- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
evitiguF #49701 üzenetére
This product is provided via Steam key.
(Ezt a terméket a Steam kulcson keresztül biztosítjuk.) -
válasz
evitiguF #49197 üzenetére
Middle-earth: Shadow of Mordor GOG.com
vettem parat a keson erkezoknek. ha valaki jatszana vele, es ezekrol is lemarad, dobjon egy privit. oktober 29-ig aktivalhatoak
GLNJ9FB6C9AF5E1BE0
GLNJ908FEA81E447AA
GLNJ2D5C0489EA1BF3
GLNJ7A8003961F68F4
GLNJ7AE463042871E3
GLNJB4D1048F6CBB09
GLNJDEEE6C01DFC9B8 -
Crus
őstag
válasz
evitiguF #48321 üzenetére
A Hellblade 2 demózás miatt rápróbálnék, de vagy én vagyok vak, vagy nem értem hol kellene látnom, mert a GeForce Experience progit megnyitom, ott rányomok az accountom ikonjára a jobb felső sarokban, ott kiválasztom a "beváltást" és nincs ott semmi, csak kuponkódot vár, hogy adjam meg. U.e. van a webes felületen is. Rossz helyen nézem?
Köszi, ha van tipp!
-
gejala
őstag
válasz
evitiguF #47970 üzenetére
Önálló sztori mindegyik. A Crimes and Punishments a legjobb még mindig a modernek közül.
És egy kis ON is. Megjött Steamre Dead Island 2. Gamesplanet US-en a legolcsóbb.
-
Golden9
veterán
válasz
evitiguF #47085 üzenetére
#Reklamáció
What can we help you with?#Akció
DAYMARE:1998 MEETS WAR MONGRELS GORE SPECIAL DEAL
- Daymare: 1998
- War Mongrels
-80% 67,98€ 13,34€ HL Steam#AkcióVR
Aeon -80%
8,19€1,63€ HL Steam -
Golden9
veterán
válasz
evitiguF #46990 üzenetére
Hallottam már róla, hogy a nagy traumát okozó eseményeket képes a tudat meg nem történtként kezelni, de hogy egy Bundle csomag bonthatatlanságoságat közlő szöveg olvasása miatt csoportosan kerüljenek ilyen lelki állapotba gamerek?
#Traumatizáció
Csak erős idegzetűeknek.#Akció
SMILE GAME BUILDER -80%
64,99€12,99€ HL Steam
+ Majd minden tartalma. GGDeals -
SenorGrande
senior tag
válasz
evitiguF #46990 üzenetére
Közvetlen aktiválás van, GOG accountot kell linkelni. Leválasztani csak a support tudja. Nincs ajándékozási lehetőség sem.
Steamgifts még mindig a legjobb hely szerintem a részletes bundle info szerzésre. -
Golden9
veterán
válasz
evitiguF #46548 üzenetére
Köszönöm az infót!
#Akció
Kettő egyben!
Hellblade: Senua's Sacrifice + Hellblade: Senua's Sacrifice VR Edition-85% 29,99€ 4,50€ HL GOG
Akkor ez most.:
-85%59,98€4,50€ HL GOG -
Golden9
veterán
válasz
evitiguF #46479 üzenetére
Nem vettem meg, de az ára alapján nem hiszem.
A VR-élményért újra ki kell fizetni a teljes játék árát.
Én most csak lecseréltem a kívánságlistámon a sima verziót VR-kiadásra, mert lassan el kellene kezdenem bevásárolni VR-re, különben ha meglesz a sityak ott fogok majd állni játékok nélkül, mivel arra nem dobálják ingyen utánam őket, ahogy a csajok a PH-s VR filmeket
.
Most Steamen is leárazták.
#Akció
Hellblade: Senua's Sacrifice -85%29,99€4,50€ HL GOG
Hellblade: Senua's Sacrifice -85%29,99€4,49€ HL Steam
Hellblade: Senua's Sacrifice VR Edition -85%29,99€4,49€ HL? Steam -
Mr.Csizmás
titán
válasz
evitiguF #46500 üzenetére
fixed/nekem nem elérhető
--------------------------------------------------------
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary basic 10k, deluxe 14k, premium 18k hufxbox/ms store kód
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
evitiguF #44185 üzenetére
Aha, akkor jól rémlett, csak nem voltam benne biztos. Az első része tudom, hogy talán botos, vagy valami alibi single-t kapott csak. Február 2-ig még van idő gondolkodni.
Bár nekem most valami látványosan kaszabolós, csonkolós kardozós kéne, vagy bármi, amiben a látványos pusztításé a főszerep. -
wjbhbdux
veterán
válasz
evitiguF #38151 üzenetére
Az úgy a megy hogy konzolos live gold kártyákat aktiválsz (sefter oldalakon 14k körül van 12 hónap EU key, hivatalos úton meg 20k), majd azt váltod át 1 hónap ultimate előfizetéssel - 300Ft ha épp akciózhatsz vagy teljes 1 havi díjért ha nem. Akár 3 évnyit be lehet tárazni.
De ezzel oda kell figyelni hogy ne ultimate legyen eleve a fiókod mert ha arra aktiválod rá a gold kódokat akkor 12 helyett 3 hónapot ad csak abból.
-
l.skywalker
titán
válasz
evitiguF #36883 üzenetére
Ez nem pletyka, hanem clickbait. Innen indult az egész:
Top 10 Biggest Rumors About XboxEzt felkapta egy olvasottabb Twitter fiók [link] , ami után többezer ilyen PCGuru olvasottságának megfelelő blog típusú oldal lehozta, hogy a pletykák szerint jön az Uplay+ is konzolra.
De ez még csak nem is pletyka, hanem egy Whislist
Egyébként pedig az EA Play megérkezett a Game Pass-ba, csak konzolra. Valszeg, ha jönne is az Uplay+, az is előbb konzolra lenne érdekes, lévén ott egyáltalán nincs.
Én mondjuk örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest