-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz Joccc07 #40775 üzenetére
Ha megoldható akkor köszönöm szépen vinném
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
válasz Joccc07 #40546 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Segal
veterán
válasz Joccc07 #39913 üzenetére
Szerintem a többség nem steamen vásárol, én is csak beaktiválni szeretem oda a dolgokat. Vásárlásra vannak jóárasított oldalak
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
aktív tag
-
zsiz
őstag
válasz Joccc07 #38578 üzenetére
Én most próbáltam aktiválni a Prime Gaming Trial-t, de fizetéskor nem ingyenes volt, hanem 899Ft-ot akart levonni. Így inkább megszakítottam a fizetést az OTP alkalmazásban, de utána mégis be tudtam húzni a BF1-et.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
AnonymusX
senior tag
válasz Joccc07 #38578 üzenetére
Én abba futottam bele, hogy amazon.com-on felajánlott 30 napos prime próbát aktiváltam, ami mint kiderült hiba volt, mert azzal nem lehet Magyarországról a prime gaminget aktiválni (mindig azt írta, hogy adjak meg mobilszámot pedig volt a fiókomon) .
Itthonról a 7 napos próbát kell aktiválni a prime videó oldalán és akkor aktivalható a prime gaming is.
-
gyimger
őstag
válasz Joccc07 #34668 üzenetére
Csak sajnos szürke, mint a szamár.
Far Cry: New Dawn: 10.19 eur Gamebillet (HÁEL)
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest