- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Amennyire én értek hozzá, jónak tűnik a megoldás. Nem mellesleg éppen ma szembesültem én is ezzel a módszerrel...

Viszont például az én problémámra (amivel jelenleg foglalkozom), úgy tűnik, gyorsabb a "sima" megoldás, nevezetesen, hogy a bemenő változókkal egyesével feltöltök egy-egy tömböt, az eredményeket kiszámolom egy másik tömbbe, majd egyesével kiírogatom őket a megfelelő helyekre. Nem biztos, hogy tuti módszerrel csinálom, mindenesetre a "sima" módszer futása kb. 6,3 mp, míg az egyszerre olvasósé 10,6 mp (persze számolni is kell, nem csak egyik helyről a másikra pakolászni). Szóval érdemes lehet több megoldást megvizsgálni és Timer funkcióval megmérni egy nagyobb adattömegen, hogy mi a gyorsabb (esetleg különböző adatmennyiségek esetén is nézni, hogy hogyan skálázódnak a különböző módszerek).
Mindenesetre már összeállt a fejemben egy másik megközelítés, ami reményeim szerint sokkal gyorsabb lesz majd. Ennél a problémánál is gyorsabb megoldásnak tűnik, ha végigmész a 8. oszlopon, és ha az adott sorban nincs értéke, akkor a komplett sort (akár a
Sheets("újhely").Range("A11:H11").Value = Range("A23:H23").Value
módszerrel) átmásolod az új helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Probléma DVD/CD íróval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50