- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
-
huskydog17
addikt
Nekem eszem ágába se volt személyeskedni/okoskodni, fogalmam sincs honnan veszed ezt. Mivel azt állítottad, hogy "szinte játszhatatlan", azt feltételeztem, hogy talán nem nagyon ismered, esetleg nem játszottál vele korábban és a wallhack bug miatt írod ezt. Így viszont, hogy játszottál vele korábban, még kevésbé értem, hogy miért állítod egy vásárlónak, hogy játszhatatlan, miközben ezek szerint tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy nem az.
Az első, a témát érintő kommented alapján úgy gondoltam, hogy a Tent bug miatt tartod játszhatatlannak, ezért javasoltam a patch-et.
Ha korábban 10× végigvitted, akkor nem okozott gondot az MI. Az évek alatt az ember ízlése, bizonyos dolgokhoz való hozzáállása bizony drasztikusan meg tud változni (mindenkinél, nálam is), valószínűleg régen több türelmed volt hozzá, ezért nem okozott gondot.Mindössze azt szeretném sugallni, hogy szerintem nem korrekt "szinte játszhatatlan" frázisokkal elriasztani egy érdeklődőt, miközben semmi valóságalapja nincs. Én ebben nem látok semmi személyeskedést, épp ellenkezőleg, inkább korrigáltalak.
-
ThorsHUN
őstag
Star Wars: Squadrons: Fanaticalon 21,59 EUR
istheranything szerint HL
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest