- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rukh
senior tag
válasz
Fferi50 #31447 üzenetére
Szia!
Az eredeti feladatról csatolok egy képet:
Különböző időpontokban induló tanfolyamokról kell kimutatást csinálni (ezek száma egy évben kb. 100):
- a tanfolyamok száma (ezt DARABTELI fgv-el meg tudom határozni, a szöveg formátumú dátumok összeszámlálásával),
- az órák és a hallgatók összlétszáma, itt gondoltam arra, hogy ne konkrét cellák értékeit kelljen szummázni, hanem egy adott tartományban (itt a C1-C9) minden második, illetve minden harmadik cellában lévő értékek adódjanak össze, de itt megakadtam ...Próbáltam, amit javasoltál, de valamiért nem jött össze...
Nem igazán értem a függvényt (belülről kifelé haladva): a MARADÉK ok, a SOR -ahogy értelmeztem, egy darab sor sorszámát adja meg, innentől a 3-al osztást és a .... =0)*1*A1:A100) műveleteket nem tudom értelmezni...Még egy kis segítséget kérek.
Üdv,
Rukh
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest