- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
No had bonyolitsam tovabb, mert tegnap ahogy meglettem vele, mar eszre is vettem hogy meg kene pluszban valami.
Ugye most megtalalja az overview es issue tracker kozott az azonos ID ket es azt be is flageli. Viszont az a bajom, hogy nyilvan egy issue lehet nyitva, folyamatban vagy mar lezarva. Per pillanat ugye ezt nem veszi figyelembe igy felrevezeto ha beflagelek olyan itemet ahol mar closed az a problema.
Tehat azt hogyan tudom megcsinalni hogy az issue trackerben ha van kozos talalat ID-re, cask azokat flagelje be amiknel a status closed?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50