meg.
-
Delila_1
veterán
válasz
FragMaster #4257 üzenetére
A fix érték helyett a Start()-ban cellahivatkozást adj meg, akkor a hibára utaló szövegeket is előcsalhatod.
xnum=cells(1,1)
-
Delila_1
veterán
válasz
FragMaster #4257 üzenetére
A "parancsikonból" talán ezt jelenti:
Sub Start()
xnum = 5000
GÁZ xnum
MsgBox GÁZ(xnum)
End Sub -
FragMaster
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #4256 üzenetére
Áhh, nagyon köszönöm, közelebb jutottam ezzel is
Én sem tudom hova kötni, mert ennyi áll a feladatban
Közben nyúzom a többit, de ha valakinek még van ötlete elérhetőségeim publikusak -
válasz
FragMaster #4254 üzenetére
Hali!
Először is BÚÉK mindenkinek!
Nos megnéztem a feladatsort, nem olyan bonyolult mint amilyennek elsőre tűnik, ne aggódj.
Bár néhány esetben az ilyen sorokkal, hogy
"A függvényt hívja meg parancsmakróból is" nem igazán tudok mit kezdeni, mert nem tudom, hogy milyen eseményhez vagy objektumhoz stb kötödjön!!??
Megköszönném, hogy ha leírnád, hogy itt mire is kellene gondolni...Addig ezenkívül itt az első feladat, remélem minden érthető lesz benne.
Function GÁZ(xnum)
If Not IsEmpty(xnum) Then
If IsNumeric(xnum) And xnum > 0 Then
Select Case xnum
Case 1 To 3000
GÁZ = xnum * 100
Case 3001 To 4000
GÁZ = xnum * 120
Case 4001 To 5000
GÁZ = xnum * 140
Case Else
GÁZ = xnum * 150
End Select
Else: GÁZ = "Csak szám lehet!"
End If
Else: GÁZ = "Nem lehet üres!"
End If
End FunctionFire.
-
-
Gyúrma
tag
Cs all!
A segítsgeteket szeretném kérni, h hogy kell egy diagramm oszlopainak sorrendjét megfordítani
Előre is thx a helpet
-
Delila_1
veterán
Az előző leírásaidból számomra nem derült ki, hogy a háttereket akarod kifesteni, és az sem, hogy a C: D oszlopok értékadására is dátum-beírással reagáljon a program. Azt gondoltam, ez a két oszlop csak a színezésre szolgál, mármint a progi szempontjából.
Ímé a legújabb változat, a legújabb óhajok szerint (az előzőek helyett).
Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Excel.Range)
sor = Target.Row: oszlop = Target.Column
If oszlop = 1 Then Exit Sub
If oszlop = 3 Or oszlop = 4 Then
Range(Cells(sor, 1), Cells(sor, 13)).Select
If Target.Value = "alma" Then Selection.Interior.ColorIndex = 3
If Target.Value = "körte" Then Selection.Interior.ColorIndex = 5
End If
Cells(sor, oszlop).Select
Cells(sor, 1).Select
Selection.Formula = "=TODAY()"
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues, Operation:=xlNone, _
SkipBlanks:=False, Transpose:=False
Application.CutCopyMode = False
End Sub -
Delila_1
veterán
Akkor ezt a makrót másold be:
If oszlop = 2 Or oszlop > 4 Then
Cells(Target.Row, 1).Select
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:= _
False, Transpose:=False
Exit Sub
End If
If oszlop = 3 Or oszlop = 4 Then
Range(Cells(sor, 1), Cells(sor, 13)).Select
If Target.Value = "alma" Then Selection.Font.ColorIndex = 3
If Target.Value = "körte" Then Selection.Font.ColorIndex = 5
End If
End SubNem tudom, le vannak-e írva a színkódok, viszont van egy kis makróm, ami kiírja az aktuális cella karakter- és háttér színét:
Sub Szín_lekérdezés()
If Selection.Font.ColorIndex = -4105 Then
MsgBox "A karakter színkódja: " & Selection.Font.ColorIndex & " (automatikus)"
Else
MsgBox "A karakter színkódja: " & Selection.Font.ColorIndex & " "
End If
If Selection.Interior.ColorIndex = -4142 Then
MsgBox "A cella hátterének színkódja: " & Selection.Interior.ColorIndex & " (átlátszó)"
Else
MsgBox "A cella hátterének színkódja: " & Selection.Interior.ColorIndex & " "
End If
End SubEzt nem a laphoz kell rendelni, hanem a VBA szerkesztőben az Insert/Module menüponttal új modult kell létrehozni, és erre az új lapra másolni.
-
Chili7
őstag
válasz
Delila_1 #4236 üzenetére
A dátum tök jól működik. Köszönöm.
A másik kérdésben ugyanarra a lapra kellene, de kipróbáltam egy új lapon, és én azt szeretném, hogy ha a C és D oszlopok (végtelen sor) valamelyikében megjelenik a körte vagy az alma, akkor a sor cellái töltse ki színnel A-tól, mondjuk M-ig.
A szín kiválaszásához a színkódokat megtalálom valahol?
Köszi
-
Delila_1
veterán
Az első kérdésed megoldásához az alábbi makrót másold be a laphoz (lapfülön jobb klikk, a gyorsmenüből a "Kód megjelenítése" menüpontot választva a VBA szerkesztőjében jobb oldalon kapsz egy üres lapot, oda):
If Target.Column > 1 Then
Cells(Target.Row, 1).Select
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:= _
False, Transpose:=False
End If
End SubA második kérdéshez nem írtad, hogy ugyanazon a lapon akarod-e alkalmazni, ahol az előbbit. Én másik laphoz írtam hozzá makrót, amit ugyanúgy másolj be a másik lap kódlapjához, mint az előzőt. A makró az F oszlop változását figyeli (IFoszlop=6), és két értékre színezi az egész aktuális sort (target.value="alma" –> piros karakter, target.value="körte" –> kék karakter). Az oszlopba érdemes a két választható választ előre megadni az Adatok/Érvényesítés/Beállítások fül/Lista, a Forráshoz alma; körte.
If oszlop = 6 And Target.Value = "alma" Then
Rows(Target.Row & ":" & Target.Row).Select
Selection.Font.ColorIndex = 3
End If
If oszlop = 6 And Target.Value = "körte" Then
Rows(Target.Row & ":" & Target.Row).Select
Selection.Font.ColorIndex = 5
End If
End Sub -
Chili7
őstag
Sziasztok!
Van-e olyan képlet vagy más megoldás, hogyha egy sor valamelyik cellájába érték kerül, akkor a sor első cellájába bekerüljön az aznapi dátum?
És van-e olyan, hogy ha egy sor bizonyos cellájába egy előre meghatározott szó kerül (két változóval), akkor az adott sort (vagy egy részét) kitöltse xy színnel?Köszi
-
Delila_1
veterán
A #4231-ben azt írtam, hogy a részösszeg függvényt a tartomány alá kell írni. Ez nem igaz, bárhova be lehet tenni, úgyis a megadott tartomány határozza meg, melyik adatokkal számoljon.
Lúzer! Nem figyelsz, te szoktál helyretenni, ha hülyeséget írok!
-
Delila_1
veterán
Arra való a részösszeg függvény.
Az összegzendő oszlop alá=részösszeg(9;tartomány)
ahol a 9 egy függvényszám, ami jelzi a függvénynek, hogy a tartomány adatait összegezni kell. A súgó megmondja a többi függvényszám értelmét.
Ez a függvény mindig az aktuális szűrésben látható cellák összegét adja, függetlenül attól, hogy ezt, vagy másik oszlopot szűrtél-e meg. -
bagyulajuve
addikt
válasz
Fehér Mancs #4218 üzenetére
köszi kipróbálom
-
lúzer
veterán
Hali!
valami "szuperszumma" kéne, ami egy munkalapon bizonyos cellák értékét összeadja egy bizonyos cellába, ez lehetne az aktív cella vagy egy adott.
Pl. bizonyos egyedi színe van a celláknak és csak azokat adja összevan ilyen makró stb?
-
Fehér Mancs
tag
[IMG:c:%5Cuntitled.JPG][/IMG]
-
Fehér Mancs
tag
válasz
bagyulajuve #4217 üzenetére
Ezt a formázást csak makróval lehet megoldani. Először 3 oszlopba fel kell vinni az adatokat, majd készíteni rá egy egyszerű oszlopos diagrammot, és utána a lenti makró megformázza azt.
Sub Macro8()
' 2. adatsor
With ActiveChart.SeriesCollection(2)
.ChartType = xlLineMarkers
.AxisGroup = 2
.MarkerForegroundColorIndex = 3
.MarkerStyle = xlDash
.MarkerSize = 10
.Border.LineStyle = xlNone
End With
' 3. adatsor
With ActiveChart.SeriesCollection(3)
.ChartType = xlLineMarkers
.AxisGroup = 2
.MarkerForegroundColorIndex = 3
.MarkerStyle = xlDash
.MarkerSize = 10
.Border.LineStyle = xlNone
End With
' Dropdown lines
With ActiveChart.ChartGroups(2)
.HasDropLines = False
.HasHiLoLines = True
.HasUpDownBars = False
End With
' Minimum és maximum tengelyértékek megadása
If ActiveChart.Axes(xlValue).MinimumScale < ActiveChart.Axes(xlValue, xlSecondary).MinimumScale Then
ActiveChart.Axes(xlValue, xlSecondary).MinimumScale = ActiveChart.Axes(xlValue).MinimumScale
Else
ActiveChart.Axes(xlValue).MinimumScale = ActiveChart.Axes(xlValue, xlSecondary).MinimumScale
End If
If ActiveChart.Axes(xlValue).MaximumScale > ActiveChart.Axes(xlValue, xlSecondary).MaximumScale Then
ActiveChart.Axes(xlValue, xlSecondary).MaximumScale = ActiveChart.Axes(xlValue).MaximumScale
Else
ActiveChart.Axes(xlValue).MaximumScale = ActiveChart.Axes(xlValue, xlSecondary).MaximumScale
End If
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
bagyulajuve #4215 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
Sziasztok!
lehet volt róla szó, de én nem találtam.
szóval a problémám a következő: szeretnék grafikont készíteni (ez még megy is), de az ábrára nem tudok szórást varázsolni, ezt hogyan kell?segítségeteket előre is köszönöm!
üdv -
rTyler
csendes tag
lenne egy osszetett kerdesem.
adott 1. excel tabla szemelyekkel - neha valtozik (korubelul 30 kulonbozo lista osszesen)
titulus, vezeteknev, keresztnev, mailcimegy 2. excel tabla - naponta mas, korlevelenkent valtozik
vezeteknev, keresztnevegy 3. excel tabla - havonta mas
vezeteknev, keresztnevegy 4. excel tabla weblinkekkel - naponta mas, korlevelenkent valtozik
kor e-maileket kell kuldenem napi tobbszor a kovetkezo modon:
a cimzettek az 1. tablabol kerulnek ki
viszont nem szabad elkuldeni a levelet a 2. es 3. listan levo embereknek.
a levelnek tartalmaznia kell a 4. tabla weblinkjeit is.
a leveleket nem szabad ketszer ugyanarra a cimre kikuldenia kerdesem a kovetkezo:
hogy tudom ezt a leheto legegyszerubben es leghatekonyabban veghezvinni ha a tablak folyamatosan valtoznak, de az e-mail majdnem mindig ugyanolyan formatumu?
tudok ehhez felallitani pl egy access tablat, ami "behivja" a megfelelo rekordokat es azt hasznalni a korlevelhez?
rengeteg idot sporolnek meg, ha nem kene minden egyes korlevelhez egybamasolgatni a neveket, cimeket, linkeket, stb majd kitorolgetni azokat akiknek nem kell elkuldeni...
van valakinek valami otlete?koszonom elore is
-
Delila_1
veterán
válasz
Fehér Mancs #4208 üzenetére
Igazad van. Amiket próbaképp beírtam, azoknál jól működött. Nem gondoltam végig a dolgot.
-
Fehér Mancs
tag
válasz
Delila_1 #4205 üzenetére
Egy apró hiba van a képletben, az, hogy szöveget hasonlítasz össze egymással, így pl.: "9" nagyobb "30"-nál, "1000" pedig kisebb nála. A feltételbe is bele kell tenni a számmá való átalakítást (eggyel való szorzást):
=HA(KÖZÉP(F1;SZÖVEG.KERES("/";F1)+1;20)*1>30;"";30-KÖZÉP(F1;SZÖVEG.KERES("/";F1)+1;20)*1)
B1-be (30 mínusz F1 számlálója):
=HA(BAL(F1;SZÖVEG.KERES("/";F1)-1)*1>30;"";30-BAL(F1;SZÖVEG.KERES("/";F1)-1)*1) -
Delila_1
veterán
válasz
mimi_bacsi #4206 üzenetére
Szívesen. Remélem, ez már jó lesz.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
mimi_bacsi #4204 üzenetére
A1-be (30 mínusz F1 nevezője):
=HA(KÖZÉP(F1;SZÖVEG.KERES("/";F1)+1;20)>"30";"";30-KÖZÉP(F1;SZÖVEG.KERES("/";F1)+1;20)*1)B1-be (30 mínusz F1 számlálója):
=HA(BAL(F1;SZÖVEG.KERES("/";F1)-1)>"30";"";30-BAL(F1;SZÖVEG.KERES("/";F1)-1)*1) -
mimi_bacsi
tag
válasz
Delila_1 #4203 üzenetére
Szia Delila_!
Nem kavarodtam bele, mert a két cella összegét ha összeadom, akkor már az előző állításom igaz, sajnos másként fogalmaztam, elnézést...
A lényeg, hoGy amennyiben a két cella (amit szeretnék két külön cellába íratni) összértéke eléri a 60-at (30/30) azt követően ne vegye már figyelembe a cellá(k)ban lévő számokat, amennyiben a cellában lévő számok valamelyike nem éri el a 30-at (884/2) akkor csak azt írja ki, amelyik nem érte el a 30-as számot és azt írja ki, mennyi kell még a 30-ig (a példám szerint 28-as számot írjon ki, de a 884 számmal már ne foglalkozzon)
HÁT IGEN, HA NEM ÍROM LE PONTOSAN, MIT SZERETNÉK, TI NEM TUDTOK ADDIG SEGÍTENI....EZÉRT ÉS A FÁRADOZÁSOTOKÉRT HÁLÁS KÖSZÖNETEM...
-
Delila_1
veterán
válasz
mimi_bacsi #4202 üzenetére
Szia Mimi_bácsi!
Te is rendesen belekavarodtál!
A #4199-es kérdésedben 60-ig kellett volna kiírni a különbséget, most meg 30-ig.
A két lenti képlet eredménye A1-ben: ha az F1-ben szereplő tört számlálójában vagy nevezőjében szereplő érték nagyobb 30-nál, akkor az A1-ben üres string (látszólag semmi) jelenik meg. Amennyiben mindkét érték kisebb 30-nál, akkor 60 mínusz a nevező szerepel itt.
A B1 cellában üres string lesz, ha az F1 bármelyik értéke nagyobb, mint 30. Ha mindegyik kisebb 30-nál, akkor 60 mínusz a számláló lesz az eredmény.
Ha a mostani kérdésed az igazi, mindkét képletben írd át a 60-at 30-ra.
A1-be:
=HA(VAGY(BAL($F$1;SZÖVEG.KERES("/";$F$1)-1)>"30";KÖZÉP($F$1;SZÖVEG.KERES("/";$F$1)+1;20)>"30");"";60-KÖZÉP($F$1;SZÖVEG.KERES("/";$F$1)+1;20)*1)B1-be:
=HA(VAGY(BAL($F$1;SZÖVEG.KERES("/";$F$1)-1)>"30";KÖZÉP($F$1;SZÖVEG.KERES("/";$F$1)+1;20)>"30");"";60-BAL($F$1;SZÖVEG.KERES("/";$F$1)-1)*1) -
mimi_bacsi
tag
válasz
Delila_1 #4201 üzenetére
Szia Delila_1, Fire!
A páros, a dőlt vonallal ketté kellene választani az egy cellába került számokat. Vannak olyan számok, amelyek kevesebbek (12/14) és vannak olyan számok, amelyek teljesen vagy részben nagyobbak (882/2) a szétbontandó 30/30-as számoknál! Abban az esetben, ha nagyobb az egyik szám, mint 30, akkor ha lehet ne írjon semmit, ha kevesebb, akkor annyi legyen a cellában, amennyivel elérjük a 30-at! (pl: 27, akkor 3)
-
Delila_1
veterán
válasz
mimi_bacsi #4199 üzenetére
Láttam a kérdést, de nem tudtam kihámozni, melyik esetben miből kell levonni a két szám összegét. A 32/31-nél mindkét szám nagyobb 30-nál, a 822/2 esetében csak a 822.
Szóval pontosítsd a kérdést.Igaza van Fire-nek, a képleteket Ctrl+c, és Ctrl+v segítségével vidd be az Excelbe. A kézi beírásnál lemaradhatott a képletek végéről a dupla idézőjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OLCSÓ MONITOROK
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged