- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
sz: vótmá
-
grafnet
veterán
TerraTech:
Ha ezt telepítettem és elindítom, akkor a kérdező képernyő utáni kezdő képernyőt beadva molyol egy picit s kilép mindenféle jelzés nélkül.
Meg lehet azt tudni valahogy, hogy miért lép ki?
Ha a kérdező képernyőn beállítom a "legkisebb" felbontást, de akkor is kilép. -
AnonymusX
őstag
Teljes lista nincs, de egy Reddit felhasználó kicsivel előtte megsúgja, mi várható.
Szerk.: már a 4. játékra is utalgat.
-
Golden9
veterán
-
MoVieFaN
aktív tag
Hétvégi DL2 free weekend margójára. Eddig még nem találtam választ, hátha valaki próbálta. Ha most vennék egy Dying Light 2 Standard kiadást, és aktiválnám a Steamen, akkor ez maradna Standard vagy lenne belőle egy Reloded Edition? 20 vs 30 EUR
"The current owners of Standard Edition will get upgraded for free." Ez alapján csak akinek megvolt, az kapta, viszont a Steam már nem listáz Standard Edition-t.
-
Golden9
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
teljesjátékos topicból:
The Sims™ 4 Romantic Garden Stuff - Epic Games Store
Spórolj meg 100%-ot a(z) The Sims™ 4 Romantic Garden Stuff Limited Free Promotional Package - Dec 2023 árából a Steamen (steampowered.com)
---------------------------
[Kerbal Space Program 2 PC] HL, 10044 ft epic-en. -
Dilikutya
félisten
Én a régi részeknek is örülnék, a High Stakes, eredeti Hot Pursuit 1-2, a hörcsög kedvéért az 1-2. résznek is.
És természetesen a Porsche.
Jövőre lesz 30 éves a széria, valamit lehetne kezdeni vele. A többségével nem játszottam a Windows 98 korszak óta, de a Porsche jól ment Windows 10-en is kormánnyal. -
AnonymusX
őstag
Nem könnyű játék, repetitív és grindelős is. A végén pedig kifejezetten nagy az ugrás a nehézségben. Ezért az utolsó pályán abba is hagytam.
Nekem nehézségre olyan, mint Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Tünci kis játék egészen az utolsó pályáig, ahol csak pislogsz, mert addig csak altatott a játék és átvert a könnyedségével.
-
-
Golden9
veterán
Már csak a Football Manager 2021 az ami a kódot ad, de annak már egy éve megvan az előző évfolyama az Epictől, úgy, hogy még rá sem néztem, így meg nincs szívem ezt most elfogadni (Úgy látszik öregszem.
), de köszönöm a felajánlást
.
OK.
"...vagy a két középső, HP-t elvitték "
Ezt nem tudom mit jelent.#Akció
A Prison Architect - Cleared For Transfer is ingyenes hozzá, bár most "Page Not Found"-ol.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem akartam magamon kívül senkit bántani, csak megint pofánvágott a felismerés, hogy az elveimmel max. popót törölhetek. Teljesen igazad van, hogy annak adod aki kéri, de én elfogadni se tudtam volna, nem csak kérni nem ment :).
Nekem 10 usd fölötti árat ír Prime Gamingre. Mi a trükk, hogy 900 Ft legyen belőle?
Szerk: segítettek, Prime Video. -
TheNewDawn
addikt
Én sem kértem hogy visszaküldjék, néztem is hogy mi van
Örülök hogy neked is és többeknek is működik. Már akkor is boldog leszek, ha utána a következő 9 hónapból megint 4-5 be fogja engedni majd utána 1-1 hónapra, aztán jövőre megint jöhet egy ilyen, mindenesetre most öröm és bódóttá van -
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest