- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
-
Golden9
veterán
válasz
KISDUCK #49819 üzenetére
Nem az.
"Epic Games has allowed players to download and play for free the classic Unreal Gold and Unreal Tournament games."
"Az Epic Games lehetővé tette a játékosoknak, hogy letöltsék és ingyen játsszanak a klasszikus Unreal Gold és Unreal Tournament játékokat." -
TheNewDawn
addikt
válasz
KISDUCK #48952 üzenetére
Ennél szerintm még fontosabb ( mert ennyit a Tiny Tinért szerintem nem adna senki fél éve volt bundlizva kb a choiceban és akkor 3-4 euróért ment) hogyha megvan neked a Tiny Tina ( és legtöbbünknek szerintem onnan megvan) akkor a Borderlands 3 kemény 1,32€ ba kerül
Ennyit talán megér, hörcsög már nagyon éhes.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
-
válasz
KISDUCK #48439 üzenetére
Szerintem jó játék, de ez is úgy van kitalálva, hogy folyamatosan kell vele játszanod, hogy elérj benne valamit, vagyis olyan, mint a tipikus, mobilos f2p játék. Na jó, valamivel jobb, mert itt fizetés nélkül is nagyon sokat elérhetsz, de ahhoz tényleg kb naponta kell vele órákat játszanod. Szóval e miatt abba is hagytam a játékot.
-
-
DaVE-1
senior tag
válasz
KISDUCK #48053 üzenetére
Pár hónapja vagyok choice tag. Mit ronthattam el? A hírlevelekben a choice mindig euros árat ír, de az oldalon $-ba tudok csak fizetni nem is látok a váltásra opciót..és így ugye a 12$ drágább mint a 10 euro. Nem ez az 5-600ft+ a lényeg hanem a miértje érdekelne,hogy én európaiként miért $-ba fizetek?
-
evitiguF
senior tag
válasz
KISDUCK #47083 üzenetére
Igen, ott azt írja, hogy 2ó51p van benne, de ennyit tuti hogy nem tettem most bele a megvétel óta. kb 2-3 benchmarkot futtattam le, mert az Avatar játékot a hossza miatt előbbre soroltam, hogy azt végigviszem, és utána vetem bele magam a jóval hosszabb Valhallába.
Majd holnap futok egy kört a live chaten, de ha nem lesz belőle semmi, akkor sem a világ az a 8€. Csak bosszantófőleg úgy, hogy az epices is ubira adja, nem is kellene hozá epicben telepíteni
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
KISDUCK #46928 üzenetére
szerintem meg az a kellemetlen, hogy:
- csomó AAA game multijában nincs rendes anticheat
- optimalizálatlan, vagy adott gyártós hw felé lejtő bugtengerek 60€-ért
- egykaptafás játékmenet/sztori, usert hülyének néző gui-k ("press E to open")
- exkluzivitás, pénz beszél, user hallgasson (mondjuk az epic-es kuponos heavy rain, detroit jó vétel volt anno, meg amit azóta ott eláraztak)ezek mellett a legkisebb derékfájásom, hogy a start menübe pineltem 7 klienst (gog, epic, steam, ubi, xbox, amazon, blizz)
alratar ha már elmaradottság, az MS/Xbox store-ban sincs alapból "kosárba" gomb, csak "vásárlás", a további opcióknál van eldugva (vö. régen az epic kliensben se volt kosár)
-
Segal
veterán
válasz
KISDUCK #46180 üzenetére
Nálam a dirt rally 2 volt az a pont amikor rájöttem hogy nem minden az aminek látszik. Annál anno nem volt GOTY verzió, hanem csak deluxe és amikor megjelent a season 1-2 dlc akkor ingyen oda is adták. Igen ám csak aztán jött a season 3-4 és az már nem járt hozzá, hanem jött egy deluxe 2.0 verzió
Aztán később meg a GOTY.
A Project Cars 3 is hasonló volt. Anno az alapjáték volt nagyon jó árban és ugyan semmi köze nem volt az elődhöz, de az eventek mégis megfogtak benne, így utólag megvettem leárazáskor az ÖSSZES dlc-t. Pár nap múlva tűnt fel hogy ott is ajánlja a játék a season pass-t (ami az összes dlc-t tartalmazta kb mint egy GOTY verzió) igen ám de pluszban adott pár olyan skint ami csak ott volt elérhető. Tehát még csak meg sem lehetett külön venni őket és ami a legszebb volt hogy annak ellenére hogy nekem az összes dlc megvolt már, teljes árba számolta volna a season pass-t... -
AnonymusX
őstag
válasz
KISDUCK #46168 üzenetére
Alza, CD Galaxis a muve-tól kapják a kulcsokat (ha jól rémlik, ez látszik a termék cikkszámából, na meg egyszerre lesznek akcióban, pár forint különbséggel hasonló árban a játékok). A muve pedig egy piacvezető lengyel digitális disztribútor, aki a cseheknél is jelen van Magyarország mellett.
-
NeStric999
csendes tag
válasz
KISDUCK #46057 üzenetére
Igen elvileg
Van is már rá némi leak (bár ezt kb fél óra múlva meglátjuk úgyis):
The Quarry Deluxe Edition - https://store.steampowered.com/sub/727611/
Metal: Hellsinger - https://store.steampowered.com/app/1061910/Metal_Hellsinger/
SCP: Secret Files - https://store.steampowered.com/app/1718130/SCP_Secret_Files/
Rebel Inc: Escalation - https://store.steampowered.com/app/1088790/Rebel_Inc_Escalation/ -
csaba951
veterán
válasz
KISDUCK #45972 üzenetére
Ha spórolni akarsz, akkor ne tedd!
1) Legyél feliratkozva a Humble hírlevélre.
2) Akinek Classic Monthly előfizetése van, az nyomjon erre a hónapra egy pause-t, és maradjon nyugton.
3) Szeptember 26-án vonnák le a pénzt, de ugye pause van, nem fogják. Viszont 2 naponta jön majd egy e-mail egy egyre nagyobb kedvezményt adó kuponnal. A legnagyobb kedvezmény kb. vasárnap (10.01.) várható, kb. 6 EUR-ért lesz megvásárolható a bundle. Na, ekkor vagy legkésőbb hétfőn érdemes megvásárolni ennek a kuponnak a használatával (nem csak simán megvenni!).
4) Kedden (10.03.) jön ki az új bundle. Ha nem vetted meg akkor már késő, tényleg lemaradtál a szeptemberi bundliról.nepszter1 (
) fórumtárs #45901 hozzászólásában ott van az augusztusi kupon, hasonlót kell majd keresni 09.26. után a postaládában.
-
bullseye
addikt
válasz
KISDUCK #45966 üzenetére
Humble külön kódot ad mindegyik játékhoz (hacsak nem váltottak az utóbbi 3 hónapban, amit kihagytam), és amint frissül a choice kínálat, azonnal megveheted az újat, és meg is kapod. Szóval Tiny Tinával kb. 5 perc + letöltési idő és játszhatsz.
Csak van időd hónap végéig dönteni, mert addig él az ajánlat. Ha jól emlékszem mindig az első kedden jön ki az új, és onnantól már csak azt veheted meg.
-
-
válasz
KISDUCK #45954 üzenetére
Persze, a Tiny Tina jön, az a következő.
Szóval meg is válaszoltad magadnak. Ha kell előfizetsz rá, amint kérhető a kulcs, pár napra rá már fent van a következő hónap listája. Ha nem tetszik, lemondod az előfizetést. Szóval mindig, időben le tudod mondani, ha nem tetszik.
-
echterion
nagyúr
válasz
KISDUCK #45600 üzenetére
Ezzel az erővel akkor ne nyisson senki digitális vállalkozást, mert bármikor benne van, hogy valaki lopott bankkártyával fizet. Ott a lehetőség, hogy ha ezt el akarják kerülni, térjenek vissza a jó öreg cd-dvd-bd trióhoz. Ja, hogy az drágább, nehezebb kontrollálni és nyomonkövetni? Hát nem tudom őket sajnálni.
csaba951: Ez akár lehetséges is lehet, bár sztem elég furcsa az a demokrácia, ahol ha valakit meglopnak, akkor még neki kell fizetnie emiatt. Amúgy mennyi lehet egy ilyen eljárás költsége?
wjbhbdux: rég nem vettem már ott semmit, pont emiatt. Az ellenőrzések miatt (is) eléggé megdrágult.
-
echterion
nagyúr
válasz
KISDUCK #45596 üzenetére
De ettől nem éri kár a kiadót, mert csak azt veszik vissza, amit a lopott kártyával fizettek ki, a kiadó meg szépen deaktiválja a kulcsot. Tehát kár nem éri, mert visszaállt az eredeti állapot, jövőbeli vásárlást meg nem buktak, mivel nyilvánvalóan nem akart a lopott kártyát használó venni tőle semmit, hanem inkább lenyúlta. Bullsh*t, amivel példálóznak.
-
Crus
őstag
válasz
KISDUCK #45589 üzenetére
Igen, de eleve ritka eset. A szürke bolttól ha elveszik a lét, nem dőlünk a kardunkba, nem?
Ha meg egy másik esetben a usertől revoke-olják a kulcsot, a user rögtön jelzi a szürke felé, hogy wtf van, erre a szürke vagy ad neki egy másik kulcsot, vagy visszakapja a pénzét. Érdemes PP-al fizetni szürkéknél, ott esélye sincs senkinek ellened. Nekem anno egy 1$-os DLC-vel szemétkedett az egyik szürke. Elvi kérdést csináltam belőle, majd kb. 3 hónap huzavona után a PP visszaadta az 1$-t a szürke meg kapott egy í.j. kártyát. -
csuvicsuva
addikt
válasz
KISDUCK #44874 üzenetére
11-én írták a cikket, mondtam, hogy nem merültem bele.🤦♂️
Akkor szimplán elcsesztek valamit, mert én akkor tájt adtam a könyvtárhoz, amikor maross írta a hozzászólását.
Szerk: "No, if you got this game for free, you will not get Rewind for free"
-
csuvicsuva
addikt
válasz
KISDUCK #44752 üzenetére
Nem. A Minecraft Starter Pack évekig volt 1000 forint, a Fallout 4 GOTY+Skyrim Anniversary csomag hónapokig 3200 (majd 1600), a Tell Me Why előrendelésben 1000, a Halo MCC meg azt hiszem 155500 (
). Utóbbiért többen rájuk írtak innen is, mégis kellett nekik nem kevés idő, hogy javítsák.
Nem saját kiadású játékoknál meg a Trine 4 megjelenése előtt a mindegyik részt tartalmazó pakkról maradt le egy nulla, úgy volt 1500.
-
Crus
őstag
válasz
KISDUCK #44728 üzenetére
+Anonymusxx
Nekem semmilyen hibát nem írt. Tehettem be egyesével, bekerült a kosárba és kifizethettem a semmit. Nem használok böngészőt ilyen célokra, mert ha fél évente 1x demózni akarom valamelyik játékot, akkor úgyis nyúlhatnék a kliensért.
Nem biztos, hogy a userben keresném a hibát ennyi év után, amikor másik klienseknél ez teljesen egyértelmű és elegáns. Ez így szimplán egy igénytelen GUI.
-
AnonymusX
őstag
válasz
KISDUCK #44352 üzenetére
Utóbbi GOG-on is ugyanennyi cserébe DRM nélküli, de aki a GOG galaxy klienssel játssza annak akár achievementek is vannak. Sőt a Steammel ellentétben GOG-on felhős mentés is van a játékhoz.
-
-
-
myckey
veterán
válasz
KISDUCK #44014 üzenetére
Adja nálam ez a mitológiás görögös dolog. Jók a karakterek, remek a rajzolás és a hangzás is. A játkmenet pedig pörgős és változatos ! Teli van lehetőséggel és sok sok órával.
Bezzeg a RDR2 pár órával ott pihen, ahogy a HZD is . Ori meg Unravel és ilyen címek mennek most, meg a JWEvo 2 .... Nincs türelmem elveszni a nyílt világokban. Mióta az AC Ody kicsavart pár 100 órával. -
Crus
őstag
válasz
KISDUCK #43987 üzenetére
Amikor elkezdték pletykálni, hogy jön valami az Epictől, akkor arról volt szó, hogy a következőre épül: playerek ölik benne egymást mindennel ami a kezük ügyébe kerül, miközben lesz benne építgetős téma is. Ez cirka ~10 éves történet.
Tudtommal eleinte csak max 4 playerben gondolkodtak nyilván PvP, de persze bele lehet kötni nyugodtan, hogy amikor 4 playert egymásnak engedünk és csak egy maradhat állva, az mennyire battle royal.
Ezért írtam az a nyomorult "like" tagot, mert nekem az, hogy 4 player megy egymás ellen, vagy 8 vagy 16 és csak egy maradhat, oly mindegy... ez nálam bőven a battle royal ligába tartozik. -
Crus
őstag
válasz
KISDUCK #43984 üzenetére
Ez volt a hsz leglényegtelenebb része. De ja, írhattam volna csak annyit, hogy volt egy játékuk, amit kizárólag a saját kliensük alatt akartak kiadni... ezzel a "szerű" taggal céloztam arra, hogy alapból nem annak készült, de nem volt messze tőle, elvégre könnyen azzá tették ami. Rettentő szomorú, hogy a történetből van akinek csak ennyi a zavaró...
-
törölt tag
válasz
KISDUCK #43965 üzenetére
"rajongótábort gyűjtsön"
Szerintem ezen már túl vannak.
Valaki tud adatot, hány regisztrált és használója van az epic launchernek?Annyira nem releváns, hogy a steam 15 milliónál vagy mennyinél tart.
Hány éve vannak a piacon?
Magyarországon hány éve van jelen?
Hány éve van honosítva?
És még mindig euróban kell fizetni?Epic hány éve van?
Forintosítva van a bolt?És nem 1:1ben van váltva az euró. Hanem saját árat kaptunk mint a törökök(Turkey vagy mi az új nevük
), oroszok vagy Dél-Amerikaiak.
Nem védem az epicet. De azért na.
Steam Spider-Man Remastered 44.99€ kb. 18k Huf.
Epic 11k Huf. Még hozzá meglehet venni a CP2077-et.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest