- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Attól függ csak, hogy használja valaki ezeket. Ha rendszeresen néz rajtuk valamit, akkor megérheti, ha csak pörög a subscription évi 25-60 ezer Ft-ért darabja, és 3 havonta megnéz valaki egy filmet, akkor mocskos nagy pénzkidobás. Sokan tolják így.
Prime: Szép fokozatosan lettek gyengébbek a Prime Gaming mellé adott játékok, majd vonták ki lépésről lépésre, mostanra már gyakorlatilag teljesen a különböző játékokhoz adott skineket/lootokat, most pedig áremelés. 1-2 éve szvsz no-brainer volt, mostanra már egyéntől függ.
Klasszikus enshittification amúgy, semmi meglepő. -
KKaresz45
senior tag
Annak a kockázatnak a pénzbeli kifejezése ez, hogy a Steam egy masszívan nyereséges üzlet, az Epic store meg pont az ellenkezője. Ennek következtében ott lebeg Damoklész kardja az Epic store feje felett, ha egyszer megunják a tulajdonosai hogy egy feneketlen lyukba öntik a pénzt akkor bezárják és akkor pá-pá library.
-
-
reelc
veterán
Pl. én szidtam eleget a topikjában. (Na jó, nem csak én.)
Most, hogy ennyiért már lehet kapni, és volt rengeteg patch, javítottak sok hibát, és pl. utólag(!) raktak az actokba ellenségeket (hogy változatosabb legyen), talán ér ennyit.
Ott van a Steames oldalon a Shacknews 9 és IGN 8.7 pont. Megjelenéskor. A mai napig úgy gondolom, hogy nem játszottak a játékkal. Valamit magára adó teszter nem adott volna ilyen erős értékelést. Pl. kiadáskor még nem készült el több endgame tartalom - később patch adta hozzá, stb.Ha tetszik ránézésre, inkább ezt vedd. Ez a fullos változat.
Mondjuk a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrt nyugodtabb szívvel tudnám ajánlani. Ha mondjuk nem zavar, hogy hamar unalmassá válik az endgame sokaknak. Viszont van benne magyar felirat, a sztori jó, és a hangulata is! 12,49€ az alapjáték.
-
törölt tag
Wolfenstein: New Colossus 50%-ot kapott 1 hónappal a megjelenés után. Egyáltalán nem egyedülálló dolog, ami a Shadow of the Tomb Raidernél történt, annyi a különbség, hogy ma ennyivel jobban hőbörögnek az emberek mindenért, mint 1 évvel ezelőtt. Ha valakinek nem tetszik ennek a lehetősége, illetve nem azért veszi teljes áron a játékot, mert a készítőket szeretné támogatni, akkor nem kell megjelenéskor megvenni, rohadtul egyszerű.
-
TheNewDawn
addikt
Hát nekem pont a division jön be jobban inkább ( persze tényleg multiban kell coopban, singleben nemigen mentem ) a Wildlands nálam semmivel se jobb, cserébe egy optimalizálatlan .....s lett brutalis gépigénnyel.
Ami viszi a pálmát nálam az utolsó 3 rész közül, az mind a mai napig a Siege.NAGYON NAGY köszönet nektek amugy a Starcaft 2 ért. Most, hogy megrendeltem végre együtt meglesz gyerek és ifjúkorom minden egyes játéka
( Total war összes részét nemrég vettem meg ami még nem volt, AOE 2 Rise of the rajas meg összes expanzióvall, IMperium Galactica 2 SC 2, + most HOMM összes része is)
Ami viszont kivétel lesz sajnos, és az is marad, az a Mass Effect Trilógia....Dugja fel magának az EA és sz...jon sünt, egy 10 éves jatekért dlc kel együtt máig 100+ eurót kellene fizetni...Egyetlen játék, ( ill játékok ) amit utóbbi 10 évben úgy játszottam végig, hogy tört verziót. Bezzeg az Andromédát már ilyen 8-9 euróért dobálják, meg a Dragon Age Inqusitiont is....
-
törölt tag
Végigtolom a single kampányt, meg multizok néhány órát haverommal, amikor kedvünk szottyan hozzá. Már az alap mapeket láttam a trialban, meg hát... annyira azért nincs sok, ahogy nézem. 5$, ez pont ennyit ér nekem.
Crytek: Ebben azért nem nagyon hiszek. Még a BF4 sem volt ingyenes, azóta meg már volt egy Hardline is.
-
-
SenorGrande
senior tag
Nem a GMG adja hozzá a DLC-t, hanem a kiadó.
Ha megnézed a DLC Steam oldalát, oda van írva:"VERMINTIDE 2 OFFER:
Pre-order Vermintide 2 and get Death on the Reik as a bonus!
(Offer valid for preorder of Standard or Collector’s Edition.)If you have pre-ordered Vermintide 2, you can simply start up Vermintide and play Death on the Reik. However, please note that the DLC will not be visible in your Steam Library, and you will still be able to purchase the DLC despite already owning it and having access to it."
Tehát hozzáférsz a DLC-hez, de nem fog látszódni a Steam könyvtáradban hogy megvan, és meg is tudod venni továbbra is!
Szerk:
Sok játék van, ami letölt minden tartalmat, csak a hozzáférést szabályozza. -
csuzda
aktív tag
Ne regisztrálj. Rakd be a kosárba és menj a vásárlásra. Ott megadhatod normálisan az adatokat, én ékezet nélkül írtam mindent, mert utána kérdőjelezte az ékezeteket. Telefonszámot meg írd 06-tal kezdődően, +36-ot nem fogadja el. De egyébként nincs raktáron, de lehet majd újratöltik a készleteket.
-
reelc
veterán
Picit fentebb már leírta más, hogy mi a helyzet.
Azt is kértem, hagyjuk már a dolgot, nem akarok itt offolgatni. -
Fitzgerald
veterán
Sajnos igen. Sokan hitték azt, hogy nem lesz vele gond, mert a Nixxes portolja. Ehhez képest az év mellényúlása lett belőle.
A másik nagy problémája a játéknak, hogy a Dishonored 2-vel ellentétben még unalmas is. Az előző rész sztorija sokkal grandiózusabb volt, a játékmenet meg tök ugyanaz, minimális újításokkal. És még a legnehezebb fokozaton is túl könnyű. Egyszer végigjátszós, 10 ojrós cucc lett sajnos. -
Tertius
tag
A single sztori miatt érdemes megvenni? Úgy láttam, valami vírusos dolog, meg világvége hangulat, ami nem hangzik rossznak. Ha jó a sztori, ennyiért nem drága, csinálok magamnak belőle egy Last Ship spinoffot
Más: A Rise of the Tomb Raidernél van esély, hogy a közeljövőben 7-8 ezer környékére bekússzon az ára, és ne ilyen megbízhatatlan online szürke/fekete hely legyen, hanem hivatalos?
-
Crytek
nagyúr
Mivel 15-én jön és csak 14.-e van nem csodálom
"És te azon rinyálsz , hogy nem magyar az origin menüje ?" Nem ubisoft na. Ők legalább képesek magyarul kiadni a játékaik nagytöbbségét. EA-nek csak a képmutatás megy de az nagyon.De nem is baj egy görény cégnek minden kell lenni
-
-
cyberkind
félisten
"And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva’s Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It’s a circus of values!
Elvileg megkapod, a DLC külön indítható, de ennyiért szerintem bűn otthagyni.
-
-
törölt tag
Szerintem az, hogy a csomag jó, az objektív, mivel 15$-ért több mint 20-szoros értéket kapsz, max. néhány éves AAA címekből, amik egy része kritikai szemszögből is jó (nem, nem a Duke Nukem
). Az szubjektív csak, hogy számodra milyen. Ha minden game meglenne belőle, ez a csomag akkor is jó lenne, csak engem nem érintene.
Kíváncsi vagyok, hogy a Battleborn hogyan teljesített volna, ha nem az Overhype-pal együtt jelenik meg (aminek a user score-ja szintén nem túl biztató metacriticen és a bétája sem nyűgözött le, ettől függetlenül hihetetlen sikeres játék pénzügyileg). -
regener
veterán
Anno mikor kipróbálhattam a bétát kb az állam eldobtam ahogy a nagy szörny kivan dolgozva. Viszont a játékmenet nem vonzott annyira, most az átdolgozással adok neki mégegy esélyt. (Az is számít hogy mostmár megvenni sem kell.)
-
NyMRooD
őstag
Sajnos egy olyan stúdiónál (vagy játéknál) amelyiknek van rajongó tábora, nem számít, hogy milyen sz*rt tesznek a játékosok elé vagy, hogy hogy szívatják meg őket, a következő játékra mindenki elfelejti
. Amíg nem tanul belőle a játékos közösség addig ez így marad. (De ez itt már kezd off lenni és a másik topicban pont mostanában beszélték ezt a témát ki)
-
-
i2k
őstag
"Egyébként a Square árpolitikáját ismerve lesz ez már idén télen is féláron."
És Csipkerózsika megbökte az ujját, és a krampusz mély kómába verte a durungjával...Tekintettel arra, hogy a "Tomb Raider" (2013) a Square szerint alul teljesített az elvárásaikhoz képest, nyomatni kezdték minden bundliba...
Durván nagy az esély arra, hogy a Microsoft exklu-kivásárlása miatt már most zsíros a SE-főnökök szája széle, így eszükben sincs megfosztani magukat a prémium bevételtől, amit a ~1,5 évig súlyos áron értékesítés jelent.
Szerintem (!), az 50+%-ra 2017 nyarán számíthatunk.
-
FollowTheORI
nagyúr
Várjuk a -75% akciót rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest