- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila199207
tag
Sziasztok,
Office 2016 vállalati verziót használok.
Készítettem egy ütemtervet, egy munkaütem 5 napos, ezt feltételes formázással csináltam 0=kék 7=piros és akkor ez szépen "pirosodik" a határidőre .Viszont van, hogy át kell ütemezni a munkát. elcsúszik a dolog stb. Erre létrehoztam egy másik feltételes formázást. Ha beírom hogy "0" az a cella piros lesz. Ha pl 3 nappal későbbre írok egy 0-t ezzel a projekt vége az a nap lesz. Annyit szeretnénk hogy írja ki az excel melyik az utolsó nem üres cella (oszlopra találtam megoldást sorra nem). Ennek írja ki a sorszámát. És ha ez a sorszám megvan akkor egy másik függvény írja ki a hozzá tartozó dátumot.Remélem meglehet oldani,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50