- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Üdv, belefutottam egy nem várt gondba. Adott két, majdnem azonos kinézetű munkalap, az egyiken a raktáron lévő termékek nyilvántartását, a másikban ugyanolyan elrendezéssel a termékek eladási számait tárolom. (Ergo igyekszem a kétdimenziós celláknak egy új dimenziót adni, ahol az eladási számláló van.)
Hogy az eladások regisztrálásakor mindkettőt könnyen elérjem, párhuzamosan jelenítem meg a két munkalapot.Amikor csak egy munkalapon szerkesztek, például új termékek felvitelekor vagy létező termékek darabszámának növelésekor, akkor a 2 soros fejlécet és az első oszlopot rögzítem, különben összekeverednék.
Ha ezt mindkét megjelenített munkalapon megteszem, akkor sajnos a párhuzamos görgetés megbolondul. A bal oldali, első panel görgetésekor előbb lép kettőt, mire a második panelon is elkezd görgetni, mintha a párhuzamosság csak akkor működne, amikor a mozgatható rész is túllép a fejlécen. Az eredmény, hogy hacsak nem görgetem az oldalt a legtetejére, akkor elcsúszik a két lista, és semmit sem érek az egész párhuzamossággal, mert nem párhuzamos, és biztosan tévesztek. Nem találok megoldást...
Excel 2007-et használok XP-n, nem tudom, az újakban is jelen van-e ez a probléma, vagy hogy egyáltalán probléma-e, nem csak én szúrok el valamit. Próbáltam neten kutatni, de nem leltem még az említését sem. Tudnátok ajánlani valami megoldást?
Mod: a párhuzamos görgetés ki-bekapcs megoldotta, én lame, csak ezt nem próbáltam. De érdekes, hogy mitől lehetett, még mindig nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- S22 ultra 512/12
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50