Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Na most azért visszaolvastam. Tehát, az lenne a feladat, hogy egy tartományban összeszámold az adott színű cellákat és ezt minél gyorsabban kellene megoldani?
Ha igen, akkor érdemes lenne esetleg hagyományos ciklussal(CELLS(I,J)) próbálkozni, nem pedig IN tartománnyal, lehet hogy előbbi még gyorsabb lenne.(ki kell próbálni)
A kérdésedre pedig:
Set Tartomany = ActiveSheet.UsedRangeFire.
UI: Elnézést, ha félreértettem. Ha igen, akkor írd le Nekem, hogy mi is lenne a próblémó, amit meg kell oldani, szívesen segítek.(ha tudok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bialetti kézi kávéőrlő
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50